Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биодизел - може би горивото на бъдещето!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това белгииско зеле да не е брюкселско зеле, май го знаем в БГ

Коментар

• Какво става, бе еколози, никой ли не се интересува или не прави нищо по този биодизел

Коментар

• Ами още няма начин да се прави пропан-бутан така и затова...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Значи всички сте бензинджии

Коментар

• Май не, не знам другите що не пишат, аз съм си определено привърженик на големите американски V8....
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Пробвал ли си с биодизел

Коментар

• Какъв биодизел те гони бре, аз карам Гранд Чероки V8 5.2 бензин

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
                  Какъв биодизел те гони бре, аз карам Гранд Чероки V8 5.2 бензин
                  Ами нишо ти пак пробвай с тия Nm като нищо 5.2-ката ще си върви
                  no signature no problems

Коментар

• Навремето едни образи объркали пистолетите и сипали в един Москвич 412 дефорсиран половин резервоар нафта. Доляхме десетина литра бензин и го преглътна. Беше направил нагар по челото на буталото и по клапните, и като го загасиш и продължава да работи...И го нагъзих по магистралата до Плевен и обратно с колкото може да върви и се оправи, издуха всички боклуци.

Коментар

Навремето едни образи объркали пистолетите и сипали в един Москвич 412 дефорсиран половин резервоар нафта. Доляхме десетина литра бензин и го преглътна. Беше направил нагар по челото на буталото и по клапните, и като го загасиш и продължава да работи...И го нагъзих по магистралата до Плевен и обратно с колкото може да върви и се оправи, издуха всички боклуци.
                      Егати, това може само руска машина да го преживее, като бях малък баща ми веднъж така наля бутилка ракия в москвето и се предвижихме 20-а километра фо бензиностанцията после не помня някакви проблеми да е имал
                      no signature no problems

Коментар

• Проблеми няма да има, обаче егати ракията! Фпечатлих съ!
                        Много як първак

Коментар

Проблеми няма да има, обаче егати ракията! Фпечатлих съ!
                          Много як тървак
                          ааа няква домушарска ще да е била, щото я ползваше основно за почистване тя затова и си стоеше в колата яно не е ставала за пиене
                          no signature no problems

Коментар

• Абе още никой ли не е карал с тая биодизел да скаже как е
                            Само с масло карат дватрима приятели но си имат по малко ядове - падгреват, филтрират, цедат, бутат, пушат - почвам една малка инсталациика за биодизел да видим какво ще излезе - е като загрее над 60-70 градуса се оправят
                            Последно сложихме на единия едно една горелка малка на нафта да подгрева маслото и нещата се пооправиха. Незнам какъв пробег ще минат безавариино но ще видим. За сега събираме чаркове за основен ремонт

Коментар

• Здравейте

Аз искам да кажа по темата-заредих чист биодизел на шкода 1,4 тди пд.Резултата е следния:намалена мощност-10-15 %,трудно палене-топла!За следващото зареждане отново съм на колонките на ОМВ.Тези горива може и да се използуват успешно-ма чак след произвеждането им от по-сериозни и можещи производители.

Коментар

• Re: Здравейте

Първоначално публикуван от return
                                Аз искам да кажа по темата-заредих чист биодизел на шкода 1,4 тди пд.Резултата е следния:намалена мощност-10-15 %,трудно палене-топла!За следващото зареждане отново съм на колонките на ОМВ.Тези горива може и да се използуват успешно-ма чак след произвеждането им от по-сериозни и можещи производители.
                                Не съм пробвал това гориво, пък и не съм го виждал да го продават в Пловдив. Ако това което казваш е така, доста жалко. Аз съм чувал че някой фирми(в Европа) слагат 5-10% БИОДИЗЕЛ В ПЕТРОДИЗЕЛ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО му. Ама от това което чета от теб явно нещата не са съвсем така. Абе да не би и тоя биодизел да е като всичко друго сделано в БГ? Поздрави
                                ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X