Re: Възстановяване рефлектори на фарове...

ех колеги абе вие не четете ли или си пишете едно към кесим а ? 
СРЕБЪРЕН ЙОДИТ ...ха запомнете го викам аз...никакъв никел няма в/у рефлектора...тва да не ви е китайско фенерче бре
във БГ ама абсолютно никъде не се възстановява сребърен йодит...запомнете и това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а ако имате ретро автомобил които е с някаква стара технология в/у рефлектор и ще го възстановявате само за да е лъскав...става...може да никелирате хромирате и каквото си искате да правите...той е за атракция а не за работа !!!
но за възстановяване със сребърен йодит...забравете

Първоначално публикуван от DINI

Преглед на мнение

СРЕБЪРЕН ЙОДИТ ...ха запомнете го викам аз...никакъв никел няма в/у рефлектора...тва да не ви е китайско фенерче бре

във БГ ама абсолютно никъде не се възстановява сребърен йодит...запомнете и това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а ако имате ретро автомобил които е с някаква стара технология в/у рефлектор и ще го възстановявате само за да е лъскав...става...може да никелирате хромирате и каквото си искате да правите...той е за атракция а не за работа !!!
но за възстановяване със сребърен йодит...забравете

от 1966 г насам (поне аз знам оттогава такива) западните автомобили са със сребърен йодит на рефлекторите...
 от 1966 г насам (поне аз знам оттогава такива) западните автомобили са със сребърен йодит на рефлекторите... ...извода за теб
...извода за теб 

по рано имах опел вектра 2000 16клапана.беше 90 година.купих я за 2000лв и я продадох пак за толкова.на магистрала 240км на бензин 220на газ.а пък беше кошница
 по рано имах опел вектра 2000 16клапана.беше 90 година.купих я за 2000лв и я продадох пак за толкова.на магистрала 240км на бензин 220на газ.а пък беше кошница гумите на място гърмяха за около2мин
  гумите на място гърмяха за около2мин

Коментар