Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хеликоптер с емблема на МВР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хеликоптер с емблема на МВР

Първоначално публикуван от Tihomir(imageo) Преглед на мнение
    Ето статия за частните хеликоптери в страната, и за какво се ползват:

http://www.capital.bg/biznes/kompani...erka_na_vurha/
    Ами аз лично съм летял няколко пъти на Робисъните на Авиотряд Варна, а миналата година договарях "частни скокове" с Ан-2 от фортуна Еър. Цитираните цени са доста високи - сега в кризата може да паднеш доста "на пазарлък".
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Така чоплейки си в носа се сещам за поне три. Ако се напъна не е ясно колко ще ми роди тиквата.
      Сподели? ще отнемеш предимство или ще минеш на червено? Или ще спираш гастербайтерите по магистралата и ще им вземаш пари?

Коментар

Да, най-вече ще мога да минавам на червено
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За нуждите на различни снимки ми се е налагало да ползвам униформи и други полицейски атрибути... Нямате си на идея, колко бумаги се изписват, колко инстанции се сезират и колко надълбоко ти го......., ако те хванат, че не си го направил и не носиш необходимите хартийки със себе си! Иначе по закон всеки може да наеме за охрана полицейски служители, вкл. и тяхна техника. И това съм правил, когато се занимавах с организирането на концерти. Полицията си има тарифи за всичко и в това отношение с тях се работи много лесно в интерес на истината. Случая обаче не е съвсем такъв... Тук някой е наел нещо за да го ползва и го е брандирал за нуждите си, докато го ползва - в което няма лошо. Проблема е, че този "някой" е специализирано полицейско звено, от което се очаква да всява респект у всеки български гражданин и за целта си има специално обозначение и маркировка - за да се знае, че когато се появят тези момчета - бие ток и то лошо! Какъв респект да имат към тях българските граждани при положение, че цяла Българя в момента гледа и коментира, как група весели цигански (етническата принадлежност не е от особено значение в случая) сватбари, прави "кръгчета" над някакво село на майната си с хеликоптер, обозначен със маркировката и знаците на това елитно звено - без значение чий е хеликоптера и дали е законно или не..?!! За това става дума - за загуба на респект! Не мисля, че МВР се ползва с кой знае с какъв сред народа (и собствените си служители), че може да си позволи да го губи по този начин...

П.П. Преди време на един наш колега от форума, му разгониха фамилията само защото при полицейска проверка в багажника на личния му автомобил, намериха разглобен до степен на невъзможност за ползване син буркан, съвсем редовно закупен от магазин, където също съвсем редовно се е продавал! Въпроса е, ако съфорумеца ни бе бивш или настоящ (без значение) служител на МВР, дали щяха да му разгонят фамилията..?!!
          Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 27-09-12, 10:24.

Коментар

Винаги съм се чудел на частни автомобили "брандирани" по стъклата с такъв Натиснете снимката за да я уголемите

Име:stiker_sdvr.jpg
Прегледи:3
Размер:21.9 КБ
ID:5412220стикер.
            Подтекста какъв е? "Не пипай, не спирай, не глобявай, не дрегерирай....?

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
              За нуждите на различни снимки ми се е налагало да ползвам униформи и други полицейски атрибути... Нямате си на идея, колко бумаги се изписват, колко инстанции се сезират и колко надълбоко ти го......., ако те хванат, че не си го направил и не носиш необходимите хартийки със себе си! Иначе по закон всеки може да наеме за охрана полицейски служители, вкл. и тяхна техника. И това съм правил, когато се занимавах с организирането на концерти. Полицията си има тарифи за всичко и в това отношение с тях се работи много лесно в интерес на истината. Случая обаче не е съвсем такъв... Тук някой е наел нещо за да го ползва и го е брандирал за нуждите си, докато го ползва - в което няма лошо. Проблема е, че този "някой" е специализирано полицейско звено, от което се очаква да всява респект у всеки български гражданин и за целта си има специално обозначение и маркировка - за да се знае, че когато се появят тези момчета - бие ток и то лошо! Какъв респект да имат към тях българските граждани при положение, че цяла Българя в момента гледа и коментира, как група весели цигански (етническата принадлежност не е от особено значение в случая) сватбари, прави "кръгчета" над някакво село на майната си с хеликоптер, обозначен със маркировката и знаците на това елитно звено - без значение чий е хеликоптера и дали е законно или не..?!! За това става дума - за загуба на респект! Не мисля, че МВР се ползва с кой знае с какъв сред народа (и собствените си служители), че може да си позволи да го губи по този начин...
              Униформите и атрибутите са свързани с много хартийки, именно за да се предотврати възможността за злоупотреба. За РВД значение има надписа на опашката а не че си си наплескал хелито камуфлажно.... а и какво ти излъчва там транспондера - виж там ако направиш шмекерия ще те обичат дълго. А доколкото въпросното звено е "нещатно" - емблемата му е точно толкова официална колкото и тая на моя еърсофт отбор.....

