От: Камаз 6х6
Някой има ли опит с наливането на нигрол в диференциалите? На Т-то ми попротичат крайните редуктори и се чудя дали да го пробвам и там.
					Някой има ли опит с наливането на нигрол в диференциалите? На Т-то ми попротичат крайните редуктори и се чудя дали да го пробвам и там.

.Така че евала за това.Имам няколко въпроса относно камаз 6х6 и се надявам да внесеш яснота ако не е проблем.Гледам в мобилето има един на доста така ниска цена, вярно че е без карусерия и е поочукан но се познавам и знам че не съм за камион с прави ламарини...Чудя се като поддръжка как е?Какво става и какво не от камазите с конфигурация 6х4(за преден мост и т.н. е ясно).И не ти ли се струва тежък за в гората, знам че това е доста относително, и незнам терена какъв е при вас но си мисля че камиона заедно с 15тина кубика матерял би се окопал доста лесно.Където има пътища лесно, но ми се налага по някога да импровизирам като например да се пускам или качвам по просеки на стълбовете за високото напрежение, просеки на газопровод, стари ски писти...
 .Така че евала за това.Имам няколко въпроса относно камаз 6х6 и се надявам да внесеш яснота ако не е проблем.Гледам в мобилето има един на доста така ниска цена, вярно че е без карусерия и е поочукан но се познавам и знам че не съм за камион с прави ламарини...Чудя се като поддръжка как е?Какво става и какво не от камазите с конфигурация 6х4(за преден мост и т.н. е ясно).И не ти ли се струва тежък за в гората, знам че това е доста относително, и незнам терена какъв е при вас но си мисля че камиона заедно с 15тина кубика матерял би се окопал доста лесно.Където има пътища лесно, но ми се налага по някога да импровизирам като например да се пускам или качвам по просеки на стълбовете за високото напрежение, просеки на газопровод, стари ски писти...  .Тунинга с усилването на раздатката съм го правил и аз само че на друг камион.
 .Тунинга с усилването на раздатката съм го правил и аз само че на друг камион.

Коментар