Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що е то акумулатор и с какво се яде?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Що е то акумулатор и с какво се яде?
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГолям им бил....
АматИори.
[ATTACH=CONFIG]666674[/ATTACH]
Вальо, имам 30 и 50 амперов. Взех ги в комплект със стрелкови уреди, които ще ползвам с 300 и 500 амперови, и не ми трябват. Ако решиш че ти трябват - казвай.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеКакто виждам, от пост на пост, все повече изветрявате. Моля, не го приемайте като обида! Чрез Вас целият форум расте и се зарежда с нови енергиЙ!Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеС тази батерия ли ги ползуваш?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГолям им бил....
АматИори........
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеНещо такова, но във всички случаи, ако търсиш коректност и продължителна достойна отплата от гадинките, трябва винаги да се съобразяват нещата с температурата......Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВальо, имам 30 и 50 амперов. Взех ги в комплект със стрелкови уреди, които ще ползвам с 300 и 500 амперови, и не ми трябват. Ако решиш че ти трябват - казвай.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАко не той, то аз.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ясене, не си заслужава да се занимаваш с адаптиране на такива шунтове.
Уредчето което ги мери (дисплейва) трябва да е настроено според шунта. За 20, 30, 50 пр. А.
За същото време ще ми измислиш зарядно а аз ще ти подаря 2 комбинирани.
Готов комплект АV 50A, 3-30V В един корпус е 13$. Това без да съм гонил цена.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Имаме успеваемост. На първите проби се разбра, че не съм догледал. Зарядното се оказа 20А а не 10А както очаквах. Както се казва "Кьорав карти не играе"
След леко разкостване намерих истината. Има тример за тока на първата стъпка. С лека поправка се получи това.
Значи трябват само 3 кадърни потенциометъра, разграфени правилно и съм в играта. Като му добавя и AV метърче и термистор, ще ми хареса на цяло.
Опа. 4 потенциометъра...Последно редактирано от drukman; 05-01-14, 12:20.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Потенциометърът е малко шантава работа след време. Може би качествен многооборотен. И напрежението по-към края не е ли по-добре, макар, че с триразрядния си е вманиячаване. Но е бомба, браво.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Спам.
Пише се оЛфройнд, Росене.
По темата.
То разликата на разните видове аку. се събира в един волт. 10оборота със скала ще стане. 14.хх (хх=скала). Утре отивам да търся.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар