Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнение
    Цял ден вчера звънях ли звънях на мигатроник никой не отвърна ,звънях на борд инс, но пичката беше в движение и отсрочихме за утре ,с кемпи една единствена майна се загрижи и вцепени от офертите които аз му предложих, всичко е бошлаф както е прошепнал Алеко, щастието е за калпазаните с цо -татататата това не е за хората които го могат, а за хората които просто ще си купят машината и ще се нарекат заварчици...ей това ме е яд, че всеки с цо се мисли за най великия заварчик и като му се прецака цото и взима ел жена на тате и те пита можеш ли, ей затова плюя цо-тата заради шматки които не знаят как електрода да си хванат камоли как телта да си настроят
    Както би казал Скинара - хеви метъл от с.Плодородно (герой на Михаил Вешим от "Английският съсед") :
    - Мега яко!

Наздраве , пич !
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от metalsmith Преглед на мнение
      ...ей затова плюя цо-тата заради шматки които не знаят как електрода да си хванат камоли как телта да си настроят
      Мда, а по всичко личи че ти можеш и двете.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

МИГ-МАГ е най-лесния метод за да се научи човек да заварява за себе си. Другите методи са по-трудни и много малко хора ги умеят. Това че може някой да работи с телоподаващ апарат не го прави заварчик от класа. Но пък съм виждал и много добри заварчици на РЕДЗ, а с другите методи са гола вода. Дядо ми например с оксижена беше бог. Знаеше къде колко да нагрее и как да го нагрее, колко тел да подаде. Но пък с другите методи жич го нямаше.
        Според мене не може да има някой добър във всички области. Това че ние се пишем разбиращи във всички области и накрая само затваряме пътищата на тясно специализиралите и добри в областта си.

Коментар

Металсмит,някои не са заварчици,обаче си вадят хляба с заварки със Цо-2 и не само,и те ли са шматки.....!Това го правят от години,и в България,и в Азия,и в Европа,разнасят си някакви Цо-2,ама така ....някакси като шматки !И си викат разни хора да им настройват телоподаването ! Велико !Ще си изхвърля инверторните електрожени заради теб ! Сетих се .....наздраве !Някои "заварчици" заваряваха и в Добрич и малко на юг на Добрич ,до Кранево това лято около 3 месеца !

Ако съм на тебе ,щях много да внимавам на последното кръстовище на изхода на Добрич в посока към Албена,заварките и там ги правих с Цо-2 !
          Последно редактирано от Roninn; 24-01-13, 20:15.
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

ХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X