Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ - ИЗНЕНАДАТА
Свий
X
-
От: ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ - ИЗНЕНАДАТА
Тия показатели какво всъщност означават - че толкова трябва да бъде налягането, мерено при НАТОВАРЕНА кола или помпаш с такова налягане, да показва при ПРАЗНА кола, ако имаш намерение да я натовариш според картинката ?В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Това не е точно, а приблизително.
Произвелия колата не може да знае каква точно ще е гумата.
тая таблица е полезна за съотношенията при натоварване с колко да променяш,
а вредещайската е само за вредещайнските гумиПоследно редактирано от DBRS; 04-03-14, 20:18.байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Ще взема да пусна една нова тема по въпроса..Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
Каква е разликата в размерите 31х10.5R15 и 31х10.50R15?
И въпросната нула нула ли е или О?
Коментар
-
Това за коя марка гумиПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЩе взема да пусна една нова тема по въпроса..байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Не виждам каква разлика може да има между 10.5 и 10.50, освен като начин на изписване (с или без нулата).Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЩе взема да пусна една нова тема по въпроса..Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Така...
Гледам си един сайт за части и гуми - сайта е български, и скрийншотове от него са пуснати в друга тема за гуми ( не знам доколко е редно - аз от там научих за него)
И гледам, че има анонсирани и двата размера, като във всеки един от тях гумите на различните производители са доста различни, и препокриване няма.
Явно според тези търговци разлика има, и затова питам каква е тя.
бе кво да се правя на интересен, ето тук ги гледам тия разлики
Коментар
-
никаква логика нямаПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТака...
Гледам си един сайт за части и гуми - сайта е български, и скрийншотове от него са пуснати в друга тема за гуми ( не знам доколко е редно - аз от там научих за него)
И гледам, че има анонсирани и двата размера, като във всеки един от тях гумите на различните производители са доста различни, и препокриване няма.
Явно според тези търговци разлика има, и затова питам каква е тя.
бе кво да се правя на интересен, ето тук ги гледам тия разлики
10.5 в случая е ширината на гумата в инчове и все тая колко нули има след 5-цата, все са 10 инча и половина________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Бе това за нулите след запетаята си спомням, че учителката го разправяше, па и после в ВМЕИ-то някой разправяше същото..Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеникаква логика няма
10.5 в случая е ширината на гумата в инчове и все тая колко нули има след 5-цата, все са 10 инча и половина
Ама тия пичове много силно ме объркаха - аз за това питам - може да има някакъв пиниз, дето е силно неизвестен, и може да е неизвестен само на мен. Затова питам..
Ама като гледам каква е активността по въпроса...явно пиниза е световнонеизвестен, или тия момци са силно и далеко не в час с това, дето купуват и продават..
Що ли не взема да им мейлна едно куестънче, да скивам? Може пък да знаят.....
Коментар
-
е, аз до ВМЕИ не стигнах, не за друго, ми щото не пробвахПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеБе това за нулите след запетаята си спомням, че учителката го разправяше, па и после в ВМЕИ-то някой разправяше същото..
Ама тия пичове много силно ме объркаха - аз за това питам - може да има някакъв пиниз, дето е силно неизвестен, и може да е неизвестен само на мен. Затова питам..
Ама като гледам каква е активността по въпроса...явно пиниза е световнонеизвестен, или тия момци са силно и далеко не в час с това, дето купуват и продават..
Що ли не взема да им мейлна едно куестънче, да скивам? Може пък да знаят.....
мелни и после дай отговора тук, особено ако има разлики________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Мислиш ли, че манометърът ще покаже различно налягане в зависимост от товара? При натоварена кола гумите трябва да са по-напомпани за да не се прегъва прекалено бордът им (води до прегряване на гумите и преразход на гориво).Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТия показатели какво всъщност означават - че толкова трябва да бъде налягането, мерено при НАТОВАРЕНА кола или помпаш с такова налягане, да показва при ПРАЗНА кола, ако имаш намерение да я натовариш според картинката ?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Мисля, по аналогия с балон, върху който седнеш напримерПървоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеМислиш ли, че манометърът ще покаже различно налягане в зависимост от товара? При натоварена кола гумите трябва да са по-напомпани за да не се прегъва прекалено бордът им (води до прегряване на гумите и преразход на гориво).
- със сигурност увеличаваш налягането в него и той затова се спуква в един момент. Затова питам. Има логика в това за бордовете. Значи се помпат гумите на празен автомобил, ако имаш намерение да го товариш повече ?
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Абе глупости на търкалета. Какви коли, какви цолажи, какви гуми карате. Да карате автомобили тип Бентли,Бугати, Ферари да ви интересува дали е на 4.1 или 4.2 атмосфери. Ама са на 15ка гума ... която един път вдигате в месеца над 120 км/ч. и колата ви е фабрично ограничена на 160км /ч
.... колкото пише на вратата или в интернет (производител гума) толкова ги помпайте.
))))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар