Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Първоначално публикуван от Марррио Преглед на мнение
    ...... може и с подфлюсов тел да работиш ....
    Колега , гледам че даваш препоръки . В смисъл - в час си . Та да попитам : като може да работи с подфлюсов тел , дали може и с надфлюсов да работи , че спешно ми трябва една такава ?
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Може би е искал да каже тръбно-флюсов тел?

Коментар

До Марррио,вие ползвалилисте теза машина???

Аз вчера говорих с Асен,наистина човекът явно МНООООГООО си разбира от работа.Доста неща ми каза и доста ми изясни и обясни.Направихме уговорка и се надявам да стана собственик на машинката в най скоро време!!!!!

Коментар

Имаха някаква AC машина със селф контрол, питай и за нея .
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от edre Преглед на мнение
            Може би е искал да каже тръбно-флюсов тел?
            А може би е искал да каже тел за подфлюсово заваряване ? Или може би .... е най-добре колегата да каже какво е имал предвид ?
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Вземи си ДЕЛ 200А! Аз го имам от година и работи отлично! Познати са гледали, как работи и не могат да повярват, че сега се уча (започнах да заварявам, след като купихме машината).
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Мерси за препоръката,но на мен ми трябва нещо малко и леко,затова се спряхме на инверторния мма,виг и миг-маг апарат.На мен той ще ми върши идеална работа и най вече заради малките си габарити.
                Щом казваш че работи отлично,за мен това е страхотно и се надявам и при мен да е така!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от welder2 Преглед на мнение
                  Предполагам,че щом си заварявал с елктрожен,на мен с телоподаващото ще ми е по лесно.
                  Абе Разгледах и чуждестранни форуми добри отзиви има за машината.Работата е почти ясна.Ще се купува най вероятно.
                  Може да е скъпо,но мисля,че не са случайна фирма и можеби ще е по добро от много български!!!!!
                  С електроженът е по-лесно за някои работи, но това ще го разбереш като се научиш да заваряваш. Българските инверторни машини са по-добро предложение от чуждите засега заради сервиза и цената. Екранчетата с предварително избани настройки за различни метали да не те съблазняват. То е като каране с навигация сравнено с каране по познат път - второто е по-добро.

Коментар

Мерси за препоръката,но на мен ми трябва нещо малко и леко,затова се спряхме на инверторния мма,виг и миг-маг апарат.На мен той ще ми върши идеална работа и най вече заради малките си габарити.
                    Щом казваш че работи отлично,за мен това е страхотно и се надявам и при мен да е така!!!!!
                    Ами той моят Дел 200А е инверторен 3 в 1
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Аааа извинявай аз се заблудих и помислих че за голяма машина става въпрос!!!!!А ако можеш да ми покажеш някой снимки ще е супер да видя все пак и аз.Защото покупката ще стане по еконт(не вярвам да има някакви проблеми) няма как да дойда от Бургас,много ще му се вдигне цената.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                        С електроженът е по-лесно за някои работи, но това ще го разбереш като се научиш да заваряваш. Българските инверторни машини са по-добро предложение от чуждите засега заради сервиза и цената. Екранчетата с предварително избани настройки за различни метали да не те съблазняват. То е като каране с навигация сравнено с каране по познат път - второто е по-добро.

Можеби е въпрос на предпочитане.Аз лично предпочитам миг маг,според мен става много по бързо,по хубаво и лесно.Така мисля аз и все пак всяка машина си има своите плюсове и минуси!!!!!!!

Коментар

Можеби е въпрос на предпочитане.Аз лично предпочитам миг маг,според мен става много по бързо,по хубаво и лесно.
                          По бързо и по лесно - ДА! Но по хубаво -не знам, може би и ... много зависи с какво ще го сравняваме...
                          но пък без да искаш се написал най вярното нещо:
                          ....и все пак всяка машина си има своите плюсове и минуси!!!!!!!
                          Аз пък, нещо което не мога да го направя с МИГ-МАГ или ММА го правя с ВИГ -
                          Можеби е въпрос на предпочитане.!!!!!!!
                          Последно редактирано от welderargon; 10-08-12, 00:32.
                          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                            По бързо и по лесно - ДА! Но по хубаво -не знам, може би и ... много зависи с какво ще го сравняваме...
                            Дефинирайте "по-хубаво", преди сравненията. Ако говорим само за външен вид и имаш в предвид сравнение между ВИГ и МИГ/МАГ - и в двата случая външния вид зависи много повече от заварчика, отколкото от метода. Щото съм виждал абсолютно перфектна и гладка заварка на МИГ/МАГ - чак да не повярваш че е правена от човек. С нулева обработка след това.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега,едва ли някой (ако е чел внимателно ,не само да напише коментара си)си мисли че с такава машина ще правя какви ли не заварки или тръби или самолети.И ако някои каже че с миг маг не се заварява качествено се лъже много,не че с електрожен не е качествено,но е много по бавно и блудкаво някак си!!!!А за виг заваряване нямам голям опит,но това което знам е че е the best,но е най бавно с него.

Повече няма да пиша ,само ще покажа снимки след като купя машината на заварките,вие да си прецините!!!!!!!

Бих отговорил на някой с мнение за апарата!!!!

Коментар

Не се втелявай толкова,тука има хора които са врели и кипели в заваръчните технологии,ако нещо не ти е ясно-тук е мястото където може да зададеш конкретен въпрос,ще ти отговорят адекватно.Като вземеш машината,снимай да я видим какво може!
                                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X