Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телоподаващо

Тефлоновата броня е задължителна за Алуминия. Ние добавяме малко парче стоманена броня в края (около 40-50 мм) Това парче намалява случаите на копчета (набиране) след водещата ролка.
    В момента получихме и оригинални тефлонови брони с медна спирала накрая около 200 мм. Малко са скъпи ама са оригинални.
    АИГ-Заваряване ООД
    Заваръчни апарати "DEL"
    http://www.aigwelding.com
    0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      При мен си вървеше добре, но вероятно е изключение .
      Твоя шланг не беше ли 4 метра ?
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Този с който съм пробвал е 3м 250А с червен водач и нямаше задирания, това за няколко проби с магнезиев тел .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          Този с който съм пробвал е 3м 250А с червен водач и нямаше задирания, това за няколко проби с магнезиев тел .
          С магнезиев няма проблем. И на мен никога не ми е задирало, независимо със или без тефлон. Не че съм и заварявал промишлени количества де. Предполагам и че е до време - докато се напълни шланга със стружки.

Със силициева тел обаче положението е коренно различно.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте . След като се разделих със старата струна - лидер 200 , си купих китайското миг - 220 . Отначало бях скептичен към тях , но след кратък разговор с колегите "taran и stelio" , които имат подобни такива , взех бързото решение . По време на
            сглобяването на количката , направо останах изненадан . За 450 лева получих повече отколкото очаквах - просто съм доволен .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0300.jpg
Прегледи:1
Размер:148.6 КБ
ID:5579237Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0301.jpg
Размер:141.8 КБ
ID:5579238Натиснете снимката за да я уголемите

Име:снимка0302.jpg
Размер:138.9 КБ
ID:5579239
            0877 877 297

Коментар

Твоето има някаква допълнителна финкция,за допълнително палене...А и шланга май е по-дълъг.Дано ти служи вярно.
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Дай отзиви как заварява и някоя снимка ако може на някоя заварка.
                0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от Кърнаре - 75 Преглед на мнение
                  Здравейте . След като се разделих със старата струна
                  Каква е причината да махнеш струната,и как сравняваш двете машини една спрямо друга като работа
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                  Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                  Анатолий Пейчинов o8875о9815
                  https://dvrbg.com/

Коментар

Като видя машина от която са икономисали даже и от еврокънектор на шланга нещо от вътре ми подсказва че не само от това е икономисано .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                      Каква е причината да махнеш струната,и как сравняваш двете машини една спрямо друга като работа
                      Доколкото разбрах,и при колегата,както и при мен,не той е "махнал" старото телоподаващо,а някой неизвестен я е свършил работата.
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                        Като видя машина от която са икономисали даже и от еврокънектор на шланга нещо от вътре ми подсказва че не само от това е икономисано .
                        Aбе те и Кемпи са го икономисали, ама що народ точат лиги за такова.....
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:index.jpg
Размер:7.2 КБ
ID:5579712
                        "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                        Mark Twain
                        СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]701896[/ATTACH]
                          При тая машина е спестено заради компактност и ниско тегло. Ако питаш мен и вътре малко са се оляли със спестяването, ама това е друга тема. Малка и лека е, за което е и правена - да я мъкнеш наляво-надясно.

Истински хубавите машини на тая и други подобни марки с имидж обаче са в малко по-горните класове.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            ...При тая машина е спестено заради компактност и ниско тегло. ....
                            Чудната компактност , ако сложат евроконектор ! А па и тежи , тежиии , пущината !

Не ще да са го спестили заради горното . Просто следват логиката на еврогейската политика от последните години : то нали една крушка на габарит да ти изгори - и в сервиз !
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Владо, струва ми се ,че си се объркал нещо !Машината наистина е малка и компактна и именно заради това не е с евроконектор.
                              https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                              https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
                                [ATTACH=CONFIG]701896[/ATTACH]
                                И с какво влияе на компактността еврокънектора ? Даже е по лесна за пренасяне като отвиеш шланга . Аз лично машина без еврокънектор и с това нещо като клапан в ръкохватката нещо не мога да ги възприема .
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X