Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Не вярвам да няма още хора с трактори, айде не се срамувайте ако обичате...аааахахаха

Коментар

И аз имам два трактора един Булгар ТК-80 и един MF2640 но нямам снимка на Булгара . Между другото някои знаели как деистват двата плъзгача на Фергинсъна за настроиката на работата на плуга защото са се изтрили надписите на табелките а го имам от скоро инемога да ги осетя .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03112011232.jpg
Прегледи:1
Размер:135.1 КБ
ID:5317255Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03112011231.jpg
Размер:148.8 КБ
ID:5317256

Коментар

колеги наскоро и аз взех един трактор т 40 но незнам почти нищо за тях трябвами за обработка на 40 дак земя и за работа в гората есента интересуваме мнението ви що за машини са благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от furi Преглед на мнение
          колеги наскоро и аз взех един трактор т 40 но незнам почти нищо за тях трябвами за обработка на 40 дак земя и за работа в гората есента интересуваме мнението ви що за машини са благодаря предварително
          Взел си точната машина!Имам същата от една година,сега и правя реставрация и ремонтМоя Т40 дърпа плуг 4-ка Колкото до из гората,може би единствения проблем е че предното се включва,автоматично,т.е. когато задните колела забуксуват почва да върти и предния мост и по кален склон си все едно на пързалка Но ако караш нормално с минимална газ всичко е под контрол Дай снимки на машината
          Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Вчера го боядисах,утре слагам фаровете и ще направя снимки за крайния резултат

Коментар

Чакаме снимките с интерес.Може ли малко повече информация каква площ отглеждаш с трактора.
              Тази 4-ка колко надълбоко я забучва?

Коментар

Значи обработвам 60 декара с него,а за дълбочината,зависи от почвата,тази година беше изключителна суша,нямаше и капка дъждец 2 месеца и го пусках на 10см. надолу Иначе може и по-повече,пак казвам,зависи от почвата

Коментар

Ето ви едно УМЗ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00238.jpg
Размер:245.2 КБ
ID:5353459

Коментар

Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнение
                    Ето ви едно УМЗ

[ATTACH=CONFIG]425284[/ATTACH]
                    Добро,добро,само вземи си сложи таван,че не ти ли пече много така,без таван?
                    А с моите снимки,ще има малко закъснение,защото,все още не е довършен Иначе и аз му сложих нов таван на ЛТЗ-то,защото оригинален е от плат и не е много добре направен,а предишния собственик,го беше махнал,но го направил основи от дърво,а отгоре сложил две парчета поцинкована ламарина и хич не го биваше този таван,сега съм направил нов с основа от железни профили и е доста стабилно

Коментар

Има си таванче.Просто е свален

Ето и една "табелка".
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00239.jpg
Размер:281.5 КБ
ID:5353463 "Таблица Смазки Трактора Беларусъ ЮМЗ 6л"

Коментар

И обещаните снимки(преди и след ремонта),извинявам се за закъснението,утре ще го снимам и вече напълно готов,защото на тези снимки имаше проблем с тоците и се опитвах да ги оправя,сега е оправено всичко и утре слагам предния капак и съм готов Преди:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260359.jpg
Прегледи:2
Размер:141.3 КБ
ID:5355710Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260360.jpg
Размер:155.8 КБ
ID:5355711Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260361.jpg
Размер:119.4 КБ
ID:5355712Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260362.jpg
Размер:179.2 КБ
ID:5355713На 531 моточаса Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260363.jpg
Размер:114.2 КБ
ID:5355714Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P8260367.jpg
Размер:173.3 КБ
ID:5355715След реставрацията:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200511.jpg
Размер:129.4 КБ
ID:5355695Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200512.jpg
Размер:159.5 КБ
ID:5355696Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200513.jpg
Размер:162.0 КБ
ID:5355697монтаж на новите предни фарове и основите на габарититеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200514.jpg
Размер:152.9 КБ
ID:5355698 и новия шумозаглушител:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200515.jpg
Размер:149.6 КБ
ID:5355699напръсках и двигателя,малкоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200516.jpg
Размер:180.5 КБ
ID:5355700Седалка от кола,сложена и преправена на стария механизъмНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200517.jpg
Размер:138.7 КБ
ID:5355701Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200518.jpg
Размер:158.5 КБ
ID:5355702поиграх си и с марката,принтирах шаблон и го боядисах с автомобилна боя и резултата е задоволителен,според мен Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200519.jpg
Размер:88.6 КБ
ID:5355703Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200520.jpg
Размер:129.5 КБ
ID:5355704Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200521.jpg
Размер:106.0 КБ
ID:5355705монтирани новите основи на фароветеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200523.jpg
Размер:105.0 КБ
ID:5355706Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200524.jpg
Размер:158.8 КБ
ID:5355707предният капак,преди монтиранеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200525.jpg
Размер:78.9 КБ
ID:5355708Е,колеги какво ще кажете за резултата?

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                          Е,колеги какво ще кажете за резултата?
                          Поздравления за положения труд.
                          0осем9осем7шест0осем7едно
                          Миро

Коментар

След време,ще му правя и основен ремонт на двигателя,ще видя в какво състояние са бутала,сегменти,ризи,купил съм и гумички за повдигачите,но сега имам нужда от трактора и затова,ще го правя по-нататък ремонта на двигателя
                            Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                            Поздравления за положения труд.
                            Благодаря

Коментар

Браво , екстра е тракторчето. Безаварийни моточасове из нивите

Коментар

Сега се чудя,да изкарам ли този сезон и да сменя ли гумите?Или сега да ги сменям?За задните говоря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X