Това белгииско зеле да не е брюкселско зеле, май го знаем в БГ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Биодизел - може би горивото на бъдещето!
Свий
X
-
Май не, не знам другите що не пишат, аз съм си определено привърженик на големите американски V8....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Какъв биодизел те гони бре, аз карам Гранд Чероки V8 5.2 бензинВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Навремето едни образи объркали пистолетите и сипали в един Москвич 412 дефорсиран половин резервоар нафта. Доляхме десетина литра бензин и го преглътна. Беше направил нагар по челото на буталото и по клапните, и като го загасиш и продължава да работи...И го нагъзих по магистралата до Плевен и обратно с колкото може да върви и се оправи, издуха всички боклуци.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra
Навремето едни образи объркали пистолетите и сипали в един Москвич 412 дефорсиран половин резервоар нафта. Доляхме десетина литра бензин и го преглътна. Беше направил нагар по челото на буталото и по клапните, и като го загасиш и продължава да работи...И го нагъзих по магистралата до Плевен и обратно с колкото може да върви и се оправи, издуха всички боклуци.no signature no problems
Коментар
-
Проблеми няма да има, обаче егати ракията! Фпечатлих съ!
Много як първакВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadraПроблеми няма да има, обаче егати ракията! Фпечатлих съ!
Много як тървактя затова и си стоеше в колата яно не е ставала за пиене
no signature no problems
Коментар
-
Абе още никой ли не е карал с тая биодизел да скаже как е
Само с масло карат дватрима приятели но си имат по малко ядове - падгреват, филтрират, цедат, бутат, пушат - почвам една малка инсталациика за биодизел да видим какво ще излезе - е като загрее над 60-70 градуса се оправят
Последно сложихме на единия едно една горелка малка на нафта да подгрева маслото и нещата се пооправиха. Незнам какъв пробег ще минат безавариино но ще видим. За сега събираме чаркове за основен ремонт
Коментар
-
Здравейте
Аз искам да кажа по темата-заредих чист биодизел на шкода 1,4 тди пд.Резултата е следния:намалена мощност-10-15 %,трудно палене-топла!За следващото зареждане отново съм на колонките на ОМВ.Тези горива може и да се използуват успешно-ма чак след произвеждането им от по-сериозни и можещи производители.
Коментар
-
Re: Здравейте
Първоначално публикуван от returnАз искам да кажа по темата-заредих чист биодизел на шкода 1,4 тди пд.Резултата е следния:намалена мощност-10-15 %,трудно палене-топла!За следващото зареждане отново съм на колонките на ОМВ.Тези горива може и да се използуват успешно-ма чак след произвеждането им от по-сериозни и можещи производители.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар