Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на инверторен електрожен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за избор на инверторен електрожен

Машините на АИГ могат да имат различни екстри, като например телоподаващо, което за домашната работилница е много ценно, съветвам те да ги посетиш на място и да пробваш, няма да си изгубиш времето .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      Машините на АИГ могат да имат различни екстри, като например телоподаващо, което за домашната работилница е много ценно, съветвам те да ги посетиш на място и да пробваш, няма да си изгубиш времето .
      От Хасково та чак в София !?
      Машините в завода в Енина (Казанлък),също могат да бъдат пробвани на място!А също могат да бъдат с различни екстри ,само че различните екстри струват пари ,и едва ли ще се вместят в бюджет от 600лв.
      Машините Viki ( Хасково) също могат да бъдат пробвани на място !
      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от basko3 Преглед на мнение
        Китайския с марка вики нещо не ми харесва. .
        На цвят ли не ти харесва или си повлиян от многобройните писания за тези китайци....!?Или по ти харесва да похарчиш 600лв. отколкото 300...!?

Коментар

Наскоро рових за плазма из нета и се натъкнах на едно старо Саф Фро 100 амперово трансконтинентално с вариации на 120, 240,380 или 400 волта.
          Цифри и място няма да спомена, но само думите на продавача или: Апарат от времето, когато качеството беше по важно от парите.
          Пак успамих, съжалявам и късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
            На цвят ли не ти харесва или си повлиян от многобройните писания за тези китайци....!?Или по ти харесва да похарчиш 600лв. отколкото 300...!?
            Да, повлиян съм от многобройните писания за китайци и едва ли качеството на машина за 300 лв. е на нивото на машина за 600 лв. освен ако не си слагат цените ''ей така''. В прочем, един мой комшия май има такъв китаец и каза, че го е взел за 300 лв. каза също, че е доволен...

Коментар

Да, повлиян съм от многобройните писания за китайци и едва ли качеството на машина за 300 лв. е на нивото на машина за 600 лв. освен ако не си слагат цените ''ей така''.
              Аз също не знам как се формират цените и не мога да знам дали наистина качеството на машина за 600лв. е дваж по високо от тази за 300!Само знам че и двете ще ти вършат една и съща работа ....!
              В прочем, един мой комшия май има такъв китаец и каза, че го е взел за 300 лв. каза също, че е доволен...
              Тука вече и аз съвсем се обърках .......!Уж тия китайци не са убави пък комшията е доволен ......!?

Коментар

От Хасково та чак в София !?
                Машините в завода в Енина (Казанлък),също могат да бъдат пробвани на място!А също могат да бъдат с различни екстри ,само че различните екстри струват пари ,и едва ли ще се вместят в бюджет от 600лв.
                Машините Viki ( Хасково) също могат да бъдат пробвани на място !
                Аз от Пловдив ходих и до Енина и до София не по веднъж, парите за гориво не бяха на вятъра. Не мога да кажа нищо лошо за двата производителя, но единия вариант е по-скъп, с по-голям запас от мощност и повече възможности .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ако питаещия смята че за търсенето на съвсем обикновен инверторен електрожен е оправдано обикалянето из страната-нека я обиколи, да пробва всички марки и модели и да направи своя избор!

Коментар

Аз също не знам как се формират цените и не мога да знам дали наистина качеството на машина за 600лв. е дваж по високо от тази за 300!Само знам че и двете ще ти вършат една и съща работа ....!

Тука вече и аз съвсем се обърках .......!Уж тия китайци не са убави пък комшията е доволен ......!?
                    Комшията не проучва като мен кое, за колко и защо да го купи, купиха му една машинка, ползва си я и казва, че е доволен. Аз искам да си взема възможно най-качествената машина за парите, които мисля да дам за нея. А що се отнася до гледането хубаво ще ги видя, но нито съм заварял, нито знам как се заваря, така че и да ги видя едва ли ще има голяма полза все пак тепърва ще се уча.

Коментар

Комшията не проучва като мен кое, за колко и защо да го купи, купиха му една машинка, ползва си я и казва, че е доволен. Аз искам да си взема възможно най-качествената машина за парите, които мисля да дам за нея. А що се отнася до гледането хубаво ще ги видя, но нито съм заварял, нито знам как се заваря, така че и да ги видя едва ли ще има голяма полза все пак тепърва ще се уча.
                      Е това вече ме изкефи максимално !
                      Не знаеш какво искаш ,не знаеш как се прави ,НО искаш НАЙ- ДОБРОТО!
                      Успех в избора !

Коментар

Аз искам да си взема възможно най-качествената машина за парите, които мисля да дам за нея.
                        Да, прав си.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Това направо уби всичко детско в мене. Не знам как търсиш нещо, което нямаш идея как се работи с него. Заваряването си е цяла наука и трябва да се учи доста докато започнат да се постигат резултати. Препоръчвам да видиш как се заварява, купи кутия електроди и върви да ги изгориш с машината, на някой познат върху планки. Телоподаващото е по-лесно за научаване от електрожена, но това е лично мнение. Може да си вземеш някоя теларка и да ти върши по-добра работа и по-бързо.

Коментар

Той човека за това пита тук . Ако беше професионалист заварчик нямаше въобще да пита .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

А за какво ще го използваш тоя най-добър за парите си електрожен ?В смисъл за какви дейности по-точно ?
                              Ако купувам само електрожен в момента бих си купил отново това,имам 1 такъв и мога да гарантирам че е отлична машина за парите си щом така стои въпроса.Това е 160 Амперовия,работил съм с 190 Амперовия също,цената е малко над бюджета, и е неокомплектован !
                              И ако не бъркам вече е с 4 или 5 годишна гаранция,но провери все пак.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tn_elektrik90-art-24388KITin-165.jpg
Прегледи:1
Размер:13.3 КБ
ID:5596208

Захранващо напрежение 50/60Hz 230 V
                              Предпазител 16A
                              Диапазон на заваръчния ток 10-160A
                              Коефициент на натоварване 100% 95A
                              60% 120A
                              I max 45%
                              Напрежение на празен ход 88V
                              Клас на защита IP23S
                              Размери 330x143x225 mm.
                              Тегло 5.7 kg.
                              Произход Чехия
                              Гаранция 2 години

Моделът KITin 165 е заваръчен апарат от трето поколение като при конструирането му е използвана технология IGBT със система за бързо регулиране на тока FAST CONTROL. Този апарат се отличава с ниска консумация, отлични заваръчни характеристики при ниско тегло, малки размери и най-главното добра надеждност. Апаратите са снабдени с функции: HOT-START, ARC-FORCE, ANTI STICK.
                              Лек и компактен апарат за монтаж или ремонт на метални изделия и конструкции.

Подходящ както за сервизни дейности, така и за строително-монтажни работи. Заварява стомана с рутилови и базични електроди, хром-никелови стомани и сплавите им, чугун, месинг, бронз, алуминий и сплавите им.

Подходяща дължина на заваръчният кабел от 3 до 5 метра, за кабел маса 3 или 4 метра, сечение 16 или 25 мм ²

В комплекта не са включени заваръчен кабел, кабел маса и аргонова горелка (шланг).

Заваръчните кабели могат да бъдат с различа дължина, сечение, ръкохватка, щипка маса и размер на кабелната букса.

Ако не си наясно за какво ще ползваш подобна машина,а просто да я имаш за домашна работилница,по добре си търси комбо машина,цо-2 ,електрожен и евентуално аргон

Незнам дали велдердркон не говори за тия ....

По звука прилича на рутилов електрод,според мен пука и не звучи добре,може и телефона с който е правен клипа толкова да може,ама ......
                              Последно редактирано от Roninn; 28-06-14, 23:14.
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                А за какво ще го използваш тоя най-добър за парите си електрожен ?В смисъл за какви дейности по-точно ?
                                Ако купувам само електрожен в момента бих си купил отново това,имам 1 такъв и мога да гарантирам че е отлична машина за парите си щом така стои въпроса.Това е 160 Амперовия,работил съм с 190 Амперовия също,цената е малко над бюджета, и е неокомплектован !
                                И ако не бъркам вече е с 4 или 5 годишна гаранция,но провери все пак.

[ATTACH=CONFIG]722122[/ATTACH]

Захранващо напрежение 50/60Hz 230 V
                                Предпазител 16A
                                Диапазон на заваръчния ток 10-160A
                                Коефициент на натоварване 100% 95A
                                60% 120A
                                I max 45%
                                Напрежение на празен ход 88V
                                Клас на защита IP23S
                                Размери 330x143x225 mm.
                                Тегло 5.7 kg.
                                Произход Чехия
                                Гаранция 2 години

Моделът KITin 165 е заваръчен апарат от трето поколение като при конструирането му е използвана технология IGBT със система за бързо регулиране на тока FAST CONTROL. Този апарат се отличава с ниска консумация, отлични заваръчни характеристики при ниско тегло, малки размери и най-главното добра надеждност. Апаратите са снабдени с функции: HOT-START, ARC-FORCE, ANTI STICK.
                                Лек и компактен апарат за монтаж или ремонт на метални изделия и конструкции.

Подходящ както за сервизни дейности, така и за строително-монтажни работи. Заварява стомана с рутилови и базични електроди, хром-никелови стомани и сплавите им, чугун, месинг, бронз, алуминий и сплавите им.

Подходяща дължина на заваръчният кабел от 3 до 5 метра, за кабел маса 3 или 4 метра, сечение 16 или 25 мм ²

В комплекта не са включени заваръчен кабел, кабел маса и аргонова горелка (шланг).

Заваръчните кабели могат да бъдат с различа дължина, сечение, ръкохватка, щипка маса и размер на кабелната букса.

Ако не си наясно за какво ще ползваш подобна машина,а просто да я имаш за домашна работилница,по добре си търси комбо машина,цо-2 ,електрожен и евентуално аргон

Незнам дали велдердркон не говори за тия ....

По звука прилича на рутилов електрод,според мен пука и не звучи добре,може и телефона с който е правен клипа толкова да може,ама ......
                                Здравей, аз съм от село и електрожена ще се ползва за домашни цели имам да удължавам една конструкция примерно, стойки за кошери и т.н. общо взето ще работи с материали с не много голяма дебелина, винкели, тръби. Обаче първо ще трябва да се науча да заварям, защото до сега само съм гледал как става това. Относно машината, която ми показа тя доста надхвърля бюджета ми, но за сметка на това може да заваря и алуминий - другите споменати машини не могат. Гаранцията е 2 год. не се е променила, а цената е 775 лв. без кабелите , а и те са поне 70-80 лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X