Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    Сега се чудя,да изкарам ли този сезон и да сменя ли гумите?Или сега да ги сменям?За задните говоря

Не бих ги сменил,тъй като гледам имат 40% остатъчен ресурс,ако не караш много по асвалт,ще изкарат още 2-3години.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Браво колега постарал си се.Добро е тракторчето и си върши работа.Ама руско било.А ако купиш западен аналог кога ше му избиеш парите.При ситуацията в България нямаме друг избор.

Е има едни другари къде накупиха с крадени парици само западна техника последен писък на модата.
      Но ние не сме от техната партия.

Живи и здрави да сме ше се оправиме и така.

Поздрави .
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Браво колега постарал си се.Добро е тракторчето и си върши работа.Ама руско било.А ако купиш западен аналог кога ше му избиеш парите.При ситуацията в България нямаме друг избор.

Е има едни другари къде накупиха с крадени парици само западна техника последен писък на модата.
        Но ние не сме от техната партия.

Живи и здрави да сме ше се оправиме и така.

Поздрави .
        Благодаря колега,А тези с последният писък на модата си много прав,трактор с климатик,с GPS и т.н. са от тези агро-милиардери както има казва Г-н Найденов или както каза и Ти с крадени пари,някои!
        Поздрави и от мен
        Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

То не е толкова трудно да си купиш западен трактор, било то и втора ръка. Достатъчно запазени са да си свършат работата. Трябва, обаче, да се мисли и как ще се потдържа. Работи не работи 1000-1500 лв. на година си заминават. Работи не работи маслото на скоростите и двигателят трябва да се сменят. Това не е Болгара който при повечето хора кара с едно и също масло по няколко години, а това на скоростите не се сменя, освен при евнетуалният им ремеонт. Така че направете си сметката! Всеки може да изкопчи някакви си 25 бона примерно от някоя европрограма, но дали си заслужава?
          Кольо Динев

Коментар

Всичко зависи от това колко декара гледаш,и какви култури!Ако трактора ти служи да си поразкършиш кокалите през неделята,или да изкараш някой лев допълнително,то руските и български ветерани от седемдесетте години нямат грешка!Обаче ако гледаш повечко декари и си изкарваш хляба с това,и всеки ден прекарваш по 10-12часа на машината,със сигурност ще предпочетеш да караш нещо по-комфортно и производително.Не че старите войници не могат да я вършат тая работа,знаят си те работата, и могат да я вършат още толкова години,само че искат малко повече грижи и постоянство.Зная за какво говоря момчета,имам три ЮМЗ-та и доскоро се оправях с тях,понякога ми идваше малко нагорнище,но работа несвършена не е оставала.Обаче наскоро си взех нова машина,модел 2007 год.-мощност,комфорт,газова седалка,климатик,музика панасоник,......абе друга работа е,след цял ден работа,слизаш от машината чист и отпочинат,все едно си се разхождал в мола!Разбира се има и неприятна част,наскоро счупих едно стъкло и като чух цената,направо ми изтръпнаха краката,псувах идиотите,които са решили,че трябва тракториста да седи в някакъв овален аквариум,дето едното му стъкло струва колкото един лаптоп,кълнах ги тъпите дизайнери до девето коляно,псувах,кълнах ,и ми мина!И като ми мина,сега ако ме питаш,заслужава ли си,дето броих толкова пари за един тъп трактор,ще ти кажа-ако прекарваш в него три месеца годишно,заслужава си!

Коментар

Тези трактори ЛКТ ги ползват в горското в Рибарица.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00027.jpg
Прегледи:1
Размер:228.5 КБ
ID:5365705Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00025.jpg
Размер:243.3 КБ
ID:5365706
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ALIM0651.jpg
Размер:171.9 КБ
ID:5365882Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0029.jpg
Размер:212.5 КБ
ID:5365881Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0027.jpg
Прегледи:3
Размер:206.2 КБ
ID:5365880Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC_0026.JPG
Прегледи:2
Размер:58.3 КБ
ID:5365878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00385.jpg
Прегледи:2
Размер:153.8 КБ
ID:5365879Не се смейте!!! Това са умалените ми самоделки барбар с тракториста.

Коментар

Че защо да се смеем. Много са хубави самоделките, а тракториста е много сладък. Де ти е жив и здрав и много да те радва.

Коментар

Този Балкан 250 как се справя?Има ли тяга,до колко кг,може да тегли?Гледам и шасито май и то не е много леко
                    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първото е със скорости от Костенурка и има ощо комбинаций от 20 скорости .Върви и тегли (на равно до един тон изпробвано)с всякаква скорост(само тракторчето върви със 65км ).Двигателя го ползвам вече 15та година без проблем но беше рециклиран с нови части.Второто го продадох за съжаление .Имаше по добър търговски вид но беше по тежко и бавно(скорости от ЗАЗ).До колкото знам и то си тегли ремаркето без проблемно.Шаситата са от тръби за скеле.Правил съм ги в ученическите си години за удоволствие когато се учих да заварявам още и в гаража имаше само флекс,бормашина и първобитен електрожен.

Коментар

А как пръскате посевите?Ето пример за неподражание:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20042012999.jpg
Размер:119.9 КБ
ID:5368150Натиснете снимката за да я уголемите

Име:200420121000.jpg
Размер:96.9 КБ
ID:5368151 Професионалист:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121001.jpg
Размер:129.0 КБ
ID:5368152Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121002.jpg
Размер:133.7 КБ
ID:5368153Кибиците-сиирджииНатиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121003.jpg
Размер:155.6 КБ
ID:5368154Свързване на хидравликата на кофатаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121004.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5368155Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121005.jpg
Размер:146.3 КБ
ID:5368156проверка на ходовете:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121006.jpg
Размер:159.4 КБ
ID:5368157Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121007.jpg
Размер:156.7 КБ
ID:5368158Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121008.jpg
Размер:101.5 КБ
ID:5368159Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121009.jpg
Размер:116.1 КБ
ID:5368160Натиснете снимката за да я уголемите

Име:240420121010.jpg
Размер:141.4 КБ
ID:5368161
                        Чавдар Владимиров
                        0887/912075
                        Ленд Ровър Диско 1
                        Самуад в проект

Коментар

Да ви покажа и аз един от моите убавци .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0042.jpg
Размер:126.3 КБ
ID:5372412

Коментар

Първоначално публикуван от Grigor_Kolev Преглед на мнение
                            Да ви покажа и аз един от моите убавци .[ATTACH=CONFIG]449666[/ATTACH]
                            Е що така се е некакси раздвоил?
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Grigor_Kolev Преглед на мнение
                              Да ви покажа и аз един от моите убавци .
                              Какво му се е случило, та се държи само на маркучите за хидравликата.

Коментар

държава без механици - трактори като ластик

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X