Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Прецизен настолен струг "Красный пролетарий".

А от чистачки? той е по сходен с тоя от чинията,а и повечето които съм виждал са на едно с рейка,и трудно се отделят.

Коментар

Имам един от Москвич и сега ще го огледам
      [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
        Като гледам май само аз несам стругар нонемога да бъда всичко така че имам един въпрос към хората които са с дългогодишен опит в тази свера.

Имам 4 джанти 15цолови от мазда които ми подариха но са с централен отвор 54мм а на мен за реното ми трябват с централенотвор 60мм.

И аз си викам кой знае какво давам я на първият срешнат стругар и той ште оправи реда но уви един приятел който работи в гумаджийница ме просветли.

Че трябва да се престърже много тчно заштото след това като се сложи на баланс машината и ако нее престъргана точно щте бие и няма баланс и край с тази джанта и че местния стругар бил съсипал много джанти.

Та какво да правя аз заштото взе да се затопля и трябва да изкарвам бегача.

Има ли чалъм за цялата история!!!
        Така се хваща и престъргва джанта трябва да имаш малко по особени челюсти за универсала . В случая джантата е 16 цола.
        Прикачени файлове
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Направих си тези притискащи планки за фрезичката. Разликата до която могат да закрепят детайли е около 25мм.
          Прикачени файлове

Коментар

Страшна Фантазия имаш да се сетиш за такава сложна форма!!!

Виждате ли зашто е хубаво да се качва кой какво е правил на стругчето!!!

А даржа да кажа че сьм си намерил моторче за барзия хот на струга!!!

На бензиновоз моторчето което навива маркуча е малко и силно но е на 24 волта и е реверсно!!!

Дали ште стане!!!

И какво точно ште го кара да се движи в определена стапка с струга!!!

Коментар

И много благодаря на колегата SEK1 за отговора и снимковия материал но джантите които исках да старжа се оказаха криви и се отказах!!!

Коментар

На бензиновоз моторчето което навива маркуча е малко и силно но е на 24 волта и е реверсно!!!

Дали ште стане!!!

Aма ти бърз ход на това стругче ли искаш, или подаване без лирата?
                0888543685 Валери

Коментар

Утре ако не си забравя апарата ще снимам оригиналните крепежи на декела да видиш къкво е фантазия на немските инженери
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Дали ште стане!!!

Трябва да си призная,че не съм го измислил аз, а го видях някъде. Имаче съм му направил чертежа за изрязване на лазер. Радиусите са са 50мм и 90мм. Аки има желаещи мога да поръчам да ви изрежат заготовки, но трябва да са поне 10бр. Не искат да дигат ламарината за 2 бр.

Коментар

Ето едно нещо (в 8 екземпляра), което съм правил на моето стругче.
                      За някой може и да е "поучително", за друг - смешно, а за мен си е готино
                      http://www.youtube.com/watch?v=wviqH3hUTIM
                      В надписите има някоя и друга правописна грешка, ама вече нямам нерви да го редактирам.
                      Освен това съм сложил баш най-дефектната "заготовка" за снимките и трябваше да й вземам 2 стружки за изчистване
                      Suzuki GSXR
                      VW Touareg
                      Mitsubishi Pajero II

Коментар

Тоя универсал се върти наопъки бре, неговата кожа!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Тоя универсал се върти наопъки бре, неговата кожа!
                          Няма, бе. Туй е стробоскопичен ефект
                          Suzuki GSXR
                          VW Touareg
                          Mitsubishi Pajero II

Коментар

Веско, защо не прави конуса със завъртане на супорта под градус. Така конуса ще е винаги един и същи и на осемте, а и ще го правиш с обикновенния нож. Освен това избягвай да шлайфаш със шкурка от горната страна, когато се върти патронника срещу теб. Има опасност да ти се изплъзне пръста и да влезе между челюстите или шкурката да се увие около детайла и да ти повлече пръстите. И в двата случая боли много. Вярвай ми!!! Пробвал съм лично. По-добрия варянт е или да обърнеш посоката на въртене на патронника или да шлайфаш от долната страна. С обръщането е по-лесно.

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                              Веско, защо не прави конуса със завъртане на супорта под градус. Така конуса ще е винаги един и същи и на осемте, а и ще го правиш с обикновенния нож. Освен това избягвай да шлайфаш със шкурка от горната страна, когато се върти патронника срещу теб. Има опасност да ти се изплъзне пръста и да влезе между челюстите или шкурката да се увие около детайла и да ти повлече пръстите. И в двата случая боли много. Вярвай ми!!! Пробвал съм лично. По-добрия варянт е или да обърнеш посоката на въртене на патронника или да шлайфаш от долната страна. С обръщането е по-лесно.
                              Ами не го правих със завъртане на ступорта, защото подаването ми се струва доста неудобно. Освен това правих операциите последователно на всичките 8 детайла, т.е. правих конуса и на 8-те без да свалям ножа и конуса се получи еднакво. Иначе си прав - особенно, ако трябваше да се прави някакъв точен ъгъл няма друг начин, освен със ступорта. Тук преценихме ъгъла "да е готин" и ... така.
                              За шлайфането - абс. си прав. Аз съм го забравил това и хич и не се сетих. Иначе внимавам много
                              Suzuki GSXR
                              VW Touareg
                              Mitsubishi Pajero II

Коментар

На мен ми предстои сега да правя това на красни пролетарий исках да го правя от обикновенно желязо но сега ми се щте да е от алумин за да е по леко и по лесно за обработка!!!

Но за сега съм в процес на издирване на алуминиев материал ако някой мисли че може да ми намери да пише за да премеря и да дам какав размер ми трябва и да ми каже цена предполагам че трябва да е Ф100мм и дебелина около 25-30 мм!!!

А и ме притиснява с този алумин дали ште даржат резбите заштото си трябва стягане жсе пак маслото излиза на 3 атмосвери!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X