Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо ми пращи СОто?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо ми пращи СОто?

Така си дойде комплект с тоя редуцир.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00008.jpg
Прегледи:1
Размер:132.2 КБ
ID:5601129
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

То това вярно само на слух се гласи.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

Таргич, зЕми си един читав редуцир и стига се излагА! Има и такива, на които манометрите са облечени в гума.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Владо някъде по другите теми беше писал, че не гледа показанията на стрелките и си настройва газта на усет, а сега се заядохте с редуцира на Таргата, че няма .
          Ако си е вкарал машината в режим и я усеща кога колко газ иска за какво му е манометър, а и този за високото налягане при ЦО2 само ще му покаже, че след малко газ няма да има, по-добре да си купи още една бутилка, ако няма .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Така си дойде комплект с тоя редуцир.[ATTACH=CONFIG]728200[/ATTACH]
            Странна работа вместо манометър има тапа . Купи си един манометър струва десетина лева в магазините за заваръчна техника .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз получих същото чудо като окомплектовка и към един Айнхел. Ако се навие там манометър, той няма ли да показва налягането в бутилката?
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Не на тоя тип редуктори показва само настроения дебит .
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Само налягането показва гадината. Бях му навил един манометър, но го строших с другата бутилка. А за количеството газ настройката въобще не е трудна на ухо или на устните. Каня се да взема от ония със топчето, да виждам баш литрите, ама не мога да се наканя.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Чета и събирам бисери !!!
                    Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Само налягането показва гадината. Бях му навил един манометър, но го строших с другата бутилка. А за количеството газ настройката въобще не е трудна на ухо или на устните. Каня се да взема от ония със топчето, да виждам баш литрите, ама не мога да се наканя.
                    Но пък с тоя пост таргата направо изби рибата отвсякъде !
                    Поздравления пич ,още от сутринта ми вдигаш настроението!!!
                    https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                    https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

• От: Защо ми пращи СОто?

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение

Чета и събирам бисери !!!

Но пък с тоя пост таргата направо изби рибата отвсякъде !
                      Поздравления пич ,още от сутринта ми вдигаш настроението!!!
                      Уелдър , стига де Таргата е пич и веселяк по природа . Остави го него .

Аз да те попитам : Ако ти дам един проЗд социалистически токоизправител или просто генератор тип "Триодин" със закачена горелка за ВИГ , ще се оправиш ли , след като няма куп копчелъци като на съвременните глезотии ?!

И ако имаш редуцир със блокирали стрелки и на манометъра и на дебитомера , а същевременно трябва да заваряваш - к`во правим ? Ше викаш Неволята или ще молиш за сервиз от фирмата производител ?

Аз за "германските работници" знам , ама все пак живеем на Балканите . А живота тук е сУрав и кУрав .... ъъъъ ...суров и корав .
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение

Аз да те попитам : Ако ти дам един проЗд социалистически токоизправител или просто генератор тип "Триодин" със закачена горелка за ВИГ , ще се оправиш ли , след като няма куп копчелъци като на съвременните глезотии ?!

И ако имаш редуцир със блокирали стрелки и на манометъра и на дебитомера , а същевременно трябва да заваряваш - к`во правим ? Ше викаш Неволята или ще молиш за сервиз от фирмата производител ?
                        Ми аз цял живот все Неволята викам и слава богу винаги ми е помагала !
                        А Триодината е хубава машина ,една от "най-безшумншите" ! Къде-къде с по-сложна соц техника съм се оправял та с нея ли няма....!
                        Навремето имах те такова Натиснете снимката за да я уголемите

Име:94406019_3_644x461_prodam-novyy-invertor-vduch-16-u31-ruchnaya-svarka-i-v-srede-argona-oborudova.jpg
Прегледи:1
Размер:19.3 КБ
ID:5601168украинско чудо ,та покрай него Неволята многократно ми е помагала!
                        И на мен наскоро ми падна редуцира, барабар с бутилката и си прецака ,та сега и аз на ухо карам !Само че при телчерката е твърде опасно при нагласяна дебита на газ на ухо да не ти влезе тел в ухото ....
                        Последно редактирано от welderargon; 25-07-14, 11:04.

Коментар

Абе защо някои хора се взимат толкова на сериозно?То голяма работа като човека си настройвал газа на слух.Важното е че си върши работа и си заварява.До преди няколко години като нямаше инвертори,всички заварявахме с трансформаторни машини,сега видиш ли разни специалисти:''абе мани ги тея старите,вземи си инвертор''.Честно казано,чета тзои раздел заради Владо,понеже човека обяснява на дълго и нашироко.А и за мен е по важно да си свърша работата,и не е важно как и с какво и дали е спазена еди коя си технология от баба им хвърчилото.Тарга,щом върви ЦО-то,и си бачкаш,дреме ти с какво си настройваш вятъра в дюзата
                          Yamaha Yz450F
                          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Последно редактирано от welderargon; 25-07-14, 10:56.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                              ''.Честно казано,чета тзои раздел заради Владо,понеже човека обяснява на дълго и нашироко.А и за мен е по важно да си свърша работата,и не е важно как и с какво и дали е спазена еди коя си технология от баба им хвърчилото.Тарга,щом върви ЦО-то,и си бачкаш,дреме ти с какво си настройваш вятъра в дюзата
                              Точно тъй !
                              Само че на мен ми се видя твърде интересно да туриш манометър за налягане на дебитомер ....ама карай !
                              Направо се възхищавам на търпението на Владо да ВИ обяснява на дълго и на широко кое,как и защо ..пък Вие пак да си карате по технологиите от на баба Ви хвърчилото!
                              Успех на всички !

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                                Точно тъй !
                                Само че на мен ми се видя твърде интересно да туриш манометър за налягане на дебитомер ....ама карай !
                                Направо се възхищавам на търпението на Владо да ВИ обяснява на дълго и на широко кое,как и защо ..пък Вие пак да си карате по технологиите от на баба Ви хвърчилото!
                                Успех на всички !
                                Таргата се занимава с ремонт на автомобили, а не на бижута. Технологията си е съвсем адекватна на нуждите му. Просто човекът сподели за проблема си. Аргонът е много хубаво нещо, но за някои неща е непрактичен, неудобен и неоправдан.
                                Идеята, доколкото ми е известна да си помагаме а не да си обясняваме кой колко е тъп.
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X