Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Северна Корея - космическа сила

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Северна Корея - космическа сила

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    ...Аз не се наемам да оценявам живота в северната част...
    Аз още по-малко. Единствено се наемам да го оценя сравнен с този в южната
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Аз още по-малко. Единствено се наемам да го оценя сравнен с този в южната
      Прекланям се пред самоувереността ти.

Коментар

Бе тука мн фенове имало на Северна Корея , ма никой не отговори на гоблина , за какво им са телените огради, като е толкова хубаво и защо, ако някой все пак успее да избяга от там после го отнасят роднините му до 9-то коляно.
        Ако оградите паднат и пуснат северно корейците да пътуват свободно, дали ще остане някой в тази държава освен елита им
        gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от dradonov Преглед на мнение
          ако някой все пак успее да избяга от там после го отнасят роднините му до 9-то коляно.
          Ти, това откъде го знаеш?

Прочее, тя и България си има държавна граница, която не можеш да преминеш току-така и в двете посоки.

Коментар

Бе тука мн фенове имало на Северна Корея , ма никой не отговори на гоблина , за какво им са телените огради, като е толкова хубаво и защо, ако някой все пак успее да избяга от там после го отнасят роднините му до 9-то коляно. Ако оградите паднат и пуснат северно корейците да пътуват свободно, дали ще остане някой в тази държава освен елита им
            На времето имаше един виц . Седят Брежнев и Хонекер пред стената и я гледат . По някое време Хонекер казва на Брежнев : Другарю Брежнев добре че построихме тая стена че тука щяхме да останем само ние двамата . Брежнев без да се замисли му отговаря : Само вие другарю Хонекер само вие
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ти, това откъде го знаеш?
              Прочее, тя и България си има държавна граница, която не можеш да преминеш току-така и в двете посоки.
              гледах го в предаване по тв, в интервю с няколко избягали от С.К.
              аз живея на границата, разлика между сега и преди 90г. просто няма да я коментирам ... те и тогава ни казваха, че в Гърция лягат гладни, но аз не съм разбрал Грък да се е опитал да избяга в БГ, за сметка на това познавам доста хора които опитаха за Гърция - кои по успешно кои не ...
              gsm - 0899388807

Коментар

гледах го в предаване по тв, в интервю с няколко избягали от С.К.
                Те по телевизията и Батман показват.

А за границата - за тук ти вярвам, за там може само да се предполага.

Коментар

...Прочее, тя и България си има държавна граница, която не можеш да преминеш току-така и в двете посоки.
                  А току как? Ей сега отивам на летището и хващам първия полет за Виена, примерно. Или сухопътно която си искам граница. Какво искаш да кажеш?

Коментар

А за границата - за тук ти вярвам, за там може само да се предполага.
                    Степента на вероятност на това предположение дали не е над 95?

Не ти е силна антропологията
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е, в Северна Корея трябва да си резервираш отрано пътуването.
                      Направо е майтап сравнението между двете Корей. А има и българи, които са ходили в Северната. Не е било много гот.
                      Но може да крият от останалия свят личния си рай, знаеш ли.

Златна приказка е казана някога отдавна - хората гласуват с краката си. Дай им избор и ги остави да видиш какво ще решат.

Коментар

Те по телевизията и Батман показват.
                        принципно си прав, ако някой има лични наблюдения на терен за ситуацията в С.К. може и да ми промени мнението, до тогава ще вярвам на избягалите северно корейци
                        gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Не ти е силна антропологията
                          Мани ти. Антропология не знам, ама знам че знаем много глупости.

Едно е сигурно - севернокорейци бягат и към Китай. Но малко.

Коментар

Бе то и в ссср имаше дисиденти.
                            Ама малко.

И ся кво да си говорим пет за четири. Няма как качеството на живот в северна да е по-високо от тва в южна. Гледам и Стефан не е подал молба за емиграция натам.
                            Изобщо светът не се променя толко бързо.

Особенность нынешнего кремлевского режима в том, что он наступает на те же самые грабли, на которые наступал Кремль при Андропове, при Брежневе, при Горбачеве. Это поразительно. Казалось бы, такой богатый опыт, они проиграли целую страну в результате, казалось бы, сядь и анализируй, пойми, в чем дело, где ты ошибся... Ничего подобного! Они кем были, теми и остались - тащить и не пущать, вот все, что они умеют.

И не цитирам Владимир Буковски щото нещо за Русия искам да кажа, ми просто човекът си е прав. И като смениш Русия с нещо друго пак така. Тааа, Северна Корея форева - аре да одимим натам.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Стефан не е подал молба за емиграция натам.
                              Той и за Южна Корея не е подал. Значи ли това, че в България е по-хубаво, отколкото и в Южна?

А па "они и те же грабли" си е общочовешко явление.

Коментар

Прекланям се пред самоувереността ти.
                                Да речем че просто ми се е случвало в рамките на един ден да мина от ГФР в ГДР (не през Берлин, а на място където ИМАТ място да си направят границата като хората), да се полюбувам на Рощок, да се върна обратно в ГФР и вечерта да пресека в Дания.

Та - разликата между ГДР и ГФР беше къде по-малка, да не говорим че в ДДР-ските анали надали някъде пише че при раждането на Хонекер всите сърнички в гората се събрали да играят хоро, нито че се е появила седморна дъга.

И въпреки всичко споменът е интересен и жив в мен - и за прякото сравнение, и за условията, и особено пресичането на границата

Сега разбира се може да развием темата как едно е да посетиш, друго е да живееш, но да речем че наличието на изкривени пърдящи баркаси по улицата навсякъде е непоказател за ефективност.

Да речем че все не мога да вдяна как винаги най-устатите хвалят държави и режими където устатите като тях имат период на полуразпад колкото половината време необходимо да се разпаднеш в пандиза.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X