Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Техническа литература и документация за металообработващи машини
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Здравейтe. Сдобих се със струг С11С и всякаква документация за него ще ми бъде от полза. Благодаря !
Имейл: skrijo@abv.bg
Коментар
-
Коментар
-
Здавайте колеги, някой може ли да помогне с ел схема за захранване на струг су 320. Днес един познат ел техник се мъчи около 2 часа и каза, че без схема не може да се справи. Благодаря предварително! Мейла ми е botev.petar@abv.bgПоследно редактирано от botevmen; 20-03-22, 20:12.
Коментар
-
Здравейте, какво масло се слага в скоростната кутия на СУ400. В интернет намерих, че се слага на стругове Mobil SHC 627 или 15W-50, но не намерих дали е същото за СУ400. Или ако имате документацията ще се радвам ако я споделите. e-mail:d.mavrov@yahoo.com
Благодаря предварително за отговорите
Коментар
-
утре следобед (т.е. 13.04) ще ти я пратя, там пише и за маслотоПървоначално публикуван от goshe_hg Преглед на мнениеЗдравейте, какво масло се слага в скоростната кутия на СУ400. В интернет намерих, че се слага на стругове Mobil SHC 627 или 15W-50, но не намерих дали е същото за СУ400. Или ако имате документацията ще се радвам ако я споделите. e-mail:d.mavrov@yahoo.com
Благодаря предварително за отговорите
това е добро масло за зъбни предавки
mobilgear 600 xp 220 опаковка 20л. 6,60 лв /л. без ДДС
от Омникар - в двора на СОМАТ
Коментар
-
Мой колега (Емил Димитров Христов) е сканирал този каталог за струг С8 и ме помоли да го разпространявам на добра воля.
Ето линк:
https://dox.abv.bg/download?id=92abc159a5#
Тъй като не следя редовно темата, моля запознатите да прекачат файла на сигурно място, защото не знам докога ще го държи там колегата.Без блокажи си за никъде. :D
Без лебедка, хептен...
0887 731062 - Цецо
- 2 likes
Коментар
-
Коментар
-
Здравейте,
моля за помощ за акутална документация на струг C11МВ произведен от Машстрой -Троян през 80-те .
Нямам никаква докуметация/ окумплектоване към струга и ми е ноебходима за да знам какви колела да търся за лирата например ( в момента струга има някаква конфигурация на лирата )
Благодаря предварително !
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар