Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Северна Корея - космическа сила

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Северна Корея - космическа сила

Северна Корея - най-големият концлагер в света...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Има книги на северо корейци успяли да избягат от този Ад на земята.

Волски коли и немотия до шия.Лагери за провинилите се и наказания в тях като ринене на клозета с голи ръце.

А за южнокорейките съм на мнението на бай Боголюб ....

Интересна съпоставка Южна Корея 56та година ;след войната отървала ги от комунизма;са яли и те треви от глад а виж ги къде са сега...

А България 56та година последните свободни селяни са натикани в ТКЗСтата и без война виж къде е сега..

И там е имало диктатура ама диктатора се е казвал Пак Джон Хи а не Тошо ТИКВАТА....
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Давай - давай. Твоята позиция поне е ясна. Сам си отишъл където всичко е готово. Там е лесно. Когато сам се научиш да правиш наистина от нищо - нещо, тогава сигурно и ще приема твоята оценка.
        Естествено, че е лесно. При всички дето отивaт „там“ е много лесно. Даже за колегата знам- пристигнал на летището, чакали го с пържоли и уиски. Взела го лимузина и го закарала в богат квартал. Там му връчили ключовете от 900кв.м 3-етажна къща с басейн, ключове от Кадилaк и Бентли + банков чек за 10 млн. $ джобпара, така да има да си харчи. Всичко готово и наредено. Отиваш и щракаш с пръсти.
        Е при тея обстоятелства, се чудя защо му вменяваш на човека Божии функции „да прави от нищо нещо“ и да си дава зор за каквото и да било??? Само му разваляш рахатлъка.
        А аз предлагам в EC да махнат цялата икономика и да боднат на всеки хълм космодрумче, а в равнините големи посеви трева. Ще си стреляме ракетки и ще си пасем трева- идиля. Май..та им на американци, южни корейци, японци и др. зган.
        Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Давай - давай. Твоята позиция поне е ясна. Сам си отишъл където всичко е готово. Там е лесно. Когато сам се научиш да правиш наистина от нищо - нещо, тогава сигурно и ще приема твоята оценка.
          Стефане, пристигането ми там е много точно описано от колегата по-горе. Само бърка в цифрите, милионите всъщност бяха двадесет .

Тук да знаеш - всичко съм взел готово, и наготово. Знаеш ли как ?

Ще ти кажа тайната, ама да не я разгласиш:

Седнах и ревнах.

Ей така: "Уааа, уааа, уааа !!!"

И дойдоха разни чичковци и лели, и ме питаха "...Що ревеш мари дебелий средновъзрастен чичко ?..."

И им рекох "Ами ей на, рева си, мъчно ми стана !!!"

Е що ревеш де, що ?

И им викам "...Ами рева по туй минало онова хубавото, дето всички се обичахме и всичко ни беше по-хубаво от на вас, мръсни капиталисти !!!"

И те се спогледаха и се изчервиха, и почнаха да ме поливат с пари и благини. И една особено строга лелка командваше "...Отвсякъде го засипете !!! Нищо да не се вижда ! Ти там - виж, още му стърчи носа между банкнотите ! Поливай, мамка ти, Поливаааййй, гнидо мързелива !!!"

А една особено тънкокръста белодупеста кака ме сгуши в беломраморната си пазва и почна да ми мърка "няяяяма, няяяяма"

А аз ревнах още по-силно, изпълзях от белопазвието и и се разкрещях "Нищо не разбирате вие, подлеци, не плача аз за това ! Плача за миналото което съм пропуснал, защото вече няма го, а когато имало го е - живял го е май само един, дето все ми обяснява във форума колко е било хубаво !!! За туй плача, домакини мои, капиталисти долни - защото милиони хора живяхме в миналото което описвате вие, хипнотизатори долни, а няколко са живели в миналото на Стефан, единственото правилно, а той ги знае тия работи по-добре от вас, ясно ли е ?!? "

И всички ахнаха, спогледаха се гузно и смутено ме засипаха с още пари и благини.

После се ошлайфах, и се усетих че всеки път като свършат парите и благините - достатъчно е да ревна на улицата и да заплаша че ще емигрирам в Северна Корея. Всеки път работи.

Та така.

Междувременно - тия твърди валутки които ведро сте харчили когато си сглобявал особено полезни спътници за незаменимата и жизнено необходима българска космическа програма - поне част от тях са идвали от 80те процента които държавата удържаше от заплатата която родителите ми заработваха там където вият песове и растат камъни. Където отидоха защото единствената алтернатива в светлите предприятия в които работеха в България беше да играят шах, да плетат и да симулират дейност. И където като питаха за реална работа всички останали ги гледаха на кръв и ги питаха на какви се правят.

Та така, драги ми. От изказани щуротии явно не можеш да се задавиш - гледай барем да не се задавиш от святост . Да беше поседял на спирка Шипка на трамвай петица по ония времена, да видиш по колко черни мерцедеса на ден излизаха от Петко Войвода по Аврора та на булеварда на идване от Панорамното, и какви дрифтове правеха шофьорите им когато бяха празни. Пък после ще си поговорим колко неща са сътворили те с възлестите си, мазолести партийни ръчички. Не че ще има смисъл де.
          Последно редактирано от Goblin; 07-02-13, 18:04.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
            ...

Южна Корея... ... ...По-високи, по-стройни и по-красиви от всички тям японци, китайци, монголци, виетнамци и "тайци" даже.
            ... ... ...

Северна Корея - същият народ, буквално "изроден" от глад и недоимък. ...
            За протокола - това е особено видимо тук при мен не само при корейците (които поне тук са сред най-високите азиатци, и от които аз тук лично кореец мъж под метър и осемдесет не съм виждал), но за азиатците като цяло.

Нагледал съм се на семейства които идват от тези райони - майката и бащата по метър и петдесет, заедно двамата а гонят 90 кила а не. Децата - родени тук - абсолютно европейска структура, от метър и седемдесет и пет нагоре.

Най-фрапантните случаи които съм виждал са емигрирало семейство с голямо дете родено и закърмено там, и останалите родени и гледани тук.

Мамбото през първите години му е майката.

Не толкова колко яде - както писах по-горе нямам претенции да знам колко и кога гладуват северно корейците, и не казвам че децата им са недохранени. Емигрантите за които говоря не са дошли тук понеже са гладували.

Просто там растат по един начин - тук (или в държавите които приемат тукашните навици) - по друг.

Коментар

Вие наистина ли не правите разлика между Робинзон Крузо, и "Да Шефе, ясно Шефе, вече ще натискам само зеленото копче Шефе!"
              Че не разбирате икономическата история на Далечния Изток в комикс от три кадъра, вече разбрах.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Мамбото през първите години му е майката.

Не толкова колко яде - както писах по-горе нямам претенции да знам колко и кога гладуват северно корейците, и не казвам че децата им са недохранени. Емигрантите за които говоря не са дошли тук понеже са гладували.

Просто там растат по един начин - тук (или в държавите които приемат тукашните навици) - по друг.
                На свобода растат повече Те, мисля, че си забелязал, че все пак и в САЩ и другаде по света си предпочитат тяхната си кухня и е пълно с такива ресторанти, магазини за храни и т.н. Вярно, че за разлика от японците и китайците, смело налитат и на "дългоноса" храна (It is in China that foreigners are uncharitably referred to as "long noses", which is "Dabizi" in Mandarin actually meaning "big nose" - ама и в "Чо-сон" също ). Както и за разлика от китаец, кореецът няма да си изповръща червата, ако изпие чаша прясно мляко.
                Просто "раята" в КНДР отдавна е опапала всички кучета, котки (последните прочее и в Южна Корея нещо са рядкост ), плъхове, мишки и всичко мърдащо и носещо някакви белтъчини. Децата се хранят с ориз и отвара от водорасли, за празник - кимчи и това е . Иначе националната кухня е "трепач" и това може да се провери във всеки истински корейски ресторант. Не се буха да се пържи в "уок" като при китайците, всичко се пече на шиш, в пещ, на плоча или се вари на пара, бавно и табиетлийски, как си трЕбе. От печено прасе, телешко, през легендарното "бито куче" до октоподи, трепанги, някакви други морски твари, за които в нашия език си нямаме думи. Няма сиромашки изгъзици тип скакалци, хлебарки и лястовичи гнезда като при "Големия брат" Китай, нито сурови риби и меса като при японците.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Вие наистина ли не правите разлика между Робинзон Крузо, и "Да Шефе, ясно Шефе, вече ще натискам само зеленото копче Шефе!"
                  Че не разбирате икономическата история на Далечния Изток в комикс от три кадъра, вече разбрах.
                  Примерът е прекрасен.

Робинзон Крузо май

- Се беше озовал където е по принуда

- През цялото време си трошеше брадвичките по дънери за да се добере до "Да Шефе".

А че беше постигнал най-доброто с картите които му бяха раздадени - да. Пусто - картите бяха четири деветки на без коз...
                  Последно редактирано от Goblin; 07-02-13, 17:02.

Коментар

Я, к`ва асоциирана темичка излиза долу http://www.offroad-bulgaria.com/show...28#post1176328
                    В пост # 17 емпиричните ни наблюдения върху ръста на корейците се потвърждават от NIKSD с линк към някакво научно изследване
                    Май и тази тема ще трябва да се заключи, а ?
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Я, тази тема още ли я има.
                      Космическа сила, според моите разбирания , е тази държава, която по всяко време може да изпрати екипаж от поне трима души в космоса, които да въведат ред на поне 5-та космическа станция, която тази държава поддържа, работеща в космоса и освен това има поне 1234 военни сателита , успешно изведени в орбита.
                      Щото иначе и аз мога да стана космическа сила, с'я съм турил да ври една тенджера боб.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                        На свобода растат повече Те, мисля, че си забелязал, че все пак и в САЩ и другаде по света си предпочитат тяхната си кухня...
                        То и аз предпочитам тяхната кухня

Нямах това предвид. Имам предвид задължителния комплект мляко или екивалентите му, витамини, детски храни и прочее турбо щуротии през които минават примерно до първи клас. Това си дава отпечатък за цял живот. А това че след това предпочитат тяхната си кухня просто им помага да се развият допълнително. Тя си е за предпочитане пред повечето други варианти.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Имам предвид задължителния комплект мляко или екивалентите му, витамини, детски храни и прочее турбо щуротии през които минават примерно до първи клас. Това си дава отпечатък за цял живот...
                          Сега Стефан може би трябва да каже, че така става, когато се папкат американски изкуствени храни, бъкани с ГМО, хормони и химикали. И, че големият ръст не води до никаква полза - консумираш повече храна, трябва ти повече топлина да се сгрееш, повече вода да се изкъпеш, повече плат за дрехи, повече гориво да транспортира туловището ти и най-важното: по време на война ще си по-лесна за уцелване мишена !
                          Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 07-02-13, 18:24.

Коментар

И малко новини от изгряващата космическа сила:
                            http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=5507771

Пореден етап в грандиозния стратегически план на С. Корея да подрони устоите на капитализЪма.
                            Или пък е зловредна капиталистическа пропаганда...като оная, дето я слушахме преди двайсе и няколко години,..не като гордите официози Правда и Известия.

Коментар

Но по-малко от американските бомби. В Корейската война едно - друго, са умрели 10 милиона души. И следващата антикорейска истерия, все пак не е работа на корейците.
                              Някой верно не чете история. Иска да я измисли сам. Тия работи свършват зле винаги. В това число за специалистите по вредна, и по полезна пропаганда.

Коментар

...
                                Някой верно не чете история. Иска да я измисли сам.
                                Това е наистина единственото точно определение за всеки който говори за американските бомби в Корея пропускайки кой от север е нападнал с артилерийска поддръжка на юг на 25ти юни 1950та

Стефане ти сериозно ли ? Страх излагация нямаш ли ? Да търсиш прави и криви в корейската война ?!?

PS И да беше смалил тия десет милиона на милион и половина ? Баси тия американци къде са изтрепали останалите осем милиона и половина - не е истина направо... Пак тия паралелни вселени стига си ги свързвал тия червееви дупки ще вземе някой да дойде със сметката после
                                Последно редактирано от Goblin; 07-02-13, 23:46.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X