Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
    Докато тук си подмятате разни гнилочи, аз си разцъквам инсталации на камиони ,,ЕВРО 6". Вече има пари и за майонеза. "Ай лъав дис гейм."
    Предупреждавайте си клиентите, че е възможно, при евентуален пожар след подобна намеса, да им бъде отказано обезщетение за щетите.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Мой човек, с тия изразни средства не става. Мешавината дето и ти я забърка е факт. Няколко години... аз ще бъда по-конкретен - точно 10 години. И в момента професионалния ми път е свързан в голяма част с автомобилите, но в едни финансови аспекти, така да ги наречем. Друг е въпроса, че се пишат глупости и се създават конспиративни теории, а аз само обобщих творчеството ви. Тия митове, за некачествените автомобили произведени специално за нас, са изключително наивни, и ти ако наистина си запознат с автомобилното производство, а нали си виждал конвейер, и с мащаба, не би си позволил да изкажеш подобна теория. Също толкова тъпо е предположението, че е едва ли не брака, партидите с производствените дефекти ги товарят на автовозите за насам. Разбирам всенародния ни комплекс за изключителност, но производителите си имат други приоритети, вместо да се чудят как да ни прецакат. Поне такова заключение прозира зад споменатите теории.
      Не съм говорил за брака ,че идва насам. Каквото поръчаш товаполучаваш ! Масово диларите спестяват подготовката за LPG ,но тук ги продават и казват ,че става идеално на газ .Също се спестява и антикорозийната обработка и ...
      Бил ли си дилър ,поръчал ли си автомобил за производство ?
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
        Не съм говорил за брака ,че идва насам. Каквото поръчаш товаполучаваш ! Масово диларите спестяват подготовката за LPG ,но тук ги продават и казват ,че става идеално на газ .Също се спестява и антикорозийната обработка и ...
        Точно преди два месеца поръчахме да бъде произведен конкеретен автомобил. И да речем, че съм имал задълбочен поглед върху някои от така наречените у нас официални представителства. И какво от това, скрили са точно от мен, че поръчват непонцинковани каросерии, за местния пазар, това ли да разбирам?
        Всеки трети е шести

Коментар

Точно преди два месеца поръчахме да бъде произведен конкеретен автомобил. И да речем, че съм имал задълбочен поглед върху някои от така наречените у нас официални представителства. И какво от това, скрили са точно от мен, че поръчват непонцинковани каросерии, за местния пазар, това ли да разбирам?
          Не те знам какво си поръчвал и какво са скрили от теб. Също казах някои дилъри , не 100% от тях.
          Поръча я на дилъра или ти набира кодовете в системата , не разбрах ?
          Последно редактирано от New hope; 25-06-19, 23:05.

Коментар

Това е така. Аз имам паспорт(пожизнен пропуск) за заводите на Ferrari, и там е така-каквото поръчаш,това получаваш.Е ,има малка разлика с масовото производство. ,,Малките Ferrari-та(V8) престояват на станция в порядъка на 15 мин., големите(V12) до час.Престоя на станция за нормалните автомобили е в порядъка на десетки секунди(под минута). Сметай...
            Отделно се притискат доставчиците...Не питайте от къде знам
            Последно редактирано от бат'Марто; 25-06-19, 23:13.
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не те знам какво си поръчвал и какво са скрили от теб. Също казах някои дилъри , не 100% от тях.
              Поръча я на дилъра или ти набира кодовете в системата , не разбрах ?
              Поръчах я на производителя, аз съм дилъра. От друга страна не смяташ ли, че е време да дадеш примерите за които загатваш, да разкажеш нещо интересно, вместо да ми задаваш въпроси?
              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Това е така. Аз имам паспорт(пожизнен пропуск) за заводите на Ferrari, и там е така-каквото поръчаш,това получаваш.Е ,има малка разлика с масовото производство. ,,Малките Ferrari-та(V8) престояват на станция в порядъка на 15 мин., големите(V12) до час.Престоя на станция за нормалните автомобили е в порядъка на десетки секунди(под минута). Сметай...
                При тия друго. Сигурен съм, че ако съм достатъчно космат, мога да си поръчам бързо изгниващо и саморазпадащо се ферари. И те ще ми го произведат срещу съответната сума.

