Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хеликоптер с емблема на МВР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хеликоптер с емблема на МВР

Не съм сигурен за производителността!А и имам як поглед,не пелена!Остава да има заплаха и със разправа,няма проблеми!Айде да зема да се самоизтрия от сайта ,че взе да ми писва от отворковци в чат ,па бил той и "Модератор",ако искаш ме намери да ми изтриеш мненията!БАСТА!
    Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Колкото повече те чета, толкова повече механичните принципи на тресчотката започват да ми се изясняват. Ни зъб назад, но и нито стъпка вън от затворения кръг
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Извинете, ако прекъсвам благия разговор, ама едно си баба знае, едно си баба бае.
        Наистина живо ме интересува някой виждал ли е полицейските хеликоптери Augusta Westland, предназначени за охрана на границите, във вътрешността на страната, т.е. далеч от държавни граници? Например по писти и снимки на ТВ продукции. Или като луксозен ВИП транспорт?
        www.offnews.bg

Коментар

Много се филмират някои/както се изразява моя син/.Някои от нас имат доста скокове и разбират и от други неща.Като гледам снимките на аватара Рамбо в действие Нямам снимкиБеше забранено.
          Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
          Grand 3.1TD
          0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
            Извинете, ако прекъсвам благия разговор, ама едно си баба знае, едно си баба бае.
            Наистина живо ме интересува някой виждал ли е полицейските хеликоптери Augusta Westland, предназначени за охрана на границите, във вътрешността на страната, т.е. далеч от държавни граници? Например по писти и снимки на ТВ продукции. Или като луксозен ВИП транспорт?
            Ако много силно те интересува, мога да разбера до няколко дни, дали в Бояна са ги наемали.....

Коментар

...във вътрешността на страната, т.е. далеч от държавни граници? ...
              На теория не би трябвало да има географско ограничение "предназначен за охрана на границите". Поне в другите държави не знам да има.

Машината е на гранична охрана ли е, полиция ли е, каквото там се води, и от там може да даде пълен смисъл на термина "летяща митница", ако този термин се ползва в България. В чужбина са ме спирали митничари и всякаква гранична администрация на стотици километри от най-близката граница. Вярно, не с хеликоптер, но нищо не им пречеше да са и с хеликоптер.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Официално - не, 100% съм сигурен. Но дали наемат частен и вземат държавен е съвсем друг въпрос. При това интересен.
                www.offnews.bg

Коментар

Аз пък, си мисля, че ако съм взел назаем 300 лева от комшията и той на следващата вечер дигне щур купон и ми пречи да спя, няма да ида, да му дърпам ушите, а ще си запуша моите. Та, Полицията- и тя така...
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Владо - не ми е известно да се ползват тези на Гранична Полиция за такива цели. Още повече, че авиоотряд 28 имат и Agusta A 109 E така че ако на Бойко М Борисов му се прихвърка на някъде с хели ползва това с регистрация LZ-BMB ... тъй де нали му е и кръстник .
                    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                    No man left's behind !!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
                      Много се филмират някои/както се изразява моя син/.Някои от нас имат доста скокове и разбират и от други неща.Като гледам снимките на аватара Рамбо в действие Нямам снимкиБеше забранено.
                      Много сме скачали... А за снимката на хаватара - беше за един рекламен постер... ама тва е тема на друг разговор.

