Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?

Нещо не те разбрах. Сигурно си искал да кажеш,че ти синее. Има много варианти,всичко е от Китай.
    Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
    Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
    Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
      Нещо не те разбрах. Сигурно си искал да кажеш,че ти синее. Има много варианти,всичко е от Китай.
      Е да де, синее!
      Ясно, че от Китай, той ксенона си е китайски! Ама някакви координати на магазинче?
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Кажи каква форма са крушките.

Коментар

H7 са му крушките.
          Volkswagen Bora AKL

Коментар

Снощи, по тъмно, ми се наложи да карам повече от 100 км. Затруднението ми дойде от факта, че бях сложих на шлема си, силно затъмнен визьор. Късите ми светлини са "ксенон", а дългите- обикновен "халоген". През затъмнения визьор не виждах добре пътя, на "къси", но на "дълги" видимоста беше осезателно по-добра. Интересното в случая беше, че когато срещу мен караха на дълги, макар и с "китайски електрожени", не ме заслепяваха.

П.П. Забравих да спомена, че с нормален, т.е. прозрачен визьор, комбинацията "ксенон"-"халоген" е чудесна.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
              H7 са му крушките.
              Да си вземе от Явор.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Снощи, по тъмно, ми се наложи да карам повече от 100 км. Затруднението ми дойде от факта, че бях сложих на шлема си, силно затъмнен визьор. Късите ми светлини са "ксенон", а дългите- обикновен "халоген". През затъмнения визьор не виждах добре пътя, на "къси", но на "дълги" видимоста беше осезателно по-добра. Интересното в случая беше, че когато срещу мен караха на дълги, макар и с "китайски електрожени", не ме заслепяваха.

П.П. Забравих да спомена, че с нормален, т.е. прозрачен визьор, комбинацията "ксенон"-"халоген" е чудесна.
              Сега си признай, че и твоя ксенон е 6000к и всичко ще дойде на място.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                ... Сега си признай, че и твоя ксенон е 6000к и всичко ще дойде на място.
                Знам ли го колко е... може и по-малко да е. Светлината му е бяла. "Прави ден" на 30 метра пред мотора, при това доста широка полоса.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Знам ли го колко е... може и по-малко да е. Светлината му е бяла. "Прави ден" на 30 метра пред мотора, при това доста широка полоса.
                  Те всички са бели. Просто бялото е разтегливо понятие.

Коментар

Е твоя не е ли фабричен?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Е твоя не е ли фабричен?
                      Не е, слаган е допълнително, но вероятно е закупен и монтиран от дилър на БМВ. Съдейки по "капачето", през което минават кабелите, китът е произведен точно за този модел.
                      Последно редактирано от giorgio; 29-05-10, 18:57.

Коментар

• От: Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?

Китайски електрожени или не,разликата с нова халогенна крушка Филипс и студено-бял ксенон е огромна. Това на Соната с лупи и СФ-то с 5000к на лупа.

Паркирано до един МЛ,"електрожена" на СФ-то осветява платното много по-добре (по-далече и по-широко). Като погледнеш отпред заслепяването е еднакво,почти го няма. Само четири точки. Е, заводският ксенон естествено жълтенее,но голямо чудо. 5000к и за дъжд става,вече се убедих.
                        Volkswagen Bora AKL

Коментар

• От: До: Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          Е да де, синее!
                          Ясно, че от Китай, той ксенона си е китайски! Ама някакви координати на магазинче?
                          тук в русе спокойно на две места клиентска цена без значение в келвините са по 60лв к-т маката ако не се лъжа даже е на ксенон симя кутийка естествено китай

Коментар

• От: До: Колко опасни са китайските "електрожени" (ксенонови лампи за фарове)?

Аз пък защото съм си максималист, от утре, живот и здраве, минавам на 4300к 55 вата слим кит. Поне да знам,че по-добре от това няма накъде,не и с тези фарове. Не че сега не беше добре-напротив даже. Просто искам да знам,че това е наистина максимума. И за всеки случай,за да не заслепява, ще разглобя фаровете и всички сребристи декорации пред лупата (само за окраса като се гледа фарът отвън) ще ги боядисам в черно,за да не отразяват никакви светлина.
                            Последно редактирано от Dino; 19-01-11, 00:11.
                            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Имам два комплекта на луксима 6000 к и не синеят....дава светлина като луминисцентна пура....бяло ! А дали заслепяват незнам ....може и насрещните да са свикнали и да търпят !
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

6000K заслепява, включително и теб самия, без да усетиш. От тях, надалеч виждаш по-малко отколкото съвсем без фарове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X