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                Хайде пак.... Каква точно злоупотреба може да се извърши с летателно средство с надпис "Полиция" - чакам логичен и разумен отговор. Мобилизация , комисия... много нависоко дигна летвата. Просто момчетата за едно занятие успяха да намерят пари и да наемат хеликоптер. Протокол?Комисия? Брей- а ако за филм се наложи да се брандира някое хели с надписи USAF - да чакаме комисия от пентагона или ? Колега имаш ли представа как точно става тая работа с фърченето- летателни планове, РВД, трасета туй онуй? РВД за разлика от КАТ не ги ебе ако ще на самолета да пише Еър Форс Уан.
                Виж сега. USAF в България нищо не значи по смисъла на Закони и подзаконови нормативни актове. Можеш да си напишеш и USA President - все тая. Но не можеш да си напишеш на колата Президент на Република България, ако ми схващаш мисълта. Не може някой "да намери пари", да брандира джипа на Nik Nikolov че е на служба към Пожарната и след акцията така да си остане до следващия пожар и той да си го кара така навсякъде. Ами нали на всяко едно летище или когато който и да е има визуален контакт с тва верту ще разбере, че това е верту с особен статут и че трябва да се отнасяш с него и с екипажа му като с държавно имущество и държавни служители, което по смисъла на НК (ако не се лъжа) си е въвеждане в заблуда и злоупотреба с държавни символи. Кой е дал право на "момчетата" да брандират със слуебни знаци частно превозно средство? Изобщо и не искам да се спирам на казуса "намериха пари"!...
                Имам голям опит с работа с държавна администрация, включително с МО (макар, че отряда не е оттам), за да знам целият ред и процедури.

А ако можеш я ми обясни - на практика за какво им е било да го брандират, освен да се снимат с него???? Нещо цялата работа отива на една фукня и нищо друго.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

....... А доколкото въпросното звено е "нещатно" - емблемата му е точно толкова официална колкото и тая на моя еърсофт отбор.....
                  Ами още по-лошо Калине! Това принизява тези момчета до сватбарите от видеото... Както е написал Кесаря - говорим си за чиста фукня в случая и сега заради нея, ако съм на мястото на Цецко, бих им накъсал задниците, заради уронване на престижа на МВР, независимо дали звеното е щатно или нещатно! Схващаш ли ми мисълта...?!! Не знам защо, но започвам да си мисля, че в този форум има много повече дисциплина и ред от колкото в МВР и МО взети на куп...

Коментар

Става за закачка с инкасо.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                      Виж сега. USAF в България нищо не значи по смисъла на Закони и подзаконови нормативни актове. Можеш да си напишеш и USA President - все тая. Но не можеш да си напишеш на колата Президент на Република България, ако ми схващаш мисълта. Не може някой "да намери пари", да брандира джипа на Nik Nikolov че е на служба към Пожарната и след акцията така да си остане до следващия пожар и той да си го кара така навсякъде. Ами нали на всяко едно летище или когато който и да е има визуален контакт с тва верту ще разбере, че това е верту с особен статут и че трябва да се отнасяш с него и с екипажа му като с държавно имущество и държавни служители, което по смисъла на НК (ако не се лъжа) си е въвеждане в заблуда и злоупотреба с държавни символи. Кой е дал право на "момчетата" да брандират със слуебни знаци частно превозно средство? Изобщо и не искам да се спирам на казуса "намериха пари"!...
                      Имам голям опит с работа с държавна администрация, включително с МО (макар, че отряда не е оттам), за да знам целият ред и процедури.

А ако можеш я ми обясни - на практика за какво им е било да го брандират, освен да се снимат с него???? Нещо цялата работа отива на една фукня и нищо друго.
                      Какъв ти е опита с летателни средства попитах няколко пъти? И искам да ми кажеш коя е службата у нас, която ги контролира... И в наредбите на тази служба да намериш текста за това какво може и какво не да ти пише на въртикоптера/самолета. Отговора ще те оставя сам да си го намериш - ако не успееш свиркай да ти го дам. Просто защото ти изхождаш от схемата "автомобил" а там е малко по- различно.
                      А е брандиран за да не видят едни чужденци колко е гол царя....

Коментар

У............ За РВД значение има надписа на опашката а......
                        Ама не става въпрос за РВД а за МеВеРе. Някак обърна нещата в удобна посока.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Ами още по-лошо Калине! Това принизява тези момчета до сватбарите от видеото... Както е написал Кесаря - говорим си за чиста фукня в случая и сега заради нея, ако съм на мястото на Цецко, бих им накъсал задниците, заради уронване на престижа на МВР, независимо дали звеното е щатно или нещатно! Схващаш ли ми мисълта...?!! Не знам защо, но започвам да си мисля, че в този форум има много повече дисциплина и ред от колкото в МВР и МО взети на куп...
                          Мартине,- по зле са от сватбарите -когато 90% от нещата ги правиш на "гол ентусиазъм" , и си купуваш сам 90% от екипировката отделяйки пари от огромната заплата на МВР служител, си по зле и от братята роми. А Цецко ако държи да ги наказва- то и без тва половината от "разпуснатите" групи сега си ходят с "отпускното" в джоба та.... Изобщо виждането ти за тези групи в МВР е доста розово и няма нищо общо с действителността.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            Ама не става въпрос за РВД а за МеВеРе. Някак обърна нещата в удобна посока.
                            И с какво точно питам помага надписа МВР на летателно средство? И кой контролира какво ще пише на летателното средство- кое е задължително и кое е забранено. Айде и ти си прочети къде и в кой закон се определят тези надписи.

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                              Става за закачка с инкасо.
                              Става- ама там патрула е една идея по- бърз и обикновено стреля на месо.

Коментар

Какъв ти е опита с летателни средства попитах няколко пъти? И искам да ми кажеш коя е службата у нас, която ги контролира... И в наредбите на тази служба да намериш текста за това какво може и какво не да ти пише на въртикоптера/самолета. Отговора ще те оставя сам да си го намериш - ако не успееш свиркай да ти го дам. Просто защото ти изхождаш от схемата "автомобил" а там е малко по- различно.
                                А е брандиран за да не видят едни чужденци колко е гол царя....
                                Много ще се радвам да разбера, кои са били чужденците, та да им пратя линк към видеото, щото това е пълна кретения и абсурд и ти сам го знаеш, щото да не се изложат пред чужденците, сега се изложиха пред цяла България!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X