Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Българските ВВС

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Българските ВВС

Все пак при създаването на нови модели обикновено се работи паралелно и по планер и по двигатели. В случая доколкото си спомням за двигателя трябвало повече време. И за да не се бавят - започват изпитания и развитие на планера със стар модел двигатели, докато се подготвят новите. И този номер го правят за доста модели. То дори Буран мисля го облитаха с двигатели от ТУ134...
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

МиГ 25 за разлика от повечето си скоростни събратя е изключително здрав . Нашия който пада в нивите не се разбива напълно и не изгаря поради липса на гориво . Доста от здравите части са използвани после в другите 3 . Случка от Синай . Более серьезное происшествие случилось с самолетом Бежевца: лопнул подкос основной стойки шасси, и она не смогла встать на замки. Летчик принял решение садиться на две опоры. На скорости 290 км/ч он ⌠притер■ самолет к полосе и удерживал его до тех пор, пока скорость не упала. В конце пробега МиГ-25 опустился на крыло, развернулся поперек полосы и остановился. Посадка оказалась настолько удачной, что после ремонта смятой законцовки крыла машина снова была готова к полетам.
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

МО изпрати RfP за новия изтребител

Коментар

Нищо учудващо - 'изведнъж се разбързАхме' - ако можем да хванем нещо като за последно (т.е. да подпишем някакъв прибързан обвързващ договор срещу нещо на джоб) - да го хванем...
          Гадна работа...
          Дано поне са изпратили запитванията до производители, а не до частна фирма в Н-то село от съответната държава, която изведнъж ще се окаже с по-правилно изпълнени условия отколкото някакъв си производител на изтребители...
          Щото примери май имаше доста точно за такива действия...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Запитванията са си същите както преди, а сега казват че са ги пуснали (отново?) , заради " засиления обществен интерес" , това казването какво са правили.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
              ...Дано поне са изпратили запитванията до производители, а не до частна фирма в Н-то село от съответната държава...
              Изпратени са (според статията) на равнище държавни структури, със съответната дейност. Чрез посолствата им тук.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ще купят нещо по-старо от Миговете на четворна цена накрая. Щото са много лакоми.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                  Ще купят нещо по-старо от Миговете на четворна цена накрая.
                  Грешиш.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Дано да греша бих казал.

Коментар

За мен най удачния за нас вариант е Грипен .

Коментар

За мен също е Грипен, но имат най-малко лоби и най-малко комисионни за лапане. Естествено че ни трябват нови и не трябва да зависим от великите сили.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                          За мен също е Грипен, но имат най-малко лоби и най-малко комисионни за лапане. Естествено че ни трябват нови и не трябва да зависим от великите сили.
                          Няма такъв вариант . Дори и грипена е кооперирано производство с американците . Хубавото му е че получаваме нов самолет с целия си ресурс за едни 30 години напред не Ф с извъртян ресурс и модернизиран в Португалия .
                          Последно редактирано от sek.1; 11-12-16, 08:11.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            За мен най удачния за нас вариант е Грипен .
                            Грипен с норвежски ракети и норвежски супербързи невидими корвети! Ех мечти...

Коментар

Междувременно, дронове вече си дават дежурства в ЕС по 20ч. и повече, обикалят си на 15-20х.м Пък ние като по-богати нека се ръсим за неефективни и излишни неща. Ама - кеф цена няма плащането имам предвид
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                Междувременно, дронове вече си дават дежурства в ЕС по 20ч. и повече, обикалят си на 15-20х.м Пък ние като по-богати нека се ръсим за неефективни и излишни неща. Ама - кеф цена няма плащането имам предвид
                                Нещо не се чува даже и най-богатите и най-високотехнологичните армии да са си закрили авиацията в полза на дронове. Това поражда нЕкои въпроси, не мислиш ли?
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X