От: При колко хиляди километри годишно, има сметка от АГУ, ГИ и Метан
По горе съм писал ,даже и колега го е потвърдил ,че като почнеш да се движиш без пари ,започваш да се движиш
Демек не се знае дали тези 4000 км на година ще си останат 4000 или ще са 6/7000км . Най лесно се смята така ,колко пари дава Павката за гориво на месец за бензин ? И ако кара на газ да си раздели разходите на две ,и тогава ще разбере трябва ли му газ или не .Ето пример за мен ,аз давам за бензин на месец по 400 лв. сега на газ давам около 200 ,другите 200 като ми останат и се чудя какво да ги правя .Еми слагам ги пак на газ ,всяка седмица до Бургас на кино 3Д ,всяка неделя на офф разходка ,някоя екскурзийка из родопи или на спа център и те така пак ги намествам около 400 на месец . Но все пак за това живеем да си доставим малко удоволствие ,че сме за малко на този свят . Та Павката да смята пресмята и на където му излезе сметката натам , и според мен не си заслужава скъпо ГИ ,аз бих го ориентирал за нещо до 1000 лв макс ..Успех!
пп Ако се стигне до ГИ ,пих препоръчал български редуцир (изпарител) бг. комп ,и италиански дюзи .С клапани, бутилки , пълнене и тръбопровод може да се прави компромис
Първоначално публикуван от Vlado_Ts
Преглед на мнение
пп Ако се стигне до ГИ ,пих препоръчал български редуцир (изпарител) бг. комп ,и италиански дюзи .С клапани, бутилки , пълнене и тръбопровод може да се прави компромис
Фронтера къса база . Газта сме я коментирали надълго и нашироко в раздела за Опел , та му се чудя на Павката защо му е тази анкета , като на всичко отгоре въпросът в нея е "според зависи".
Коментар