От: Въпроси за извънбордовият двигател !
колега ,качи една две снимки да видим как е станала сватбата между руснака и китаиката
колега ,качи една две снимки да видим как е станала сватбата между руснака и китаиката
Лодката е с бордови двигател, към нея ми дадоха стойка чисто нова за извънбордов двигател и мисля да купя един за резерва или за бавно каране, не че съм запален риболовец. От къде и какъв да купя за резервен предимно?
Лодката е с бордови двигател, към нея ми дадоха стойка чисто нова за извънбордов двигател и мисля да купя един за резерва или за бавно каране, не че съм запален риболовец. От къде и какъв да купя за резервен предимно?
Карах я вече на Искъра добре върви и може да се юрка като джет се върти
До Солун ме кани еидн приятел непрекъснато та ще ида явно да си накупя неща, то няма нито жилетки котви нищо. Ще звънна да се видим тези дни. З аруски двигател 100% няма да е, след последната ми руска машина съм се заклел руско само рускиня да се занимавам
Стълбичка си има моята
Утре мисля да сваля оста която е крива и да видя дали може да се оправи ако не нова е 700лв
Ианче едно електро за , как се казва отзад дървеното като тераска дето е, генераторче едно мисля да се оборудвам и така.
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар