Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tракторни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Tракторни гуми

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
    джантите 16 с ЕТ -44 са кът
    Кът са, верно е.
    Но можеш да си направиш каквото искаш ЕТ от стари джанти от текезесар. Или нови 16ки руски, не са скъпи.
    Изрязват се обръщат се, можеш и да ги разшириш ако искаш,
    въобще варианти за действие колкото щеш
    И най-важното - стават перфектно и не по-малко здрави от оригинално

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
      Кът са, верно е.
      Но можеш да си направиш каквото искаш ЕТ от стари джанти от текезесар. Или нови 16ки руски, не са скъпи.
      Изрязват се обръщат се, можеш и да ги разшириш ако искаш,
      въобще варианти за действие колкото щеш
      И най-важното - стават перфектно и не по-малко здрави от оригинално
      Убеден съм в това,знам за варианта,но го приемам за краен,все пак ще има скоро предлагане на 16 ЕТ -44 на 125лв бр. мисля че че си заслужава,поне 15 цоловите ги тествах,и си заслужаваха
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колеги имам един въпросАко сложим на фронтера тракторни гуми дали има опасност да счупи деференциал или скорости Джипа досега е каран с каиман 235.75.15

Коментар

[QUOTE=ivo_KLR;916162]Колеги имам един въпросАко сложим на фронтера тракторни гуми дали има опасност да счупи деференциал или скорости Джипа досега е каран с каиман 235.75.15 Слагаите без да му мислите , но преди да излезете в гората минете през някои магазин и си вземете 2 касетки за хляб . Ще ти кажа защо . Да си редите частите от раздатката в тях ..

Коментар

Първоначално публикуван от stkiid Преглед на мнение
            Колеги здравейте, нов съм в форума. Интересно ми е, една витара без преправяни предавателни числа на диференциалите, дали би издържала на тракторни гуми, без да има сериозни последици?
            Ако мислиш че два три предни диференциала са сериозни последици не слагаи тракторки .

Коментар

Защо плашите човека така не винаги се чупят то много зависи и как караш ако си отместваш крака от съединителя веднага на газта то е ясно
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Колега CZ 350, виждъл съм по клипове че ти караш с такива гуми. Кажи до сега имал ли си някъви проблеми. Имам същата витара и много се чудя дали да и сложа такива гуми.

Коментар

До сега никакви проблем освен липсата на достатъчно мощност но се свиква
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Слагате тракторки на витарата и давате пьлна гас и .мостове полуоски тресчотки и т.н.т

Коментар

Колеги а има ли 15-ки тракторни

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                        Колеги а има ли 15-ки тракторни
                        Има сутринта ги монтирах, утре ще пусна снимки!
                        0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                          Има сутринта ги монтирах, утре ще пусна снимки!
                          Ще чакаме снимки

Коментар

Първоначално публикуван от samurai_1(миро иванов) Преглед на мнение
                            Има и на 15,3 цола,видях ги монтирани и изпробвани на тойота(без майтап-за Белята),човека каза,че тежат към 25 кила и отговарят на размер около 33/10,5.Стояха супер и вървели така.
                            без майтап визираш тазили042009165402.jpg (1 of 3)
                            Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Извинявам се нешто в погорния ми пос не се показа снимката но инфото е от тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=58495&page=2 иначе за самите гуми много съм доволен няма да ги съпоставям с други видове цената за четри броя с вътрешни е 960 лева имаги и в Дияната имаги и във вариянт за бескамерно монтиране
                              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Ето обещаните снимки, обаче на мен са ми малки,
                                защо не зех по големи?
                                Прикачени файлове
                                0898532785-КИКО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X