Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Tракторни гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Tракторни гуми

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
    До колегата,Камаазаа.Колега,зарежи другите гуми,ако искаш да вървиш в гората,слагай,тракторни,независимо от марката,/разликата е малка/и два шпера и минаваш от кадето повечето само гледат.Извинявай,ако прозвучи като хвалба но преди 4г.когато със Славчо Грозданов карах ме на състезанията ,с обикновен газ-69 се опъвах ме на много подготвени машини ,благодарение на тракторните гуми.А те бяха Динамик-не най-добрите.
    Е тва ми хареса.

Коментар

Аз знам че сички тракторни гуми са с огромна проходимост но тези който ги изброявате в темата са много тясни и не са добри на наклон според мен не че съм разбирач просто така съм чувал а тези в клипа са широки и просто не съм виждал такива в българия и питам дали ги има

Коментар

В магазина,на Барум,който се намира до хладилния завод в София,има 16 цолови Барум които,са по широки от 7х50 х16.Преди време Пламен Кралев караше с такива.Ако не те устройват и тези купи си 18 цолови -предни от трактор Урсус,два пъти са по широки от 16 х7х50.Но за тези гуми ще трябва и нещо по-силно да ги върти.

Коментар

Tракторните са № 1

Коментар

Разбираш,колко са добри,когато пристигнат,момчетата от голяма София,с машини като от оффроад списание,и тунинг ,за няколко пъти цената на твоята джипка.И ти си се свил последен в колоната ,защото проклетата,Газка или Уазка,е като грозното пате,сред тях.Разговорите в селската кръчма са за лифтове,дифове,блокажи и харт,и софт расхотки,които,ти много не разбираш.Но когато отидете в гората разбираш,че караш,правилната машина,която минава по всички кални пътища,без проблемно,въпреки,че те се казват в София-тракове.Нямам, нищо против,колегите,с хубавите,машини,дори им се възхищавам,че са били,достатъчно умни и са успели в техните си сфери,за да могат да си ги купят.Просто искам,да подчертая,че едни,прости,гуми,ти дават,предимство,да се равняваш,с добрите,машини.Хайде стига че го ударих,на поезия,и станах банален с тези гуми/гуми,като гуми/.

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
              Понеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
              колега недостатака на тракторките е че не даржат на страни
              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от kkaammaazzaa Преглед на мнение
                Понеже тука сте направили добра тема за тракторките да ви питам видях в един клип едни много добри тракторки и не съм виждал аз поне де такива в българия и въпроса ми е дали ги има в българия и на каква цена са ето ви линк към клипа http://ru.youtube.com/watch?v=eI_Kb8JjWJU
                Много корави гуми ми се виждат тези
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Гледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
                  Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
                  В Дияна и Динамик няма.
                  Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерил
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                    Гледах с търсачката и други теми, но ненамерих нещо полезно, а ето какво ми трябва
                    Тракторни гуми Рибена кост в размер 9,00 х 16.
                    В Дияна и Динамик няма.
                    Нека някой ако е срещал или е зимал нещо подобно сподели от къде го е намерил
                    Не си търсил достатъчно има всичко а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• До: Tракторни гуми

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Не си търсил достатъчно има всичко а с кво ше ги въртиш че мене 6-16 с тоя двига тел ме зори
                      С 3.3тд ще пробваме Кажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене

Коментар

С 3.3тд ще пробваме Кажи каде да търся де сига се смя на всичко писано от мене
                        Не бих си позволил никога за нищо на света да се присмивам на приятелчеА всичко написано от тебе чета с интерес .Ако не носиш на майтап извинявайЗа гумите в сайта на Дияна цъкни на селскостопански и после на Континентал или Клебер има некви такивакато търсих газкови тракторки из сайтовете намерих некви такива ама трябва да търся.Най приятелски поздрави
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Добре де така кажи, аз знам ли...
                          Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
                          Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?

Коментар

9-ката е скъпа гума.
                            Под 250-300лв няма да намерите нищо на пазара.
                            Само Динамик продаваха такива евтини, но вече от 2 години са снети от производство.
                            Броите 1200 кинта и скачате в истинския джаз.
                            Иначе можем да си говорим до безкрай.
                            Ама козата си сака пръч.

Коментар

Добре де така кажи, аз знам ли...
                              Че по сайта има - верно има, ама напрактика няма в склада или ако има им искат сумати знаци
                              Някой ако може да каже поне марка и модел на някоя която я има, за да не разводняваме темата повече?
                              Ше питам вносителите на сръбски гуми те са у Илиянци дали нематИ на румънските са у Химснаб и тех ше питамИ последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                                Ше питам вносителите на сръбски гуми те са у Илиянци дали нематИ на румънските са у Химснаб и тех ше питамИ последно познавате ли Джамо от Лозен един мой колега от дападжийски времена и от Италия .
                                Колега, ако успееш да помогнеш с инфо за 9ките и аз ще ти бъда много благодарен.

п.п. Иначе с ДжамО сме много добри познати и приятели
                                макар, че не сме селски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X