Първоначално публикуван от Ясен
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЛЕД фарове
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От линка на боса:
Рефлектор
Прожектор:
На снимка изглежда като да е почти същото, но това разсеяно осветяване над центъра при рефлектора точно е най-гадното нещо нощно време.
Вече няколко пъти виждам "наказани" от явно други недоволни участници, фарове на хора сложили Н* ледове в рефлекторите - дране, боя. Подкрепям!
В нормална държава съответните органи щяха да се грижат за това, но тука явно само на партизани може да се разчита...
Коментар
-
Разсейките са нормални дотолкова че всички се напъват да ги намалят и те са критерия за това колко лумени можеш да вкараш в тенджерата.
-
Тя цялата идея за увеличаване на светлинния поток в петното е дявол на магаре. На пръв поглед колкото повече, толкова повече. От един момент нагоре те превключва на дневно зрение и абсолютно ослепяваш извън петното. По-комфортно е ама не виждаш някои важни работи.
В града е добре ама на тъмен път е мъка, а пречиш и на другите.
После следва увеличаване на разсейката, после борба със заслепяването (последните изгъзици в някои по-скъпи коли са откровено насилие над нормите).
И накрая сме пак в квадрат 1 ама нов фар струва 5 цифри в евро, което беше и целта.
-
-
Сложих днес някакви лед лампи на транзита.Понеже вън вали почти цял ден,не виждам разлика.
Паркиран срещу друг бус,леда свети доста повече спрямо халогена.На мокър път съм със смесени чувства.Отляво и дясно свети добре,точно в среда виждам черна дупка пред колата.Да не се окаже,че има лява и дясна лампа?
Иначе фаровете са красиви.Незнам дали заслепяват,по скоро не,но ден два и ще кажа дали съм се бил с някой.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Завърти крушките докато получиш някакъв адекватен светлинен сноп. Аз заставам срещу стена на 5м от нея и почвам да въртя докато ми хареса интензитета. Иначе се пръска много гадно. Н4 успях да фокусирам добре на фиестата , на теракана имам Н1 и за дълги е много добре, там рефлектора е конус и явно успява да насочи добре светлинният сноп. За лупи е зле, там си сложих ксенонови крушки с АС баласт и приключих.
-
Реално инсталацията е следната: онова което се намества на захвата на Н4 е един пръстен със силиконов уплътнител, издърпваш го от крушката и монтираш само него, като го защипваш с монтажната телчица. След това вкарваш директно крушката (така по-лесно се закачват и кабелите) накрая светваш и почваш да въртиш до желаното петно.
-
-
Каква е разликата между 2.5 и 3 инча лупите освен размера.Тоест разлика в светлина ,сноп и т.нПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНяма лява и дясна. Просто по средата на рефлектора няма никой, защото LED-овете светят настрани, видно от конструкцията.
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
3" е точно 2 пъти по-прецизна от 2.5"Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
Каква е разликата между 2.5 и 3 инча лупите освен размера.Тоест разлика в светлина ,сноп и т.н
Коментар
-
Това на теория. А в живия живот едната е точно толкова по-добра от другата, колко по-малко гъзорък е бил проектантът и. Да не говорим че при едни и същи лупи, праввени в 2 различни гаража резултатът често е различен, щопто в единия ги правили от компоненти, дето първия бракувал. В прецизността на лещите например има драстични разлики понякога.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
3" е точно 2 пъти по-прецизна от 2.5"Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Днес от 05:00 часа до 0:20 часа почти 20 часа съм на път,минал съм малко над 600 км.от Пловдив до морето и обратно,на къси светлини и стена на 3-4 метра фаровете светят добре и по силно от халогенни.
На пътя късите ги няма никакви.Дългите обаче са супер ,и най-интересното ,на дълги ,никой не ми пресвятка и т.н от Бургас през сливен и до Пловдив.
Та съм доволен наполовина .Утре ще ходя да взема лупи ,има ли читави,направо търговец , контакти.Да търся конкретен модел нещо.
Фаровете на транзита са обемни,събират доста.Последно редактирано от Roninn; 10-10-20, 00:38.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Дадох ги.Лед лупите светят страхотно,но модела който имаше,диода е вграден,тоест при изгорял диод,смяната е свързана със сваляне на стъклото на фара,капачка или кой както му казва.Това не ме устройва и съответно сложих 3 инча лупи и HID със D2S лампи.Всичко леко подмина 400 лв.но такъв е живота,безплатен обяд няма.Като бонус имам ейнджъл мейнджъл нам си какво,светят силно като дневни светлини,без да свети ксенонаПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеСигурен ли си че ти се дават 400 кинта за LED лупи?
5К цвятGalloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Ако ще се почустваш по-добре- аз днес отворих кашона с XL80 Баха Дизайн,сън не ме лови,утре съм в пустинята с текерлека,монтажа в понеделник ако мога да ходя,цена Х2 в долари.......откачена работа как каза жена ми.
Все оше съм запънал на халогенни крушки във фаровете обаче,чакам една да изгори и да набия ЛЕДовете ма на,държат се мьжката,само допълнителни светлини купувам,на къси долу горе ставам,на дълги.............Колчо Слепеца ще види в какво съм се засветил.
-
-
Последно редактирано от Roninn; 11-10-20, 22:35.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
-
Коментар
-
40 000 при мен на 6 тела,за бакшиш по 10-20 вата горница на крушка на къси,мъгла и дълги / че на дълги всичко свети като съм любопитен / и поне съм любопитен постоянно то сутринта видях на време една гума на платното,тоя зад мен не успя и май не стигна там за къде беше тръгнал.
Остана компресор да сложа,да си надбягам фаровете / шанс никакъв /.
Сериозно обаче - едва ли ще го усетиш,толкова ментак има по улиците,че едва ли ще обърнеш внимание на неговите лупи.
-
-
Това отсичане кефи,реално линията на отсичане на 40-50 метра е до средата на вратите на колите отпред.Отсичането не е само отпред а и в страни.
На пребиране към нас ,такси караше със сини отвратителни фарове,за пръв път пуснах дългите срещу кола и видях как шофьора си сложи ръка пред лицето,или го уцелих в точния момент.Аз съм доволен и мирясвам за сега.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар