От: При колко хиляди километри годишно, има сметка от АГУ, ГИ и Метан
Аз също карам супер късо разстояние,сутрин 2 км. до детската градина и обратно до вкъщи да взема служебната кола,направих я на 30 гр. да вкл.на газ и дори в най големия студ до 1.5 км. Е обърнала на газ,също изпарителя съм го вързал последователно на охл.система,а не паралелно както масово се прави у нас.темп на изпарителя е между 75-82 гр. Обокновенно 79-80 държи
Аз също карам супер късо разстояние,сутрин 2 км. до детската градина и обратно до вкъщи да взема служебната кола,направих я на 30 гр. да вкл.на газ и дори в най големия студ до 1.5 км. Е обърнала на газ,също изпарителя съм го вързал последователно на охл.система,а не паралелно както масово се прави у нас.темп на изпарителя е между 75-82 гр. Обокновенно 79-80 държи
/и въпреки спестяванията реших на следващото возило газ да няма! След това търкалях дълги години един трилитров звяр на бензин и проблени не ми е създавал, обаче на бензиностанциите ми ставаше безкрайно тъжно... Сега карам оригинално газифициран Форестер и нито проблеми с газта, нито тъжни моменти на бензиностанциите има.... Твърдо съм за газифицирането от който трябва и с каквото трябва
Коментар