Към колегата Пантев:
Твърдението че американските стандарти са високи е 100% невярно.Дори да приемем че става дума за ОЕМ продукт-пак УСА стандартите са гола вода сравнени с да речем на Мерц или БМВ.
В темата обаче става дума за АВТТЕРМАРКЕТ а там на практика стандарт за америка НЯМА.
Не ми се пише повече ,но ако те интересува мога да дам пояснения що тъй мисля –все пак повече от 20г съм в авто бизнеса та си мсиля че ми в е ясно това онова.
Сега за ЛЕД фаровете:
Лека теория на ЛЕД- тва е единствения полупроводник дето се „износва „ когато работи.
Всяко ЛЕД има така наречената –Ток-Светлина характеристика- нелинеиноста и е много малка така че на практика всички я смятат за линеина- демек- повече ток през ЛЕД –повече светлина, като има макс ток които натакък ЛЕД се скапва.
Бялите ЛЕД имат едно друго своиство- при различен ток пред ЛЕД –спекъра на светлината им се мени –демек почват да светят с различен цвят-колко точно се мени цвета зависи от още 100 други неща- важното е че се мени.
Относно „износването“
-По свясните производители на ЛЕД дават тая характеристика- при ток Х след колко време и със колко спада светлината – все пак това е за ориентир щото има още фактори дето влияят на износването ( намаляването на светлината във времето) .
Та след всичко гореказано – Някои си прави Автермаркет фар - нито ще даде какви ЛЕД ползва, нито каквъв ток им е пуснал, нито как ги охлажда и т.н а както разясних по горе това са важни фактори за да се разбере колко ще свети фара , за колко време ще се загомняса и т.н.
Друго дето се сетих- по идея колкото са по малко броя на ЛЕД ( ако се вижда през пласмасата /стъклото) по идея е по добре- има по малък шанс да са ги свързали в паралел.
Надявам се да съм помогнал поне малко по темата –какъв ЛЕД Автермаркет фар да си изберем.
Въобще не твърдя, че съм много запознат с материята, мисълта ми беше не толко за стандарт за качество на изработка или нещо подобно, а че фара е преминал някакъв тест и е одобрен за ползване по пътната мрежа на САЩ, което все пак е нещо повече от фар от незнаен китайски производител, който ще заслепява насрещното движение. Най-гадното нещо на този свят е срещу теб да кара някакъв селянин с БМВ Е36 или голф с шибан китайски ксенон и като му присветнеш и той да присветка, за да ти покаже, че е на къси.
заслепява насрещното движение. Най-гадното нещо на този свят е срещу теб да кара някакъв селянин с БМВ Е36 или голф с шибан китайски ксенон и като му присветнеш и той да присветка, за да ти покаже, че е на къси.
Това ми беше и идеята на темата. Понеже не караме само и единствено в гората, фаровете трябва да стават за пътя.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ксенона не е лошо нещо стига да е поставен кадърно и където му е мястото.
Например при чудният ми фиат пунто 1.1 ако някога бъде поставен директно ще ме прати в топ 3 на най-псуваните шофьори в София първо,защото фаровете не са ми идеално регулирани и второ,защото не съм с лупи да насочват лъча.Както и минимум 100К други автомобила в този град поне.
Обаче на джипа(от подписа) предишният собственик да е жив и здрав(и по често да си вдига телефона) е изкорубил стандартните идиотски фарове на ZJ-ката и е вкарал вътре
лупи в които пък има 50ватов би ксенон.Цялото това нещо свети за страх и има реглаж на височина да не ме псуват хората.
И хем е хубаво,хем свети много,хем.... ами едва ли да е било евтино.
Та няма лошо в ксенона,а има лошо в тия дето го слагат.Което си е ясно по подразбиране.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Ето какво си сложи на новата джипка моя приятел който е с Тръклайт на другата:
Ето две снимки без светкавица:
Това са някакви китайци, но тази джипка е изключително за горско каране, та за това от тези фарове нищо не се очаква.
Днес като го питах за разликата, каза че още не може да каже колко и каква е, щото този джип почти не е каран, но определено не са като Тръклайта, които според мен светят доста добре.
Тези съм ги виждал как светят през деня докато премествахме джипа, но не им обърнах внимание.
Още отзиви по-нататък.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Познай защо почнах да трия теми за ксенон.[/QUOTE]
Е очаквах я тая .
Ама не си обяснил защо ?
Щото всеки си слага "ламби , квит иска"
Или някой пита как да го направи правилно .
Ама казал си трия Ксенон - ТРИЙ
Е очаквах я тая .
Ама не си обяснил защо ?
Щото всеки си слага "ламби , квит иска"
Или някой пита как да го направи правилно .
Който изобщо има възможности и способности да го направи правилно няма нужда да пита тук.
Останалите ще питат, пък ще го направят как да е и после ще ми вадят очите.
Каква е идеята от такива фарове с още по такива цени? В смисъл - избива ли се икономията на ток? Щото енергоспестяващите у дома почнаха да са смислени едва след като почнах да ги намирам по 3 и нещо лева и то най-мощните им варианти.
Щото енергоспестяващите у дома почнаха да са смислени едва след като почнах да ги намирам по 3 и нещо лева и то най-мощните им варианти.
Твоето е частен случай. Аз изпонаслагах още като бяха по 10-12лв, и категорично при мен имаше смисъл - те сметките не са чак толкова сложни.
За фаровете - икономия не толкова, колкото това че по-малко товарят акумулатора в режими, в които заради ниските обороти алтернатора не смогва да даде всичките 110W, нужни за фаровете и заедно с това да зарежда акумулатора, поизстискан например от подгревните свещи. Добави поръждясали контакти, стареене заради високата температура и прочие хубавини и ползите от LED-а стават все по очеизвадни. Неприятния момент е че ако не са направени както трябва, ефекта също е очеизваден - или нищо не виждаш, защото светят не където трябва, или тия срещу теб те псуват.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Като изключим гъзарията, за постоянно включени фарове, мисля че е по-добре от моите Н4 примерно, особено лятото на 40°С.
На мен лично ми харесват като опция, но за последно съм карал автомобил със 7" фарове преди 20г., и то за кратко, че планирано трябваше да остана без кола. За ВАЗ 2101 става въпрос, ма и тогава нямаше ЛЕДове.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Пристигнаха фаровете още миналата седмица, но не съм вкъщи и ще ги монтирам идната. Успях да ги разгледам за 5 мин. и изглеждат много добре направени. Иначе освен, че стандартните фарове на нисана на къси светят като свещ, ЛЕДа на тръклайт е с много ниска консумация на ток, което въпреки, че съм с голяма жълта оптима за мен си е предимство.
Коментар