Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Tракторни гуми
Свий
X
-
До: Tракторни гуми
В магазина,на Барум,който се намира до хладилния завод в София,има 16 цолови Барум които,са по широки от 7х50 х16.Преди време Пламен Кралев караше с такива.Ако не те устройват и тези купи си 18 цолови -предни от трактор Урсус,два пъти са по широки от 16 х7х50.Но за тези гуми ще трябва и нещо по-силно да ги върти.
Коментар
-
Разбираш,колко са добри,когато пристигнат,момчетата от голяма София,с машини като от оффроад списание,и тунинг ,за няколко пъти цената на твоята джипка.И ти си се свил последен в колоната ,защото проклетата,Газка или Уазка,е като грозното пате,сред тях.Разговорите в селската кръчма са за лифтове,дифове,блокажи и харт,и софт расхотки,които,ти много не разбираш.Но когато отидете в гората разбираш,че караш,правилната машина,която минава по всички кални пътища,без проблемно,въпреки,че те се казват в София-тракове.Нямам, нищо против,колегите,с хубавите,машини,дори им се възхищавам,че са били,достатъчно умни и са успели в техните си сфери,за да могат да си ги купят.Просто искам,да подчертая,че едни,прости,гуми,ти дават,предимство,да се равняваш,с добрите,машини.Хайде стига че го ударих,на поезия,и станах банален с тези гуми/гуми,като гуми/.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнениеПонеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJUАко няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
-
Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнениеПонеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Гледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
В Дияна и Динамик няма.
Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерилСлучайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеГледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
В Дияна и Динамик няма.
Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерилима всичко
а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеНе си търсил достатъчноима всичко
а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
Кажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеС 3.3тд ще пробвамеКажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене
А всичко написано от тебе чета с интерес .Ако не носиш на майтап извинявай
За гумите в сайта на Дияна цъкни на селскостопански и после на Континентал или Клебер има некви такива
като търсих газкови тракторки из сайтовете намерих некви такива ама трябва да търся.Най приятелски поздрави
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Добре де така кажи, аз знам ли...
Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеДобре де така кажи, аз знам ли...
Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?И на румънските са у Химснаб и тех ше питам
И последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеШе питам вносителите на сръбски гуми те са у Илиянци дали нематИ на румънските са у Химснаб и тех ше питам
И последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
п.п. Иначе с ДжамО сме много добри познати и приятели
макар, че не сме селски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар