Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое телоподаващо ще ми е достатъчно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кое телоподаващо ще ми е достатъчно?

Мъдър избор,а защо ти е зор да те разубеждават?
    "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
    Mark Twain
    СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
      Мъдър избор,а защо ти е зор да те разубеждават?
      Наличието на метален прах...Малко ли е...
      Аз ползУвам дел,които включват вентилатора при нужда,а не за да вдигат прах...Па са и инверторни...Приибах са,ама...

Коментар

Първоначално публикуван от kosta-s Преглед на мнение
        Наличието на метален прах...Малко ли е...
        Аз ползУвам дел,които включват вентилатора при нужда,а не за да вдигат прах...Па са и инверторни...Приибах са,ама...
        Така е . И аз ползУвам дел . И поради тая причина , направо се чудя как съм живял преди това ?! В смисъл преди да ползвам дел. ...
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от kosta-s Преглед на мнение
          И аз се прецаках,освен телоподавката дел-200 се минах и със АС-ДС аргон...
          Но човека си търси траф и то специялен:

Първоначално публикуван от mani_is Преглед на мнение
          трифгазните трансформаторни
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Повечето ми машини са над 2 тона и са доста доказали се, няма да се лигава с некви техники където ролката тел тежи повече от тях
            Базика на страна .... Защо да избера инверторен ? ако ме разубедите си сменям мирогледа хаха

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              ...
              Но човека си търси траф и то специялен:
              Е па нали знаеш.Или нема убава маса,или ръкохватката крива...Имаше неква утопия се продаваше тънко,кра кра мислим беше.С убави параметри за халамин...Оти да не пробва човеко.

Коментар

...Защо да избера инверторен ? ако ме разубедите си сменям мирогледа хаха...
                Ма ние тука не сме събрали ни да рекламираме техника ( никой не ни плаща ) , ни да даваме наклон на к...а на някого . Ни па да убеждаваме някой в нещо напук .

.. а ако питаш за предимства и недостатъци на трансформаторни машини и инвертори - то целия раздел е пропит баш с такива сравнения . От там нататък : четеш , четеш ... и чат-пат питаш .
                ..или пък не питаш , щот ти дреме ... твоя воля . Но пък ако е последното - тогава що пишеш тук ?!
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Повечето ми машини са над 2 тона и са доста доказали се, няма да се лигава с некви техники където ролката тел тежи повече от тях
                  Базика на страна .... Защо да избера инверторен ? ако ме разубедите си сменям мирогледа хаха
                  Ако ти си заварчика,пробвай трафа и инвертора и ще разбереш веднага разликите.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

До колкото занам наличиете на метален прах е проблем за инверторите, а в гаража ми има голямо наличие на такъв ....
                    И що си мислиш че само в твоя гараж има голямо наличие на такъв?

Когато нещо превземе тотално пазара (особено гаражния), може би трябва да се позамислиш дали пък няма някаква причина за това.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Ако ти си заварчика,пробвай трафа и инвертора и ще разбереш веднага разликите.
                      Аз ще работя с него, а и съм работил с двата вида машини. Човек се напасва с машината стига да има малко опит и поглед над нещата. Въпроса ми беше- кое е по-надеждно? ... Очаквах по-адекватни мнения за инверторите, не само да ги хвалим понеже сме си ги купили вече, но като прочетох написаните коментари, ще заложа на други източници на информация. Много правилно е написано по-горе, че много малко от хората, които са професионални заварчици, имат време да драскат по форумите, така че май съм объркал мястото .

Коментар

... Много правилно е написано по-горе, че много малко от хората, които са професионални заварчици, имат време да драскат по форумите, така че май съм объркал мястото .

Сигурно е така,но ние не можем да се похвалим с предимствата на ейнхел,щото не сме се докосвали до такова "чудо" никога.Виж до КраКра...Ама тука сме се аматЙори,пробвай в "мама нинджа".

Коментар

Аз ще работя с него, а и съм работил с двата вида машини. Човек се напасва с машината стига да има малко опит и поглед над нещата. Въпроса ми беше- кое е по-надеждно? ... Очаквах по-адекватни мнения за инверторите, не само да ги хвалим понеже сме си ги купили вече, но като прочетох написаните коментари, ще заложа на други източници на информация. Много правилно е написано по-горе, че много малко от хората, които са професионални заварчици, имат време да драскат по форумите, така че май съм объркал мястото .
                          Добре,имам доста машини,две от тях са трансформаторни и електрожен и телоподаващо 250 А ,освен тях може би 4 -5 инвертора, как по точно да ти обясня че трафовете не искам нито да ги виждам,нито да ги слушам на звук.По твоята констатация,бих я перифразирал така....Човек лесно свиква на хубавото.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Имам трансформаторно телоподаващо /трифазно/ купено преди повече от 15 години. Ами работи си.
                            И по нищо не отстъпва на инвертора.Даже повече се ползва.Инвертора ми е по капризен.
                            И има едно голямо предимство – четири метровия шланг.
                            ........................
                            Иван Маринов
                            CRF 250 X
                            Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Какъв е инвертора и с какво е "по-капризен"?
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                                ...И има едно голямо предимство – четири метровия шланг.

Шланга какво общо има с фазите или трафа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X