Ама най-вероятно няма да стане.
                Всеки трети е шести

Коментар

На някой прехвалени марки, антикорозионната обработка е част от задъженията на дилъра.

Изпратено от моят Nokia 5.1 Plus с помощта на Tapatalk
                  После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Поръчах я на производителя, аз съм дилъра. От друга страна не смяташ ли, че е време да дадеш примерите за които загатваш, да разкажеш нещо интересно, вместо да ми задаваш въпроси?
                    Казваш ,че си дилър а за два месеца един автомобил си поръчал (освен ако не продаваш Бентли) . За месец ми се е налагало да поръчам до 21 автомобила , та затова те питам.

Коментар

А какво стана с мерцедесите - преди години нали даваха 30 години гаранция ... срещу "проникваща корозия"?
                      Всеки трети е шести

Коментар

Казваш ,че си дилър а за два месеца един автомобил си поръчал (освен ако не продаваш Бентли) . За месец ми се е налагало да поръчам до 21 автомобила , та затова те питам.
                        Не, поръчах си я за мене и си чаках два месеца да ми я произведат.

Много бе, цели 20 за месец. Явно нямате много реекспорт на поръчани гнилочи. Ами ако имате таргет 2700 продажби за годината? Или 4000?
                        Всеки трети е шести

Коментар

При тия друго. Сигурен съм, че ако съм достатъчно космат, мога да си поръчам бързо изгниващо и саморазпадащо се ферари. И те ще ми го произведат срещу съответната сума.

Ама най-вероятно няма да стане.
                          Не ме разбра май. За провеждане на достатъчно качествено на всяка операция, трябва време.Отделно да не се пазариш с доставчиците. Когато тези две условия не са на лице ,се допуска определен процент брак...Сега по-ясно ли е?
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не ме разбра май. За провеждане на достатъчно качествено на всяка операция, трябва време.Отделно да не се пазариш с доставчиците. Когато тези две условия не са на лице ,се допуска определен процент брак...Сега по-ясно ли е?
                            Много отдавна за 4 години работих в производство на конвейер... Поназнайвам нещо за брака, а също и как се отстраняват производствени дефекти при автомобилите специално. Е сега мерцедес изтеглят няколко десетки хиляди по кампания, ама не са всичките от продажби у нас....
                            Всеки трети е шести

Коментар

Не, поръчах си я за мене и си чаках два месеца да ми я произведат.

Много бе, цели 20 за месец. Явно нямате много реекспорт на поръчани гнилочи. Ами ако имате таргет 2700 продажби за годината? Или 4000?
                              За град като Хасково доволно беше , не се обиждам ,ти може да си лъв .След като си наясно , може ли ,дилъра Ганьо (който е решил да забогатее рязко) да спести нещо за собствена облага? Преди четири години подготовката за газ струваше 2100 лева , ако поръча 20 автомобила този месец ,колко ще накяри и колко ще струва на купувача след 100000 километра тази екстра.

Коментар

За град като Хасково доволно беше , не се обиждам ,ти може да си лъв .След като си наясно , може ли ,дилъра Ганьо (който е решил да забогатее рязко) да спести нещо за собствена облага? Преди четири години подготовката за газ струваше 2100 лева , ако поръча 20 автомобила този месец ,колко ще накяри и колко ще струва на купувача след 100000 километра тази екстра.
                                Хасково? Явно си работил за НАР ... Е обяснява много неща

Изпратено от моят Nokia 5.1 Plus с помощта на Tapatalk
                                После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X