Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tракторни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Tракторни гуми

Да, влизаш през портала и в дясно е магазина.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Здравейте колеги,

колебая се за тракторни гуми за зимата на УАЗ-ката. Ще се кара само по баирите - от една хижа до селото и обратно. Лятно време е все тая с какво се кара, но сега като почнат снеговете и ми трябва евтина гума с добра проходимост в снега .... само не разбирам ширината на тракторовите гуми в инчове ли е ? И кой размер би бил добър за УАЗ-ката - имам джанти само 15-ки .... гледам някакви цени на българските от Видахим по около 100-110 лв, което ме устройва като цена ... Гумата ми трябва главно за сняг, неотъпкан, дълбок

Коментар

Някой има ли представа, от къде могат да се закупят "тракторки" 9 х 16 в момента?
        888131021

Коментар

Стоката е дефицит.
          888131021

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
            Стоката е дефицит.

Там дето ти писах в Ямбол ,ако ги нямат като ги заявиш и ще ти ги доставят.

Имат налични 200/R/16 и 240/R16 което се равнява на 8 по 16 и на 9,5 по 16 ,и двете са ,,тракторки,,
            Последно редактирано от jimito; 05-11-15, 16:55.
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

И днес говорих с тях, за тези 8х16 ми казаха, но не ми вършат работа, а за 9,5 дума не обелиха. Пак ще звънна.

Звъннах - 240 R16 са 8,25 и са с диаметър 82 см. Което пък ми малее в сравнение с сегашните ми 7,50.
              Последно редактирано от GITS; 06-11-15, 14:56. Причина: Разговор
              888131021

Коментар

И днес говорих с тях, за тези 8х16 ми казаха, но не ми вършат работа, а за 9,5 дума не обелиха. Пак ще звънна.

Звъннах - 240 R16 са 8,25 и са с диаметър 82 см. Което пък ми малее в сравнение с сегашните ми 7,50.

Няма начин ,8.25 се равнява на 210 ,а 240 си е баш 9,5 . А 82 см са си 32" височина .А да попитам на какво животно ще ги качиш тези гуми?

Коментар

Здравейте.Някои може ли да ми даде някаква информация за тези гуми Marix Puma 235 85 16.Интересува ме качество цена и от къде мога да ги намеря.

Коментар

Това е шарката на която казваме "кобра" по името на най-разпространения регенерат-този на Малатеста. Има го и във всички марки за регенерат, като качеството винаги е почти еднакво, цените и те, почти, има известни разлики де.
                    Но щом си се спрял на такава голяма гума-значи имаш сериозни места за преминаване, та се ориентирай към по-сериозна шарка. Кайман на малатеста, или lion на Марангони.
                    Само дето не знам кой внася Марангони тук, докато Малатеста имат добър сайт, с цени и размери. Може да видиш също Fedima, или Insa turbo, това са трите най-често срещани регенерати на българския пазар.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                      Няма начин ,8.25 се равнява на 210 ,а 240 си е баш 9,5 . А 82 см са си 32" височина .А да попитам на какво животно ще ги качиш тези гуми?
                      Така ми каза момчето по телефона. Иначе ще ги качвам на Витара с необикновенна ходова част . Но е в бокса в момента, така че ще изчакам да излезе, за да направим тест с новия двигател, какво ще може да върти.
                      И все пак още един човек търси 9-ки, а налични няма.
                      888131021

Коментар

Така ми каза момчето по телефона. Иначе ще ги качвам на Витара с необикновенна ходова част . Но е в бокса в момента, така че ще изчакам да излезе, за да направим тест с новия двигател, какво ще може да върти.
                        И все пак още един човек търси 9-ки, а налични няма.

82 см тракторка си е сериозна гума ,не знам само на какви мостове ще ги залагаш ,дано да са ,,истински,,

Коментар

Намерих.Marix Puma 235 85 16 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0106.jpg
Прегледи:1
Размер:149.6 КБ
ID:5690497

Коментар

Честито. Само не очаквай чудеса от тази шарка.

На моето първо състезание(първата Трявна) Йосиф Лагадов вечерта при записването за участие казваше, че планината се е разкаляла силно(което си беше чиста истина), и няма да пусне да стартира джип който няма кални гуми. Когато ме пита аз с какви съм, и му казах "кобри", той вика "Абе полукални са, ама карай".
                            Моите бяха Fedima extreme evolution, и бяха много шумни по асфалт. Всъщност по-шумни гуми от тях не съм карал. Докато са нови, и ръбчетата на грайфера са остри-гумата върви долу-горе добре(както и всяка друга кална гума де), но после проходимостта им намалява по-сериозно отколкото гумите с по-сериозен грайфер.

Ма няма значение, все ще ти вършат работа, не е като да си с някакви пистарки.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, преди 10-на 15 г. това беше най-разпространената шарка за състезания - щото избора беше ограничен де!
                              мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Благодаря ви колеги скоро ще ги пробвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X