Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купуваме стари F-16 без конкурс

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Купуваме стари F-16 без конкурс

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    В една съседна тема има интервю на генерал Радев, в което той казва, че този маньовър е силно надценен. Май е само ефектно зрелище, което той ни показа на 11.10., но не посмя да свали относителната скорост до нула, заради близостта на земята.
    Така и е описано някъде в статията, че само много опитни пилоти могат да го изпълнят.

Коментар

Първоначално публикуван от blago72 Преглед на мнение
      Така и е описано някъде в статията, че само много опитни пилоти могат да го изпълнят.
      Което значи, че в истински бойни действия, където участват строеви пилоти (а не летци изпитатели или инструктори) това е неприложимо.
      И да го направиш веднъж, когато видиш много зор и трябва да отървеш кожата, пак не можеш през целия си полет да се гърчиш в кобри и камбани.
      Или може ?

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
      Не знам какво точно е онова парче, но трябва да си бая интересно парче за да го изтълкуваш така както ти го представяш.
      Вярно малко крайно се изказах, ама ми прозвуча зле - един политик (да не говорим за министър) трябва по-добре да си подбира думите.
      А това за "лоялността", ми приличва на "свалени гащи"... по-добре щеше да каже нещо като "съюзници", "партньори" или подобно.
      Как да е, не ми хареса изказването му.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
        Вярно малко крайно се изказах, ама ми прозвуча зле - един политик (да не говорим за министър) трябва по-добре да си подбира думите.
        А това за "лоялността", ми приличва на "свалени гащи"... по-добре щеше да каже нещо като "съюзници", "партньори" или подобно.
        Как да е, не ми хареса изказването му.
        Изискването за лоялност има обяснение в нашата ситуация където на управленско ниво тя е гарантирана но за друга държава, и там пионките и които ни управляват и гарантират че сме с свалени гащи. Справка наскоро нещастниците продадоха на чуждата държава късче българска територия, само и само да и върви далаверата. Така че в този план е нормално американците да искат от нас по гарантирана лоялност и да заемем по ясни позиций не влияещи се от смяна на правителствата.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Мишоци я ми прати на лични кой е баща ти,че моя е до мен и се интересува дали/къде са си пили пиенето заедно.Ако пък е тайна да ти пращам инфото за моя.Само да не стане да сме си играли заедно като деца........че ще има да черпиш.
          Пускам ти го веднага, началник.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            В една съседна тема има интервю на генерал Радев, в което той казва, че този маньовър е силно надценен. Май е само ефектно зрелище, което той ни показа на 11.10., но не посмя да свали относителната скорост до нула, заради близостта на земята.
            Цитирам се само заради повода да пусна видеото
            Защото забелязвам, че тук всеобщо битува митологията за маневрените самолети само от едната страна - руската.
            Ще ми се да разбера как ще се справи прехваленото Су или МиГ в маневрен бой с този от клипа, като изключим и не смятаме тоталното технологично превъзходство на американеца.

Как се нарича тази "фигура" ?
            Последно редактирано от nitro; 05-11-14, 22:07.

Коментар

Не знам как се наричат, но ако искаш да се замеряме с клипове?

За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Алооооо, сектор Б и Г що не си седнат на задниците и да спрат да се замерват с рекламни и научнопопулярни клипчета?!?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                  ...

Как се нарича тази "фигура" ?
                  Фигурата се нарича "...Темата се забранява за потребителя nitro за следващите две седмици...". По един ден за всяка година от нивото което трябва да стигне дискусията - поне на ниво 14 годишни. Четирите дена оставащи до ниво осемнайсет годишни ще са изпитателни.
                  Последно редактирано от Goblin; 05-11-14, 23:10.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

С риск и мен да ме качат на трупчета щото обиждам руските самолети, Ама точно на СУ-то ог кличето , защо излиза че е с двигатели на Hindustan Aeronautics , Някаква специална разработка ли е. Лично аз се изненадах , че цялата електроника на новите руски самолети е разработена от индийската Hindustan Aeronautics, но се оказва че май и двигателите са техни? Нищо лошо за индийците, изненадаха целия свят със супер успешната мисия до Марс само срещу 74 млн. долара. Така че поне от уважение за работата, когато пишете за СУ споменавайте че е руско-индийска разработка
                    Последно редактирано от biol; 06-11-14, 08:32.

Коментар

Може и да бъркам, но аз виждам не малка разлика в стръмноста и рязкоста на ъгъла на изкачване на американеца и руснака в полза на първия. Това е безпристрастен поглед. Ако бъркам, кажете Вие. Като и възможностите за "зависване".

Коментар

Намерил кой да се пише безпристрастен.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Намерил кой да се пише безпристрастен.
                          Това ясно, но кажи бъркам ли?

Коментар

Малко извън темата, но тоя пич от 0:16 до 0:20 сек. с какво снима ?!
                            Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение

Коментар

Kineto Tracking Mount - използва се за наблюдение и снимане на летящи обекти - самолети, ракети и др.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04pd1222.jpg
Прегледи:1
Размер:111.2 КБ
ID:5621346

Име:04pd1225.jpg
Размер:101.2 КБ
ID:5621347

Име:04pd1227.jpg
Размер:75.2 КБ
ID:5621348

Име:Img_0972.jpg
Размер:81.5 КБ
ID:5621349
                              Show must go on!
                              LZ1VES

Коментар

Уау..... серизна работа

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X