Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недозагряване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Недозагряване

Дизелите не страдат чак толкова.

Коментар

Работа под и над работната температура води до ускорена амортизация и по ниско кпд.повишени вредни емисии и т.н Еле пък на дизел
      От 60 до 90 гр.са си 30% разлика.
      Може ли някой с незагряващ да премери дебелината на питата на радиатора
      Последно редактирано от Roninn; 24-01-16, 14:58.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от V.R.R.
        Преди 10години имах един форт ескорт 1.4 и пре едно ходене до Беклемето му завря чайника. Смяна на гарнитура.... Колата я поправих,но вече парно нямааа! Ха сега де! Смяна на термостата,пулене ,гледане,разглобяване на всичо,но парно пак няма и няма. Един ден отново разглобих термостатното тяло гледам ,гледам и нищо нередно невиждам ,по едно време взех и едно фенерче и с него да разглеждам в каналите на тялото...и ахааа ,нещо наподобяващо на хаустен патрон се беше отворило и антифриза минава на пряко. Запуших го и парното дойде. В последствие разбрах ,че това е защита ако не отвори термостата да не прегрее колата. Та да не би и при вашите коли да има нещо подобно?
        По-напред в темата и аз споменах за байпас на термостата. Това лесно може да се установи, като се провери, дали водата в радиатора върти при студен мотор. А и някой няма ли читава схема на водните магистрали на този мотор. В нета има разни, но не ги 'разчитам' добре....
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Може ли някой с незагряващ да премери дебелината на питата на радиатора
          Ще го имам предвид, но сега ми е много студено да ходя до гаража.

Коментар

Какво влияние ще оказва радиатора, след като би следвало да не участва при не загрял двигател?
            Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Знам за Галлопер че за Иран и Ирак радиаторите им са дебели,бях там и са много разпространени.Ако са произведени за там,нормално е да не загряват при нас,вероятно има и друго.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X