От: Хеликоптер с емблема на МВР
Никого не защитавам. Просто това е поредното"от нищо нещо" в търсене на "новина". Просто повечето хора изхождат от логиката за наземните превозни средства, която за фъркащите не е точно такава. Ок- приемам, че става дума за "лош вкус" ... но това което се опитвам да кажа е че в това, че в надписа няма нарушение на действащ закон-поне аз не откривам. Ето го и самия закон http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/-19874815
Чакам някой да ми цитира действаща разпоредба за летателните средства, която определя кво може и кво не може да пише на тях. Пак казвам -контролният орган в случая е "Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" (ГД ГВА)" по отношение на хвъркащите неща и РВД (което го играе КАТ). Т.е. чисто законово нарушение няма...
Първоначално публикуван от edoors
Преглед на мнение
Чакам някой да ми цитира действаща разпоредба за летателните средства, която определя кво може и кво не може да пише на тях. Пак казвам -контролният орган в случая е "Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" (ГД ГВА)" по отношение на хвъркащите неща и РВД (което го играе КАТ). Т.е. чисто законово нарушение няма...
Коментар