Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tракторни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Tракторни гуми

Аз съм си харесал тази гума:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bkt 504.jpeg
Прегледи:1
Размер:14.7 КБ
ID:5457568

Размер 10/75/15.3. Цената е 218 лв. Харесва ми, че е 15 цола, че е по широка от стандартните тракторки и шарката е малко по-събрана. ще отида да ги видя на живо и ще споделя.
    BMW Е39 525 TDS; Bertone Freeclimber 2,4TD
    HONDA XR 600
    +359888311113; +359882208033
    0+

Коментар

Колеги ,има ли гуми с диаметър 80-82 см,но да са сравнително тесни .Не непременно тракторки,а някакви селскостопански или индустриални гуми ?
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Точно с такива гуми-81-82 см, сравнително тесни, тракторки си строших задния диференциал на шуменското състезание.
        Турски са, ако искаш ще питам Мусито за марката, и откъде ги е взел.

Ето ги:

Име:30092012149 (Medium).jpg
Прегледи:2
Размер:94.8 КБ
ID:5459977

Вървят много добре по баирите и калта, ама трошат диференциали...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не ,че се натискам много за тракторки,ама то за леката Витара май други високи и тесни гуми няма.Питай да имаме инфо,15 или 16 -ски са и на колко широка джанта лягат добре ?

Дифовете и най-вече полуваловете се чупят най-често при блокирани касети
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колеги някой знае ли колко е диаметърът на митас 6,5 80 15?

Коментар

Здравейте колеги, отдавна не е писано в темата, но имам едно запитване. Интересува ме гуми 10/75/15.3 тракторни, на какви размери на автомобилните гуми точно отговарят?

Коментар

Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнение
                Здравейте колеги, отдавна не е писано в темата, но имам едно запитване. Интересува ме гуми 10/75/15.3 тракторни, на какви размери на автомобилните гуми точно отговарят?
                Измислен размер,по-голям от 15" и по-малък от 16",швабите ги слагаха по сламопресите,сега гледам има и селскостопански ремаркета със тоя размер.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

7.5x16" има тракторни гуми с тая шарка

Име:336.jpg
Прегледи:1
Размер:28.0 КБ
ID:5550007

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Точно с такива гуми-81-82 см, сравнително тесни, тракторки си строших задния диференциал на шуменското състезание.
                    Турски са, ако искаш ще питам Мусито за марката, и откъде ги е взел.

Ето ги:

[ATTACH=CONFIG]555548[/ATTACH]

Вървят много добре по баирите и калта, ама трошат диференциали...
                    Името им е Ласа на тия турские. Има ги в 7,50х16. Не помня точно индексите им, ама не се различаваха особено от джиповите гуми в тоя размер !!!

Коментар

Къде мога да открия инфо за това тракторче , интересуват ме гумите благодаря !

Коментар

Колеги Моля за повечко информация за гумите на този звяр марка Благодаря

Име:a9d5420d5274a19248cf1fb084ee5219.jpg
Прегледи:2
Размер:497.9 КБ
ID:5554458

Коментар

Здравей те,търся тракторни гуми размер 7.50х16 за трактор ще ги ползвам,затова търся по евтини.Преди съм купувал от завод "Георги Димитров",ама сега като го потърсих май не съществува вече.Та молбата ми е насочете ме къде да потърся въпросните гуми за предпочитане в и около София. П.П В АДК най-евтините които ми вършат работа са 160 лв.което ми се вижда множко.

Коментар

Там в бившия завод Г.Димитров има магазин за гуми. Има тракторки 7,5х26 на Видахим.
                            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Tърся 4бр. вътрешни гуми за тракторки 12х16 ВИДА 0888099841

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                                Там в бившия завод Г.Димитров има магазин за гуми. Има тракторки 7,5х26 на Видахим.
                                Мерси,днес въртях всички телефони на завода които намерих в нет-а и навсякъде се включваше съобщение че номера е закрит .Имаш в предвид срещу Фармахим малко косо де,нали?
                                Последно редактирано от goiko; 03-04-14, 17:11.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X