Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Tракторни гуми
Свий
X
-
До: Tракторни гуми
В магазина,на Барум,който се намира до хладилния завод в София,има 16 цолови Барум които,са по широки от 7х50 х16.Преди време Пламен Кралев караше с такива.Ако не те устройват и тези купи си 18 цолови -предни от трактор Урсус,два пъти са по широки от 16 х7х50.Но за тези гуми ще трябва и нещо по-силно да ги върти.
Коментар
-
Разбираш,колко са добри,когато пристигнат,момчетата от голяма София,с машини като от оффроад списание,и тунинг ,за няколко пъти цената на твоята джипка.И ти си се свил последен в колоната ,защото проклетата,Газка или Уазка,е като грозното пате,сред тях.Разговорите в селската кръчма са за лифтове,дифове,блокажи и харт,и софт расхотки,които,ти много не разбираш.Но когато отидете в гората разбираш,че караш,правилната машина,която минава по всички кални пътища,без проблемно,въпреки,че те се казват в София-тракове.Нямам, нищо против,колегите,с хубавите,машини,дори им се възхищавам,че са били,достатъчно умни и са успели в техните си сфери,за да могат да си ги купят.Просто искам,да подчертая,че едни,прости,гуми,ти дават,предимство,да се равняваш,с добрите,машини.Хайде стига че го ударих,на поезия,и станах банален с тези гуми/гуми,като гуми/.
Коментар
-
колега недостатака на тракторките е че не даржат на страниПървоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнениеПонеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар
-
Много корави гуми ми се виждат тезиПървоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнениеПонеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Гледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
В Дияна и Динамик няма.
Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерил
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Не си търсил достатъчноПървоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеГледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
В Дияна и Динамик няма.
Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерил
има всичко
а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
С 3.3тд ще пробвамеПървоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеНе си търсил достатъчно
има всичко
а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
Кажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене
Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Не бих си позволил никога за нищо на света да се присмивам на приятелчеПървоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеС 3.3тд ще пробваме
Кажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене
А всичко написано от тебе чета с интерес .Ако не носиш на майтап извинявай
За гумите в сайта на Дияна цъкни на селскостопански и после на Континентал или Клебер има некви такива
като търсих газкови тракторки из сайтовете намерих некви такива ама трябва да търся.Най приятелски поздрави
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Добре де така кажи, аз знам ли...
Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Ше питам вносителите на сръбски гуми те са у Илиянци дали нематПървоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеДобре де така кажи, аз знам ли...
Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?
И на румънските са у Химснаб и тех ше питам
И последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Колега, ако успееш да помогнеш с инфо за 9ките и аз ще ти бъда много благодарен.Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеШе питам вносителите на сръбски гуми те са у Илиянци дали немат
И на румънските са у Химснаб и тех ше питам
И последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
п.п. Иначе с ДжамО сме много добри познати и приятели
макар, че не сме селски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.
Коментар