Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tракторни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Tракторни гуми

Има Барум,много по-добра но нещо изчезнаха.
    Чехите спряха Барум и пуснаха Митас.
    Барумк селскостопански вече не се произвеждат.
    Познавам няколко човека, които са карали преди години с тракторна барум, казват че няма такава гума.
    Нито една от сегашните 7,50-16 не била толкова добра, както били барумките.
    Казват, че били доста меки(вероятно и затова са държали повече) и по-бързо се износвали.

В Елин Пелин видях Нисан Джи-ар,с доста големи и доста широки тракторки.Изглежда много внушително.Някой знае ли нещо?
    Тук във форума имаше снимки на тоя Нисан. Не помня обаче в коя тема бяха, дали не са и в тази по-напред...

R15,3 влиза перфектно на 15ка джанта, без каквито и да било проблеми и последствия.
    11,5/80-15,3 е много добра тракторна гума, но си трябва сериозен хамут под капака, особено с тоя агресиван грайфер не е като никои други 35ци...

Коментар

Първоначално публикуван от balta Преглед на мнение
      На срещата "Пловдив и приятели" имаше витара с 16-ки тракторки и човека каза че кара вече 2 месеца и за сега нямал проблем. На гумата пишеше 7.50 R16 за марка не обърнах внимание.
      7.50 R 16-Един приятел кара с такива 69-ката си от 2-години,и няма оплаквания.Гумите са Ласа.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Митаса са два модела на 7,50
        Единият е TD 13, който по впечатления на колеги се представя по-добре, ето я:

Вторият е TS 04, за който отзивите са по-отрицателни:

Имайте предвид, че и от двата модела има и 6 и 8 платови. Но 6 платовите са масово на нашия пазар, а 8 платови Митаски трудно ще намерите.
        В 6 платовите дебели тръни и трески влизат безпрепядствено, а 8 платовите ги пречупват, аз не съм чул още за срязана 8 платова, не че е невъзможно, но е рядкост.

Коментар

Има митас TS-05. На оня нисан са такива.
          0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
            Има митас TS-05. На оня нисан са такива.
            На кой оня

Коментар

Първоначално публикуван от GRI6AN Преглед на мнение
              На кой оня
              На тоя!
              Прикачени файлове
              0898532785-КИКО

Коментар

11.5/80 R15.3 TS-05 [139A8] 14PR TL 150.49 €
                300лв на гума,има по евтини решения за 16,но за 15 цола J10,няма голям избор
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                  На тоя!
                  На "тоя" къде му е плуга???????
                  Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                  Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                    11.5/80 R15.3 TS-05 [139A8] 14PR TL 150.49 €
                    300лв на гума,има по евтини решения за 16,но за 15 цола J10,няма голям избор
                    Колега точно тая гума струва,220лв. Понне така ми каза момичето когато се обаждах в Боряна.
                    0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
                      Понеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
                      Гледай сега маитап, точно такива гуми купихме от Самоков 15-ки.От магазина на излизане за Дупница, магазинера е с брада,(уточнявам понеже са два магазина). Преди година и половина.
                      0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                        11.5/80 R15.3 TS-05 [139A8] 14PR TL
                        Тези са 14 платови, това означава, че са и доста тежички...
                        16ките на Видахим са по 8 плата

Коментар

В момента 16 цола (-44) са много кът,ще има чак след 2-3 месеца,затова оглеждам алтернативите на 15,няма ли нещо по тънкана и за тях с височина около 80+ см.?
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Защо,да са кът?При нас ги има и в двата магазина,даже има и някакви нови индийски.

Коментар

,Давай на лични съобщения да не спамим Не съм се изразил правилно горе,джантите 16 с ЕТ -44 са кът,затова търся тракторни гуми с височина 80см+,за джанти 15 цола(15,3 гуми на Вида,стават за тях,но са на 75,нисички)
                              Последно редактирано от belata; 05-11-09, 12:19.

Коментар

Колеги здравейте, нов съм в форума. Интересно ми е, една витара без преправяни предавателни числа на диференциалите, дали би издържала на тракторни гуми, без да има сериозни последици?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X