Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?

На самата сламопреса обикновено пише дали е за 550 или 1000 оборота. Тракторите имат две скорости на ВОМ като е закачен към двигателя - посочените две.

Коментар

Първоначално публикуван от Grigor_Kolev Преглед на мнение
      Оборотите на руските трактори са около 500, без значение с колко цилиндъра е ДВГто им. Но тези обороти се достигат при макс. об. на двигателя.
      Бъркаш колега за оборотите Киргистана иска 560 и ЮМЗтата си бачкат цел ден на малки обороти бала след бала.

Мисля че за немските преси които искат 1000 оборота им требва газ до дупка те затова ги дърпат с Болгари че има и 1000 оборота на вала отзад .

Поздрави аз стегам БЧСката и Владимировеца и се готвим за сезона
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Старо желязо, ама върши работа

2010 CRF 250 R

Коментар

Не го приемай като обида или закачка,но това ЛТЗ(или тъй нареченото Т40Ам или АН зависи от модела) има само 1 положение 520 оборота в минута колкото и газ да даваш това е оптималното,неможе да искаш повече от този бръмбар.Фортшитките 454 искат 1000обр. и както каза стария се дърпат от болгар.Новите балирачки и те са така така,че най-добре ще го пробваш как работи във откоса!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Бъркаш колега за оборотите Киргистана иска 560 и ЮМЗтата си бачкат цел ден на малки обороти бала след бала.

Мисля че за немските преси които искат 1000 оборота им требва газ до дупка те затова ги дърпат с Болгари че има и 1000 оборота на вала отзад .

Поздрави аз стегам БЧСката и Владимировеца и се готвим за сезона
            Да и аз си взех една триколка,стягам машинариите и ГАЗ! Скоро,ще дам снимка на инвентарите и другите железа
            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от mitko_racing Преглед на мнение
              Не го приемай като обида или закачка,но това ЛТЗ(или тъй нареченото Т40Ам или АН зависи от модела) има само 1 положение 520 оборота в минута колкото и газ да даваш това е оптималното,неможе да искаш повече от този бръмбар.Фортшитките 454 искат 1000обр. и както каза стария се дърпат от болгар.Новите балирачки и те са така така,че най-добре ще го пробваш как работи във откоса!
              Ами на мен продавача ми каза,че наскоро си вземали хора със Владимирец и били доволни Сега незнам,дали това не е само,го казал за да я взема балировачката(съмнявам се),но мисля,че ще мога да го тегля Иначе един колега,във мойто село си дърпа най-добре Фортшитката с Болгара,но си е направил иглите от дърво и Ви е бедна фантазията,какви криволици излизат отзад Иначе,сега си е взел и рулонка и си е сложил шиш,за да боде балите,да ги качва в ремаркето и закачва рулонката на МТЗ(ама разликата е във ламарините със Болгара) А пък,в с.Орешак,видях ЛТЗ Т40 АМ с балировачка(не и пишеше модела,но беше от новите,някъде 90-93 година),та си шляпат хората бала след бала Абе,времето,ще си покаже

Коментар

Същото Т40АМ 92г го карах близо 6-7 години балирачка не съм дърпал защото нямам.Иначе някъде бях виждал Т40 с киргистанка и вървеше сравнително добре.

Коментар

Така,вече да се изфукам ,пробвах и косачката и балировачката Косачката,види ли малко по голям-баир започва да надига едното колело.Иначе балировачката,си върви добре(вързах я на ЛТЗ-то),вече направих около 40 бали.Уж я центровах със един приятел,който повече разбира,ами вярно,върти малко бавничко,но на балировачката не и пречи нищо и поне за тези 40 бали не се запъва.Иначе,без да искам,за по-пряко я прекарах из едни драки и като съм тръгнал,не съм видял,че ми виси сезала отдолу и като се закачил,съм го издърпал 200-300 метра,като се обърнах назад към балировачката,гледам се закачил за някаква клонка,та какво навиване беше,не е истина

Коментар

Днес започнах жътвата,но пълно със бурен Зърното се овлажнява от бурена Ето малко снимки на комбайна,във обедната почивка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6100625.jpg
Прегледи:1
Размер:162.0 КБ
ID:5390137Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6100626.jpg
Размер:183.9 КБ
ID:5390138Обаче,туй нещо,май изгуби тока,иначе двигателя е от VW Beetle,оригинално Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6100627.jpg
Размер:145.2 КБ
ID:5390139Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P6100628.jpg
Размер:205.2 КБ
ID:5390140(ето,даже на снимката,се вижда бурена

Коментар

Извиках майстор и проблема,се оказа във чукчето и наковалнята!Не се движеха,а и бяха хванали нагар(имаха пъпка,по между си ) Утре,живо и здраво,ще поожъна,още някой декар тритекале Поздрави,Момчил!

Коментар

Комбайната да не би да е бензинова?
                        Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
                          Комбайната да не би да е бензинова?
                          Дам,и то оригинално Излиза от завода на Massey Ferguson с двигател от VW Beetle(или добре познатите у нас костенурки )

Коментар

Трактори
                            ДТ 54
                            ДТ 75А с турбо
                            Т 150 верижно
                            Болгар ТЛ 45 У
                            Болгар ТК 80
                            Косачка бчс 622 2000 15 кс
                            Комбайна фортшрит Е 516

Коментар

БЧС-ката бензин или дизел е?

Коментар

бензин имамедин двигател дизел 20 и няколко сиконя ама рядко гослагам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X