Коментар

Гледам обяснения за имиджа на институцията... Ми в моите очи, не може много да го промени този клип. Защото живея в България и виждам реалността. Знае се че нЕма кинти, знае се че наш'те спецчасти ги бива, знае се че си вършат работата, знае се че често си превишават правата, знае се че истината и справедливостта са твърде относителни понятия в тази система... Знае се също, кой плаща и кой поръчва музиката.За сега. Това е реалността. А който си мисли, че всичко е като в букварите и като по дебелите книги, може да се възмущава от нек'ъв си клип с нек'ъв си надпис. И който иска, като му кацнат тия момчурляци въоръжени до зъби примерно за да го приберат(да не дава Господ без причина, че стават и грешки) нека им връзва балони и да им обяснява, че им е паднал имиджа в неговите очи.(ако има време, щото те първо бият..ма не си признават де).
                        ЦЕлата ситуация е от сорта "имаме новина"... Ама не разбрах кое точно е новината?! Че господата сватбари им е толкова акъла да ползват хеликоптер и че могат да си го позволят?! Щом го правят, значи... Че нЕкой е оставил надписи на частен хеликоптер?! Мно'о важно. Да нЕма хиляда такива хеликоптера с такива надписи, и да висят по кръстовищата, че да е проблем?! Колко от пишещите тук ползваме хеликоптери?! А колко човека ще го видят тоя от близо?! Бас хващам, че сигурно я има, я няма и повече от един-двама пилоти, които летят с въпросната машина. Освен това в тези среди те всички се познават и това което ние разбрахме сега, там си го знаят. Няма как да се заблуди някой нещо. Ако не беше клипа, как щяхме да разберем за тази толкова съществена нередност?! Ами никак. А, че по принцип сме разхайтени за терористични постановки, така си е. Ама то и на никой терорист не му трябва да ни унищожава, щото и сами се справяме доста добре. Па ако нЕкой бутне парламентО с един калпав надписан хеликоптер, мисля че трЕбва да му издигнем паметник като на герой-освободител.

ПП: И хич не е същото, като да си купи човек бЕла Астра, да тури "бурГаните" и да я дава под наем през седмицата на полицията, а в почивните дни да си ходи с нея на разходка. Макар и частна фирмата, тоя хвърчикоптер не мо'е си лети едно към гьоторе как му скимне. За 'секо подхвръкване се иска летателен план, па после постоянна връзка с авиодиспечер... И в крайна сметка той вапцания вертолет е един, единствен в страната, грешка заради надписа само, трудно ще стане. Кат' слиза булка, ще има ядене и пиене, кат' слизат с качулки, ще има бой. Гафове и несъответствия са възможни, но твърде малко вероятни. КАжете на адаша Цеко, да не разтура убавиО надпис, ми да рече "Така трЕбва, аз съм наредил!" Или ако не, да върне кинтите на който трябва, и за другия път с държавни...
                        ПП2: Бах'ти и техниката...Тез хИликоптери тре'е се правАт със сменяеми табелки като у градскиО транспорт Днеска обслужва полиция, утре пожарна, после го пуснат вместо трамвай петица, докат' разширяват Околовръстното при Княжево
                        ПП3: Сори за многото спам, ама ме избива на смЕх още от заглавието. Викам си, че са закъсАли, закъсАли са, ама чак и хеликоптери да са почнали да произвеждат, като ги знаем от край време колко от тЕх са нужни да завъртят една електрическа крушка... Така де, производството на хеликоптери от МВР е обречено на фалит по начало.(Виж к'ва идея им дадох... Ако бехме в Америка, сигурно щяха вече да са почнали да сглобяват и хеликоптери, само и само да се замаже положението. Добре, че у нас си е мазало, та нЕма и нужда от такива филми)
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                          Парите не ги е дала държавата парите и в първия случай..... Просто за протокола. И не купуват част от оборудването, а почти цялата т.нар. тактическа екипировка.
                          За това половината ми ловна дружинка е по добре екипирана .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            За това половината ми ловна дружинка е по добре екипирана .
                            А ти щото не си виждал българските еърсофтъри....

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                              Гледам обяснения за имиджа на институцията...
                              А навремето, като сменяхме дори регистрационните номера на военните камиони с цивилни? Като шарехме по тях надписи БКС, СМК и кво ли не, та да не се знае, че превозват войска. Тогава имиджа на полицията какъв беше?
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не е нормално да си хвърчат частни въртолети по свадби с такива надписи. Но си хвърчат от простотия и некадърност.
                                От двойката изстребители в Графа, само единия е с подкачени ракети. На другия ще му се носят от ТЕЧа /и пилота му ще търчи от гарадока/. Ни единия няма да пристигне навреме.
                                От отряд 28 се наемат машини /поне преди години беше така/ ама никъде по тях не пишеше ПРЕЗИДЕНТ. И още не го пише.

Голяма издънка. Ама ще си го преместят в другия крачол...
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X