Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо съвременните автомобили са пълен shet - не е случайно

За гниенето ли питате...компост! Парафин по жълт чиреп до де днешен не съм видял..а го има във ВАЗ от 78г

Изпратено от моят Nokia 5.1 Plus с помощта на Tapatalk
    После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      На тоя му е лесно. Сега си представи същото ,но с още два цилиндъра.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Абе вие къде ги виждате тея коли?
        По цял ден въртя из Варна и лада и нещо по-старо от тлк120 /почти/ не виждам.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

И мерц 190 и 124 не виждам. Защо се коментират след като са пренебрежимо малък брой?

Коментар

Нищо лошо за Варна, но когато в Бургас изхвърляха първата партида нови градски автобуси, във Варна още се срещаха Чавдари по редовните линии, преди не повече от година засяках и служебна Ниса на ВиК.Голф 2ки, 3ки, Витари, 190ки, Е30 Е36 също не са рядкост.За добро или за лошо автопарка ни не страда от липса на разнообразие.

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
              И мерц 190 и 124 не виждам. Защо се коментират след като са пренебрежимо малък брой?
              124ки в наше село бол.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Имам Тойота Лендкруизер J60 от 1983г. Мога да твърдя, че това е истински здрав автомобил, при всичко което му е причинявано и се причинява. Имам и Мерцедес 1996 също здрав, но едва ли ще надживее дъртата Тойота. Служебните Волва се чупят сутрин, обед и вечер. С азиатките нещата бяха къде по-добре.
                120-140 на магистрала става ли, в тежък градски трафик удобна ли е, динамична ли е, относително икономична ли е? Щото поечето модерни автомобили тези качества ги предлагат, и на мен ми трябват, но не си предстсвям твойта тойота за евридейка в моята реалност. На теб разбира се ти върши работа, щом си я караш. Иначе и аз ги харесвам, и то най-вече заради здравината. Ама 3-4 хил.км на месец с такава май ще ми дойде в повече, а вероятно и на нея.
                Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение
                  Нищо лошо за Варна, но когато в Бургас изхвърляха първата партида нови градски автобуси, във Варна още се срещаха Чавдари по редовните линии, преди не повече от година засяках и служебна Ниса на ВиК.Голф 2ки, 3ки, Витари, 190ки, Е30 Е36 също не са рядкост.За добро или за лошо автопарка ни не страда от липса на разнообразие.
                  Управление и автопарк на държавно предприятие не е извадка даже и за темата.

Коментар

@Самодържец
                    А една дачия, дори и модела "всъдеход" ще издържи ли колкото тойотата при постоянно лашкане по черен път?

Коментар

Първоначално публикуван от Desert_Ant Преглед на мнение
                      Кво обсъждате японски кошници? Именно жътлурите нанасят непоравими щети на автомобилостроеноето с прогнилите си компости и точно изчислени колко да изкарат... дайте да се върнем на СовеЦлоте отпадци.. баси, там е по-човешко.
                      Изобщо ако намесваме истински здрави автомобили не е редно да се споменава азия и евразия.
                      Ха-ха-ха. Май друго няма какво да кажа...
                      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение
                        @Самодържец
                        А една дачия, дори и модела "всъдеход" ще издържи ли колкото тойотата при постоянно лашкане по черен път?
                        Не знам, но не е невъзможно, относително проста е и лека. Нали не смяташ, че на коментираната тойота от '83 - та, ако е лашкана всеки ден, нищо не й е правено, а само й е наливано гориво. И ако такъв екземпляр от тая година, ако го подкарам на всекидневно лашкане по черен път няма да му се чупи нищо? Да не казвам, ако ми се налага да стигам до черния път по магистрала, колко пробега ще му издържи цилиндровата глава.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Защо колеги се изкушават да превнасят примера на Гагич в техническата част ...........
                          Всички в този Форум правят разлики между превозните средства и целите за които са проектирани основно . Абсолютно универсално решение не е открито. Сравняването е коректно когато е по тип,клас,период на производство,.......
                          Тойотата на колегата не е проектирана за магистрална бичкия............ и е класика в "жанра си".

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            124ки в наше село бол.
                            Не виждам,старата ес класа от него време също я няма. Казват че са много здрави-не съм имал и не мога нищо да кажа.
                            Затова пък чисто нови шкоди,ауди,вагини,дачии,тойотки,бмв и мерц- ври. Кой колкото му стига парата явно.
                            Колкото и да е здраво всеки го блазни по- новичкото,със всичките му недостатъци.

Коментар

Я вижте дачията на колегата Драго
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                                Ха-ха-ха. Май друго няма какво да кажа...
                                Колега, преди да се изказваш с присмех е добре да знаеш, че човека, който коментира купетата се занимава професионално с тях.И качеството на работата му е без коментар в най-положителния смисъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X