Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

На тази снимка се вижда панела на апаратът както и настройките за различните метали както и дебелини.Да си кажете мнението.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:caddymig200panely.jpg
Прегледи:1
Размер:27.8 КБ
ID:5396384

Коментар

Единствения начин да разбереш как се справя с алуминий е като се пробва. Аз не бих купил машина ако не мога да я пробвам.

Другите неща вече ти бяха отговорени.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

OK на всички които се включиха в темата,ще я наблюдавам още известно време и можеби към края на месеца да взема машинката!!!!

Коментар

Ако някой има още нещо да каже ще съм му благодарен!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от welder2 Преглед на мнение
            Да изясня,че заваряването на неръждаема стомана ще бъде нещо дребно на някоя яхта като например кнехт или някое шкафче или по руля и т.н.за алуминии има по мачтата и там ще се слагат тънки ламаринки ако има някакъв проблем,а пък за черните метали ще се заваравят малко по сериозни неща като например малкии складове са сервизи, врати,тенти,решетки,покривни конструкции в които няма да има по дебели профили от 2.5 мм. и ламарина до 3-4 мм.
            За ремонти по лодки аз имам отлични резултати и лесна преносимост с малките модели електрожени на Кемпи и Вики-Б. Много зависи и от електродите. С хубави електроди 1 мм или 1,5 мм отлично се заваряваха ламаринени обкови дебели 1,5 мм по една стара лодка. Много добре се разлива, отличен провар и минимална нужда от последваща обработка. По ремонти на релинги съм заварявал с електроди 2 мм или 2,5 мм, не знам какви но може би ЕСАБ. Също перфектна заварка, много лесна в сравнение с обичайните черни железа, ръжди, галванизирани повърхности, ЖП релси или месингови пръчки с които се сблъсквам.
            С телоподаващо на Вики съм заварявал неръждавейка - също става много добре. Там беше едни телове 3 до 5 мм и пластинки по 2 мм. Но трябва разнасяне на бутилка и апарата, който макар и да е от най-малките в продажба си е голяма кутия в сравнение с електрожен с тегло 2 кила без кабелите.
            Виждам, че питаш за претоварване - с инверторните машини не трябва да има проблеми с претварването. Може да изключат за охлаждане, но не се повреждат. Поне посочените по-горе две марки.

Коментар

Предполагам,че щом си заварявал с елктрожен,на мен с телоподаващото ще ми е по лесно.
              Абе Разгледах и чуждестранни форуми добри отзиви има за машината.Работата е почти ясна.Ще се купува най вероятно.
              Може да е скъпо,но мисля,че не са случайна фирма и можеби ще е по добро от много български!!!!!

Коментар

Re: От: ПОКУПКА НА ESAB CADDY MIG C200I

Мислители че няма да се получава алуминиевата заварка???При положение,че има опция за черно желязо,неръждаема стомана и алуминии.Три различни опции за видовете метал.Аз ходих до магазина и ми направиха демо но без заваряне.Не както при миг маг машините без настройки за видивете метал.
                Ето това са търговци!!! Демонстрация на заваръчна техника без заваряване? Какво е следващото - демо на телевизор без включване?

Коментар

...Може да е скъпо,но мисля,че не са случайна фирма и можеби ще е по добро от много български!!!!![/QUOTE]..

Грешка!!!. Купи си машината от Данчо , и ще си промениш мнението за българското! Не стига , че ше дадеш толкова пари , ами и след приключване на гаранцията, точно когато ти потрябва , ще се развали. В днешния компютиризиран технологично свят , всеки елемент е пресметнат да изкара горе -долу до гаранционния период и после -купуваш ново. Моят съвет е - вземи машина от Данчо, ремонтно пригодна , с перфектна опция за заваряване на алуминий.

Коментар

И аз това казвам . Машините на Дел гарантирано заваряват алуминий в режим МИГ - МАГ не по лошо от ВИГ и можеш да пробваш всяка от тях при Данчо . Днес ще видя в работата дали са ми останали парчетата от първите ми проби на алуминй преди една година с нея да ги снимам . Това е луда работа купуваш машина за една торба пари а не можеш да я пробваш . По нагоре писах вече две маркови машини издъхват няма и година след изтичане на гаранцията и цените които излиза ремонта им направо те води за нова при Данчо .
                    Последно редактирано от sek.1; 06-08-12, 07:09.
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Вземи си ДЕЛ от Данчо,ползваш гаранционен и след гаранционен сервиз със опция оборотна машина при евентуален ремонт(най-вероятно никога няма да ти се наложи,машините са презапасени).Отиди на място,хората са много свестни,ще ти обяснят всичко което те интересува,ще пробваш и т.н,правят и отстъпка за съфорумници,звънни на Асен,ще ти обясни.
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

ОК колко струва тази машина на Данчо????И аз съм от Бургас как ще стане пробата???Имат ли представители в града????Дайте повече инфо и ицени и да дейстам!!!!!

Коментар

ОК колко струва тази машина на Данчо????И аз съм от Бургас как ще стане пробата???Имат ли представители в града????Дайте повече инфо и ицени и да дейстам!!!!!
                          Звънни на този номер 0898525179.
                          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Мерси на всички който се включиха с коментари,свързах се с Асен.Ще видим какво ще се разберем с него.

Коментар

А ако някой има още какво да каже и да покаже нека пише!!!!

Коментар

Вземаи и не се замисляи машината е наистина много добра ,заварява алуминии като черно имаш ВИГ , електрожен може и с подфлюсов тел да работиш от това повече накъде.... .Хората са свестни а и няма нужда да плащаш данък марка за ESAB-а.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X