Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Tракторни гуми
Свий
X
-
От: Tракторни гуми
Точно с такива гуми-81-82 см, сравнително тесни, тракторки си строших задния диференциал на шуменското състезание.
Турски са, ако искаш ще питам Мусито за марката, и откъде ги е взел.
Ето ги:
Вървят много добре по баирите и калта, ама трошат диференциали...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не ,че се натискам много за тракторки,ама то за леката Витара май други високи и тесни гуми няма.Питай да имаме инфо,15 или 16 -ски са и на колко широка джанта лягат добре ?
Дифовете и най-вече полуваловете се чупят най-често при блокирани касети0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнениеЗдравейте колеги, отдавна не е писано в темата, но имам едно запитване. Интересува ме гуми 10/75/15.3 тракторни, на какви размери на автомобилните гуми точно отговарят?Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТочно с такива гуми-81-82 см, сравнително тесни, тракторки си строших задния диференциал на шуменското състезание.
Турски са, ако искаш ще питам Мусито за марката, и откъде ги е взел.
Ето ги:
[ATTACH=CONFIG]555548[/ATTACH]
Вървят много добре по баирите и калта, ама трошат диференциали...
Коментар
-
Здравей те,търся тракторни гуми размер 7.50х16 за трактор ще ги ползвам,затова търся по евтини.Преди съм купувал от завод "Георги Димитров",ама сега като го потърсих май не съществува вече.Та молбата ми е насочете ме къде да потърся въпросните гуми за предпочитане в и около София. П.П В АДК най-евтините които ми вършат работа са 160 лв.което ми се вижда множко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеТам в бившия завод Г.Димитров има магазин за гуми. Има тракторки 7,5х26 на Видахим.Последно редактирано от goiko; 03-04-14, 17:11.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар