Първоначално публикуван от Edo
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ - ИЗНЕНАДАТА
Свий
X
-
Абсолютно! Само дето трябваше да го направя преди 8 години и 150000км, сега докато се окомплектовам я помпата ще гръмне, я турбото, баланс валовете или други хитринки: вече сме на 285000км. Преди си играех с тези два комплекта джанти, за Витарата, за Равката, но забелязах, че щом се окомплектовам и продавах колата до една година и айде пак - продавай джанти, търси нови!Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
Kakъв е извода? Време е да се снабдиш с два комплекта джанти
Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016
- 1 like
Коментар
-
И аз така. Изтървах момента с колата преди почти вече четири години. Сега псувам пролет и есен разправията с гумаджии. За джанти май е късно, няма да я карам вечно тая кола, отделно трябва и датчици да си купувам, абе.... Но се замислям сериозно за всесезонни гуми като дойде време за нови. На Маверика съм с всесезонни АТ, Паджерото изкара 6 години също с АТ. С оглед на последните зими нещата отиват натам и за колата.Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
Абсолютно! Само дето трябваше да го направя преди 8 години и 150000км, сега докато се окомплектовам я помпата ще гръмне, я турбото, баланс валовете или други хитринки: вече сме на 285000км. Преди си играех с тези два комплекта джанти, за Витарата, за Равката, но забелязах, че щом се окомплектовам и продавах колата до една година и айде пак - продавай джанти, търси нови!
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Аз пък търся всесезонни асфалтово ориентирани гуми
Определено не агресивна шарка-АТ
Досега съм карал
General Grabber AT
BF Goodrich AT
Good Year Wrangler Duratrac
Cooper Discoverer AT3 4S
Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Аз съм с такива, каквито търсиш. Доволен съм, не са шумни и имат символ планина със снежинка.Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеАз пък търся всесезонни асфалтово ориентирани гуми
Досега съм карал
General Grabber AT
BF Goodrich AT
Cooper Discoverer AT3 4S
Yokohama Geolandar A/T G015.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
ROTALLA SETULA A-RACE AT08Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеАз пък търся всесезонни асфалтово ориентирани гуми
Досега съм карал
General Grabber AT
BF Goodrich AT
Cooper Discoverer AT3 4S

Предстоящата зима ще им е 3та. До тук доволен. M+S и планинка с 3 снежинки. Много добро поведение при влизане в голяма локва в сравнение с предишните ми Грабер АТ и Грипмакс АТ. Зимата по курортите е добре. Лятото си е тихичка.WG 2.7 CRD
Коментар
-
Аз закупих на моя пикап след много търсене гуми които да не са с агресивна шарка и накрая попадна и купих Пирели скорпион верде с размери 285/60/18 и съм супер доволен от сцеплението и шума който вече не се чува от предишните ми Good Year Wrangler Duratrac.
Коментар
-
Приятел кара такива вече две години на РАВ 4.Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнениеНякой да има впечатления от тези gripmax suregrip a/s nano
Само за асфалт!
https://www.gripmax.com/html/products/29.html
Зимата редовно се качва до Пампорово и знам, че няма никакви проблеми.Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
- 1 like
Коментар
-
Мога да дам мение от днешната сутрин по софийските улици-кишави и снежни.Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
Гумите се представят много добре -сцепление на снега и спиране-повече от задоволително!Умишлено карах само на заден мост,жена ми също,а тя е голямо шубеCherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
- 2 likes
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар