Колеги имам нужда от ръководство за експлоатация за механична ножовка он 163.01 ще съм много благодарен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Техническа литература и документация за металообработващи машини
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Здравейте,колеги! Трябва ми техническа документация за цифров струг СП 161 произведен в Машстрой Троян с управление Фанук 6Т . Както и ръководство за програмиране на Фанук 6Т.Ако има някой с опит в програмирането на такава машина с Фанук 6т ще се радвам да се свърже с мен! Благодаря
Коментар
-
Здравейте колеги, вчера си купих су 320, гледам в началото на темата не работи линка с техн документация. Може ли някой да ми я изпрати. Пощата ми е botev.petar@abv.bg , тел. 0888071285 имам и вайбър. Благодаря предварително, хубав ден на всички колеги!
Коментар
-
-
https://dox.abv.bg/user/myfolders?t=1637653683650 - от тук може да изтеглите "Наръчник на стругаря""Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Благодаря на persuader. Изпрати ми ги в Понеделник сканирани. Събрах ги в pdf и го форматирах със съдържание за по-лесно намиране на теми. Пускам го ако някой има интерес:
https://drive.google.com/file/d/1gIK...ew?usp=sharing
Поздрави
Миро
Коментар
-
Здравейте,
относно Струг СУ-400, докато го премествахме натиснахме и изкривихме оста на въртока на супортната кутия.
Ако може някой колега да даде акъл откъде да започна разглобяването.
дилемата е дали да вадим валовете и да след като свалим кутията да я разглобяваме легнала или както е на струга да пробваме да свалим само предния панел.
Благодаря предварително!
Коментар
-
В резюме за разглабянето - сваля се дясната плоча (в края на струга) която държи лагерите на валовете, избиват се щифтовете на валовете, демонтират се валовете. Източва се маслото на кутията, подлага се нещо под кутията и се развиват 4 болта която я държат за супорта и тя изпада надолу (изделието е поне 50кила), свалят се ръчките и др. след това в легнало положение се сваля лицевия панел.
Сега по същество - търся изкривения вал (#10 на схемата), някой ако има за продаване да пише на лични или в темата.
Коментар
-
Някой да има документация за плосък шлайф ШПХ 32.11 ? Срам ме е , ама не ми се дават 25 кинта....
Иначе имам повод да почерпя , исках от дядо Коледа фрезичка , получих 675П заедно със струг 1И611П , плосък шлайф ШПХ и центрови ТОS. Оперативни и в изрядно състояние.
Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар