Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Българските ВВС

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    Този път, съм напълно съгласен с теб. Стратегическият бомбардировач не е просто голям самолет, който лети надалеч и като така да се приема за аналог (и пилотирането му) на пътнически.
    Даже някъде го водят за не просто самолет , а оръжеен комплекс. Но няма да дрънкам глупости повече.
    Лек!

Коментар

Първоначално публикуван от petyo413 Преглед на мнение
      Кои са постоянните членки на съвета за сигурност на ООН?
      Кои са ядрените държави? - Ми постоянните членки на гореспоменатия съвет!
      Кои са най-големите производители и разпространители на всякакво оръжие?-Ми същите тези!
      Кой е най-печелившият бизнес?-Оръжейния!
      Братята отвъд голямата вода присъстват с пълна сила в горепосочените групи! Да не говорим , че имат претенции да са най-най-в тази класация! И да не са , то са едни от най-най-! С каква друга насоченост да им е икономиката , а и политиката ? - Ми освен военна, друга не виждам!
      Присъстват в абсолютно всички световни военни конфликти както и другите им подгласници в класацията!
      Да но освен военната им промишленост те имат силно развита икономика във всички аспекти, не живеят само да произвеждат оръжия, както правят руснаците, които както добре всички знаем и то отдавна, не могат примерно една пералня да сглобят на средно-нормално ниво, не на световно.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Съществената разлика е че щатите тая година имат към 15 трилиона долара БВП а Русия 1.5 трилиона долара с което отива на десето място зад Бразилия и Италия . С десет пъти по малък БВП няма място за сравнение . И целия си БВП да похарчат за въоръжаване пак са много далеч от щатите .
        Последно редактирано от sek.1; 19-11-16, 15:31.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

USA харчат за военните колко шесте след тях взети заедно
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Tе са далеч от щатите по БВП, далеч са по военен бюджет, далеч са по обеми производство (вкл военно), но това няма отношение към понятието "военна икономика". Това понятие не е количествено, а качествено.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              За това никой вече не строи нови стратегически бомбардировачи идват много скъпи като начална цена и експлоатационни разходи а реалната полза от тях е много съмнителна .
              Northrop Grumman B-21 Raider
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от petyo413 Преглед на мнение
                Кои са постоянните членки на съвета за сигурност на ООН?
                Кои са ядрените държави? - Ми постоянните членки на гореспоменатия съвет!
                Кои са най-големите производители и разпространители на всякакво оръжие?-Ми същите тези!
                Кой е най-печелившият бизнес?-Оръжейния!
                Братята отвъд голямата вода присъстват с пълна сила в горепосочените групи! Да не говорим , че имат претенции да са най-най-в тази класация! И да не са , то са едни от най-най-! С каква друга насоченост да им е икономиката , а и политиката ? - Ми освен военна, друга не виждам!
                Присъстват в абсолютно всички световни военни конфликти както и другите им подгласници в класацията!
                Придържай се към техническата страна на въпроса. Икономическата не ти е силна.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                  Това не се знае дали още е и прототип .

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    USA харчат за военните колко шесте след тях взети заедно
                    Но това не ги прави основно военно насочена икономика, си мисля, защото произвеждат много и харчат много пари и за много други неща, не само за оръжия. Сигурен съм че по запознатите ще посочат и конкретни цифри в подкрепа на това.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

знае се, че са поръчали разработката: The Air Force plans to purchase 80–100 LRS-B aircraft at a cost of $550 million each (2010 dollars).[3] A development contract was awarded to Northrop Grumman in October 2015. A media report states that the bomber could also be used as an intelligence gatherer, battle manager, and interceptor aircraft.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                        знае се, че са поръчали разработката: The Air Force plans to purchase 80–100 LRS-B aircraft at a cost of $550 million each (2010 dollars).[3] A development contract was awarded to Northrop Grumman in October 2015. A media report states that the bomber could also be used as an intelligence gatherer, battle manager, and interceptor aircraft.
                        Реално имаш като технология това което ти е налично днес и можеш да го вдигнеш във въздуха веднага при нужда . Не това което е още на чертожната дъска . То и за Б 2 са поръчали на времето към 140 ама реално са купили 21. Това е въпрос на политика един господ знае на къде ще тръгнат нещата след тръмпясването .

Коментар

То и за Б 2 са поръчали на времето към 140 ама реално са купили 21. Това е въпрос на политика един господ знае на къде ще тръгнат нещата след тръмпясването .
                          Планирали, но междувременно приключи Студената война, така се получи и с Ф-22 (та като няма какво друго, мурзилките да имат възможността да тръбят колко сa скъпи...).
                          А да чакаш Тръмп, че да видиш какво ще стане, няма нужда. Вече над 10-ина години откак си имаме Путин и сме си почти в CWII.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                            Планирали, но междувременно приключи Студената война, така се получи и с Ф-22 (та като няма какво друго, мурзилките да имат възможността да тръбят колко сa скъпи...).
                            А да чакаш Тръмп, че да видиш какво ще стане, няма нужда. Вече над 10-ина години откак си имаме Путин и сме си почти в CWII.
                            То Путин май само ние го приемаме на сериозно . Останалия свят си живее живота без много да му пука за него .

Коментар

То Путин май само ние го приемаме на сериозно . Останалия свят си живее живота без много да му пука за него .
                              Останалия свят, дето е на минимум 500 километра от границите му.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Работят си хората.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X