Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биодизел - може би горивото на бъдещето!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кво??? Ми ако те чуят разните софиянки?
    Леле, аз тихо, нали никой не е чул, а?

Коментар

Няма страшно, Стефане, тук във форума сме само НАШИ хора
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Да, така е малко по-спокойно. Значи масажистките ги няма просто щото не са във форума. За едната бройка да се пищисам((

Коментар

Бе тоя биодизел, знайте ли че най-много се използва като хранителна добавка Най-много рапица изкупуват маслобойните дето произвеждат СЛЪНЧОГЛЕДОВО ОЛИО
          Естествено, че ше забогатяват хората. Нали тва е целта. Че то маслобойните и мандрите ако не могат да обогатят собственика си тогава за кво са??

"Вчера чух,че в едно близко село продават биодизел,но минимум по 1 тон,на цена 1 лев." - Кое е тва село бре?? Искам и аз един тон за един лев
          2010 CRF 250 R

Коментар

Селото се казва Петко Каравелово,"бре",и се намира на около 30 км. от В.Търново по посока Русе на международен път Е 70.А пък относно забогатяването-когато то става по нечестен начин,за сметка и на без това достатъчно лъгания и ограбван българин смятам,че е срамно да се афишира търпимост и съгласие,каквато долавям в някои мнения.Защото тоя "биодизел" преебава колите и бусовете на хората,които стават в 03.00 ч.,за да разкарат хляба и млякото на народа и които ниското заплащане принуждава да зареждат не на бензиностанция като "белите" хора,а да икономисват от всичко,за да могат да оцелеят.А лъскавите коли и джипове на богаташчетата не са и няма дори да помиришат "биодизел.Може би някои от вас са именно такива,тогава нямам какво повече да ви кажа.А за останалите - съжалявам,ако съм засегнал някой,но трябваше да реагирам на мненията изказани по-горе по темата. Не съм социалист, но смятам,че трябва да има справедливост,и ако одобрявате факта,че тия с мандрите и маслобойните са готини и са прави да си карат "Аудитата"-но не с "биодизел"- и да печелят за сметка на обикновения човечец, жалко за вас.

Коментар

Тихомире ти си социалист със сигурност, както и аз. Това което си написал го потвърждава еднозначно. Предлагам ти да сформираме група на пролетариата в този форум щото всичките други участници са разни богаташи изедници, дето карат скъпи чисто нови мотори и джипове
              Тоя биодизел дето го правят в Петко Каравелово съм сигурен че никой не контролира качеството му, ако изобщо има някво качество де. Само не разбирам тия хора що зареждат "биодизел" вместо нафта на черно при условие че са на една цена??
              2010 CRF 250 R

Коментар

О-о, социалист, а? Троянски кон в редиците на бедните земеделци
                Хубаво, че не влезе в парламента, сега нямаше Серьожа да се чуди от къде да вземе гласове
                Той господ си знае работата.
                ... а, ако Мозер научи за теб, за наказание ще ти се съблече гола
                -------------

Коментар

Митко,не знам дали съм социалист след като съм и капиталист-имам 14 работници,а аз не работя-страдам от сърдечна недостатъчност и диабет,а съм само на 41 г.-,но никога не съм забавял заплатите им, камо ли да не им платя,а съм имал и до 50 души работещи при мен.Дори понякога съм лишавал и семейството си,но заплати съм плащал винаги навреме и повече-давам им заеми,помагам им когато имат нужда.Затова много ме изнерви отношението на някои от форума и не можах да се стърпя да не изразя несъгласието си с тях.Може би съм социалист от скандинавски тип и ако е така , значи съм социалист.Що се отнася до група на пролетариата,съгласен съм,кажи какво трябва да направя.А пък за цената на нафтата-при нас на черно тя варира -1,20-1.30.В София имат по-голямо предлагане и оттам по-ниски цени.Аз лично съм доволен ако си намеря на 1,20лв.Все пак на бензиностанцията минава 1,60, а пък аз си карам моето "Патролче " като ежедневна кола.Това е.

Коментар

Жоро, ти със стрийптиз на Мозер ли искаш да умъртвиш всички социалисти?!!А защо не на Екатерина Михайлова-и тя е достоен кандидат за това?..А що се отнася до Серьожа и партията му , те въобще не са мой тип.Не искам да се оправдавам за възгледите си,защото не го считам за нужно,пък и тук не му е мястото,просто изясних личната си позиция спрямо иронията,която долових в някои писания по-горе.Досега не съм оставал длъжен никому,така ще е и занапред.С бодър "пролетарски привет"!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                      О-о, социалист, а? Троянски кон в редиците на бедните земеделци
                      Хубаво, че не влезе в парламента, сега нямаше Серьожа да се чуди от къде да вземе гласове
                      Той господ си знае работата.
                      ... а, ако Мозер научи за теб, за наказание ще ти се съблече гола
                      Че какво пречи на човек да има леви възгледи и дясна ориентация
                      Ако всеки си каже какво го мъчи ще стане ясно че си трябва един социалицъм да ни сполети Бащата и майката на соца и те са били фабриканти май.
                      Верно бе Ако бях влязъл в парламента сега сичко щеше да е наред. Щяхме да си имаме едно читаво червено-турско правителство Пустите му гласоподаватели Някви си 60 хиляди гласа не ми достигнаха
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
                        По-страшно щеше да бъде ако и двете са леви
                        Няма да се притесняваш, Митак, онези "само" 60000 души за другите избори ще ги принудим да ти станат фенове ... с бой
                        -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                          Първоначално публикуван от Dimitar
                          По-страшно щеше да бъде ако и двете са леви
                          Няма да се притесняваш, Митак, онези "само" 60000 души за другите избори ще ги принудим да ти станат фенове ... с бой
                          ... и обещание да им направя най-голямата рафинерия за биодизел (щото такава е темата) на Балканския полуостров, която ще осигури хиляди работни места и поминък на земеделците които ще минат на рапица. Един малък Кувейт така да се каже
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Някой да знае каква е цената на нерафинираното слънчогледово масло??
                            2010 CRF 250 R

Коментар

А бе, нека за по-сигурно да наблегнем на боя
                              Пък ти си им обещавай неизпълними неща, нали си знаеш урока
                              -------------

Коментар

О.К.
                                Бой и мачкане с ендура и кросаци.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X