Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за избор на инверторен електрожен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Съвет за избор на инверторен електрожен

Гого, никой не е луд да пише върху машината си занижени параметри. Впрочем, машината ти доволно прилича на TransPocket 1500, включително като параметри, та нищо чудно само надписите и да са Castolin.

Открийте 0-та разлики:
    На апарата пише 30% на макс. и 100% при 80А /май така беше/
    Не знам дали е близнак на фрониуса....правят ги в едни заводи /Австрия и Германия/, едната марка е швейцарска другата австрийска. Може да срещнете и австрийски Кастолин. Обаче разликата в цената между тях СЕГА е близо 500 евро. На Фрониуса съм виждал да сработва защитата при голям зор, на Кастолина никога досега не съм виждал да спира.

Коментар

Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнение
      Обаче разликата в цената между тях СЕГА е близо 500 евро.
      Castolin-a ти в чешки сайт струва 602 евра без ДДС, а в австралийски 600 австралийски долара. На други места и по-малко. Fronius-а малко под това (50-ина евра). От къде я измъдри тая разлика от 500 евра, при положение че машината струва почти толкова цялата, не знам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Или ми е стара информацията или нещо ти убягва. Когато купувах Кастолините бяха около 2300лв. Фрониуса тогава беше 1500, после и по-малко. Моделите са стари все пак. Както и да е не споря. Заварявал съм и с двата и откровенно намирам разлики. Може пристрастно да е, но Кастолина е по-добър. За Австралия незнам, но до Австрия мога да се обадя за повече инфо. Вие им знаете карантиите, аз ги знам на бойното поле....и двата са неуморими. ПВ-то каквото и да означава не е това което се тиражира. Все пак там където се раждат Фрониуса и Кастолина има добри бащи и акушери

Коментар

Освен пак да те цитирам:
          Обаче разликата в цената между тях СЕГА е близо 500 евро.
          Та, последно, сега ли е толкова разликата, или тогава?

А двата можеш да ги сравняваш пряко, когато се хванете двама човека да работите при едни и същи условия един до друг с електрожени, вързани в един и същ контакт. Всичко друго е субективно - просто факторите са много.

А това че има търговци продаващи на различни цени не е от днес, нищо ще приключи утре. Транспокета в Киров е 1300 кинта в момента. Горе-долу толкова е навсякъде тук.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами сега проверявам колко струва Кастолина при Марковски.

Коментар

Ами сега проверявам колко струва Кастолина при Марковски.
              И какво значение има, щом може да се купи от чехия за около 1500лв със все ДДС и доставка?

Коментар

Не съм си в къщи, но има кой да ти го даде.
                Много хора те чакат! ...
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                http://www.aigwelding.com
                0889 522 036

Коментар

Да така е......първи сте вие. Заварявам им котела и нищо не може да ме спре да се прибера у нас за почивка. Имайте търпение, моля.

Коментар

И какво значение има, щом може да се купи от чехия за около 1500лв със все ДДС и доставка?
                    Дай линк, че нещо ме объркваш Получих доста фрапиращ отговор.....

Коментар

Дай линк, че нещо ме объркваш Получих доста фрапиращ отговор.....
                      Ето:
                      http://www.svarshop.cz/index.php?pag...chk=1&Itemid=7

Това е около 690EUR с ДДС. Може да се уреди транспорт от там за около 70 кинта до вратата ти през Spedy/DPD Economy.

Ето ти го и в Швецко, пак за толкова:
                      http://www.xn--verkty-fya.no/sveise-powermax-castolin

Трудно се намира - факт. Транспокета се продава навсякъде и се намира в пъти по-лесно. Явно кастолинските машини се борят за нещо като екзотика, или пък фирмената политика е нещо изчекната.

Колко ти съобщиха тукашните хубавци?
                      Последно редактирано от sparkybg; 04-08-15, 14:16.

Коментар

Изненадан съм, но все пак ще проверя /за мене си де/. Даже в сайта твърдят за работа с генератор и то 6 киловатов. Преди време попаднах на презентация на немски машини за 80000 крони /DC pulse/, после разбрах, че струват едва 43000 при дистрибутора.....та не би ме учудило нищо

Коментар

Явно кастолинските машини се борят за нещо като екзотика, или пък фирмената политика е нещо изчекната.
                          От край време Кастолин са си скъпчии, но всичко им е на ниво. Няма да споделя колко ми обявиха /не питах лично/.

Коментар

От край време Кастолин са си скъпчии
                            То и моето телоподаващо го продаваха едни тук на двойна цена. Било Чешко. А аз го купих за австралийско. После купих на Андро_160 съвсем китайско. Даже надписите по платките са им еднакви.

На такива им викам търгаши с педерастки наклоноости, ако ще и на Господ да са представители. То болшинството дето се пишат такива са се доказали през хилядолетията що за стока са, ама това е друга тема...

Коментар

Така де, ама да се върнем на темата......защо машина с ПВ 30% не изклюва, а такива с 60% гаснат след поредният електрод. Да речем при равни показатели на тормоз и околна температура. Кое, как, защо....аз незнам. Как смятате това ПВ.....даже и Кракрата имало такова....аз ли нещо съм смотан или нещо ТЕОРЕТИЧНО не схващам.

Коментар

Шото тия с 60% за 200 кинта са 60% само на хартия. Простичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X