Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на телеподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте
    Имам идея за закупуване на комбиниран МИГ/МАГ апарат,събирам мнения и съм благодарен на всякаква информация.
    Ще се ползват за любителски цели.
    Двоумя между следните машини:
    FОX WELD MIG 200 DOUBLE PULSE

STAHLWERK MIG/MAG 200 double pulse Pro

SYNCHRO DPULSE 200 ДЕЛТЕХ

Коментар

• коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      Купувай българско със сигурен сервиз и налични резервни части.

• mitko31
      mitko31 коментира
      Редактиране на коментар
      здр КОКО
      Така направих,залагаме на бг следващата седмица ще е при мен.
      писах тук за някакви отзиви защото го поръчах онлайн

• Здравейте!
    Трябва ми съвет!Необходимо ми е телоподаващо за неинтензивна употреба. До момента съм заварявал с електрожен и евтина телоподавка с тръбно-флюсова тел, от която съм доста разочарован, и на която наскоро се повреди телоподаващия механизъм, като ремонта е нецелесъобразен.
    Първоначално търсих нещо относително бюджетно и се колебаех между:

Del 160 Ecocontrol- чувал съм добри неща за фирмата, но доколкото знам Екоконттрол серията са си китайци отвътре. Поправете ме ако греша!
    Raider RD-IW28- същите параметри като Дел-а. Малко по-евтин. Има настройка на индуктивност, каквато не съм ползвал никога и не знам дали е полезна. Райдърите са малко на късмет, но мисля, че се намират части.

Въпреки, че ще се ползва за хоби нужди се замислих за една идея по-висок клас апарат, та заглеждам следните:
    RD-200 Synchro на Делтех
    DEL 200 “Synergic Control" - панела за настройка ми изглежда по-сложен от този на Делтех
    Sherman Digimig 200 Hit

Цените на апаратите са сходни. Не знам доколко синергично телоподаващо ще ми е полезно и дали не е по-добре с повече ръчна настойка. Само за яснота -TIG функция не ми е необходима. Гледам, че на Sherman телоподаващия механизъм е метален, а на българските (не знам колко са български де) е пластмасов и прилича на този в най-евтините китайски апарати, точно такъв ми се повреди на предишната безгазова телоподавка. Ще съм благодарен за съвети, споделяне на личен опит и въобще всякакви препоръки за прилична машина със сервиз в диапазаона около 500-600 лв. Просто по-скъп апарат не ми е оправдано да взема. Първоначално машинката ще се ползва с чист ЦО2, с такава заредена бутилка разполагам към момента и не ми се купува друга. Също ме интересува и как се представят тези апарати при работа с електроди, най-вече с базични. С Вежен май всички електрожени работят добре. Идеята е ако може да замести и стария ми трансформаторен електрожен и да имам само една машина.

Благодаря предварително!

Коментар

• pansim
      pansim коментира
      Редактиране на коментар
      Sherman Digimig 200 Hit
      Това ти предлагам. И има защо...

• Първоначално публикуван от emmoss Преглед на мнение
    Здравейте!
    Трябва ми съвет!Необходимо ми е телоподаващо за неинтензивна употреба. До момента съм заварявал с електрожен и евтина телоподавка с тръбно-флюсова тел, от която съм доста разочарован, и на която наскоро се повреди телоподаващия механизъм, като ремонта е нецелесъобразен.
    Първоначално търсих нещо относително бюджетно и се колебаех между:

Del 160 Ecocontrol- чувал съм добри неща за фирмата, но доколкото знам Екоконттрол серията са си китайци отвътре. Поправете ме ако греша!
    Raider RD-IW28- същите параметри като Дел-а. Малко по-евтин. Има настройка на индуктивност, каквато не съм ползвал никога и не знам дали е полезна. Райдърите са малко на късмет, но мисля, че се намират части.

Въпреки, че ще се ползва за хоби нужди се замислих за една идея по-висок клас апарат, та заглеждам следните:
    RD-200 Synchro на Делтех
    DEL 200 “Synergic Control" - панела за настройка ми изглежда по-сложен от този на Делтех
    Sherman Digimig 200 Hit

Цените на апаратите са сходни. Не знам доколко синергично телоподаващо ще ми е полезно и дали не е по-добре с повече ръчна настойка. Само за яснота -TIG функция не ми е необходима. Гледам, че на Sherman телоподаващия механизъм е метален, а на българските (не знам колко са български де) е пластмасов и прилича на този в най-евтините китайски апарати, точно такъв ми се повреди на предишната безгазова телоподавка. Ще съм благодарен за съвети, споделяне на личен опит и въобще всякакви препоръки за прилична машина със сервиз в диапазаона около 500-600 лв. Просто по-скъп апарат не ми е оправдано да взема. Първоначално машинката ще се ползва с чист ЦО2, с такава заредена бутилка разполагам към момента и не ми се купува друга. Също ме интересува и как се представят тези апарати при работа с електроди, най-вече с базични. С Вежен май всички електрожени работят добре. Идеята е ако може да замести и стария ми трансформаторен електрожен и да имам само една машина.

Благодаря предварително!
    0889202949 звъниш та този тел. казваш,че си от форума и какво искаш. Всичко ще ти обеснят. А най добре е да отидеш на място
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

• Здравейте!
      Имам нужда от съвет относно закупуването на комбиниран заваръчен апарат за хоби употреба в домашната работилница. Бюджетът ми е 400 лв. След като изчетох почти всички теми по този въпрос във форума сведох избора до следните два модела отговарящи на бюджета:

1) DEL 145 Eco Control
      2) DELTECH RD_160 SYNCHRO

И за двете марки има много положителни отзиви и предполагам, че която от двете да избера няма да сгреша, но бих бил благодарен ако може да ме насочите кой от двата конкретни модела е по-добрия.

Коментар

• pansim
        pansim коментира
        Редактиране на коментар
        Deltech160 - Отиваш на място при Данчо и тестваш!!! И да се похвалиш после...

• ivat
        ivat коментира
        Редактиране на коментар
        Панайот, благодаря ти за съвета! За твоите електрожени четох само хубави неща и затова тази препоръка означава много за мен. За съжаление опцията тест на място не е налична, понеже съм на доста километри от София. Затова покупката ще бъде онлайн с доставка.

• Здравейте!
      Отчитайки мнението на pansim се спрях на DELTECH RD_160 SYNCHRO. Вчера машинката пристигна и след направени няколко теста съм с много добри впечатления от покупката. Надявам се мнението ми да се затвърди и след като поработя реално с нея.

Предстои ми закупуване и на фотосоларна маска. От Делтех ме посъветваха да не правя компромис и такава за под 100 лв. да не взимам. Предполагам, че са прави, но понеже на този етап ще заварявам сравнително рядко не съм предвитил разход от този порядък.
      Може ли да ми препоръчате читава маска до 100 лв., която сте ползвали и сте доволни от нея?

Коментар

• Послушай съвета. Все ще изстискаш още 50лв от някъде. Иначе ще имаш 2 маски, а не вярвам да ти трябват.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо O888557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от ivat Преглед на мнение
          Може ли да ми препоръчате читава маска до 100 лв., която сте ползвали и сте доволни от нея?
          Търси Tecmen
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 1 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
          X