Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Особености при карането на автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Особености при карането на автоматик

И това кой ти го каза?
    Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
    Grand 3.1TD
    0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Billy Преглед на мнение
      .Голям минус е когато карате по някакъв байр че той постоянно сменя скоростите и ако искате да не губите скорост на излизане от завой трябва сам да му превключваш скоростите с лоста.
      Айде бе!!!!
      А ако дадеш газ какво става?!!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
        Айде бе!!!!
        А ако дадеш газ какво става?!!
        Малко спам.Две циганчета си говорят:
        -Знаеш ли колко е хубаво да ядеш геврек?
        -Що,ти,ял ли си ?
        -Не.На бати му казал един дето гледал.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

На Mercedes 722.6 СЕ сменя маслото!!! Моля не пишете текива неща преди да сте сигурни.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Сменя се или маслото или кутията или колата,едно от трите,избора е твой.А и това с баирчето не го ванах как е.Може и така да се получава ако някой ти е откраднал лоста.

Дано не работиш маслар някьде и дано не си сменял ти само филтьра на онова Е300 по-горе.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Здравейте,аз имам проблем с автомата на паджеро 2/93 год. от няколко дена не иска да сменя предавките въпреки че маслото е сменено и то от няколко дена но проблема е от преди смяната на маслото.Според вас какъм може да е проблема? датчик или нещо по сложно? а в интерес на истината проблема се появи след скок в една яма на пътя която невидях защото беше пълна с вода,какво да правя? неможе да се кара така

Коментар

За начало огледай да не се е откачил куплунгът за управление на автомата.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

ок колега но това каде се намира? съжалявам за тъпия въпрос но въобще несъм в час с тази техника

Коментар

Погледни отдолу отдясно на автомата има електромагнитни клапани. Тръгни по проводниците - те ще те заведат до куплунга. От другата страна също има куплунг, но той е за индикациите от раздатката. Доколкото си спомням този за скоростите беше под барчето, някъде пред селектора.
                    Провери и предпазителите.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

да колега днес разбрах за какво става на въпрос,тре ще се види и там,благодаря за вниманието а ако не се оправи пак ще пиша

Коментар

Имаш марки за студено и горещо масло. Мери се на запален мотор и P.
                        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от fbikz75
                          Моята скоростна представлява точно така.IИмам и едно малко кръгло копче на лоста-HOLD.Чувал съм че било за спортен режим на каране,не знам.Интерестно ми е в града мога ли да си карам примерно на S,защото никаква информация не намирам за тоя тип автомобили.Не знам какво е това D3,знам че превключва след потегляне 3-пъти,като не броя тази скорост на потеглянето.Иначе колата винаги я караме в режим D3.Някой знае ли колко литра събира тази скоростна,и къде се намира въпросния маслен филтър.
                          няма как HOLD да е за спортно каране............ при SUBARU HOLD е за зимата, тръгва на втора и предовратява пробуксуването, а спорт ( при СУБАРУ POWER) е за по-динамично каране.

потърси из нета, не може да няма някъде книжка за твоята Мазда, вътре ще е описано кое как

Коментар

Гаранция че никъде няма нищо за тоя модел,защото съм поръчал на доста приятели да търсят нещо,и досега нищо.

какво му е специалното на този модел и къде ги търсите...........за 5 мин. в гуглето излязоха две книжки, още на първа страница

линк 1

линк 2

05-17.PDF
                            05-17.PDF

Коментар

Някой може ли да каже как се слиза по стръмен, заледен баир с Паджеро - автоматик?

Коментар

Там е работата че колата като е добре загряла и работеща съм под нормалното,т.е при мен има 3 белязки.Най долната пише 25гр. следващото е 65гр и най последното е фул.Но на студен мотор неработещ показва над 65гр,т.е нормално.Но след като е загрял и работещ ми се струва че иска половин литър още за да достигне 65гр,което при мен е нормалното ниво.Няма как това 25 което е показано на щеката да е за студен мотор,защото ако е там,и запаля колата,загрее добре и проверя маслото....ще е много под нормалното количество.
                                Масло се мери на загрял работещ мотор,резките си ги разбрал коя за какво е и сьвета е да спазваш предписаното от производителя.Ако иска половин литьр и сложи половин литьр,ако и дойде повечко извади малко.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X