колебая се за тракторни гуми за зимата на УАЗ-ката. Ще се кара само по баирите - от една хижа до селото и обратно. Лятно време е все тая с какво се кара, но сега като почнат снеговете и ми трябва евтина гума с добра проходимост в снега .... само не разбирам ширината на тракторовите гуми в инчове ли е ? И кой размер би бил добър за УАЗ-ката - имам джанти само 15-ки .... гледам някакви цени на българските от Видахим по около 100-110 лв, което ме устройва като цена ... Гумата ми трябва главно за сняг, неотъпкан, дълбок
Това е шарката на която казваме "кобра" по името на най-разпространения регенерат-този на Малатеста. Има го и във всички марки за регенерат, като качеството винаги е почти еднакво, цените и те, почти, има известни разлики де.
Но щом си се спрял на такава голяма гума-значи имаш сериозни места за преминаване, та се ориентирай към по-сериозна шарка. Кайман на малатеста, или lion на Марангони.
Само дето не знам кой внася Марангони тук, докато Малатеста имат добър сайт, с цени и размери. Може да видиш също Fedima, или Insa turbo, това са трите най-често срещани регенерати на българския пазар.
Няма начин ,8.25 се равнява на 210 ,а 240 си е баш 9,5 . А 82 см са си 32" височина .А да попитам на какво животно ще ги качиш тези гуми?
Така ми каза момчето по телефона. Иначе ще ги качвам на Витара с необикновенна ходова част . Но е в бокса в момента, така че ще изчакам да излезе, за да направим тест с новия двигател, какво ще може да върти.
И все пак още един човек търси 9-ки, а налични няма.
Така ми каза момчето по телефона. Иначе ще ги качвам на Витара с необикновенна ходова част . Но е в бокса в момента, така че ще изчакам да излезе, за да направим тест с новия двигател, какво ще може да върти.
И все пак още един човек търси 9-ки, а налични няма.
82 см тракторка си е сериозна гума ,не знам само на какви мостове ще ги залагаш ,дано да са ,,истински,,
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
На моето първо състезание(първата Трявна) Йосиф Лагадов вечерта при записването за участие казваше, че планината се е разкаляла силно(което си беше чиста истина), и няма да пусне да стартира джип който няма кални гуми. Когато ме пита аз с какви съм, и му казах "кобри", той вика "Абе полукални са, ама карай".
Моите бяха Fedima extreme evolution, и бяха много шумни по асфалт. Всъщност по-шумни гуми от тях не съм карал. Докато са нови, и ръбчетата на грайфера са остри-гумата върви долу-горе добре(както и всяка друга кална гума де), но после проходимостта им намалява по-сериозно отколкото гумите с по-сериозен грайфер.
Ма няма значение, все ще ти вършат работа, не е като да си с някакви пистарки.
Коментар