От: Тракторите с които работим...или кой какъв трактор/и притежава?
Колега трактора е чешко-хървацки Tomo Vinkovich модел TV-826, 25 к.с. двигателя е чешки Slavia двуцилиндров въздушно охлаждане. Иначе трактора е 4х4 (без възможност за изключване), има блокаж на предния диф.. С три бързи и три бавни скорости е, има и ВОМ отзад с две скорости плюс задна. Чупи се в средата като оригинално е без хидравлика но аз му сложих такава с хид. цилиндри и мотокарово управление. Гумите са 7.5х16.
Използвам го за дърводобив за лични нужди, както и обработвам мало земя инвентара който имам е самоделна фреза 1.05м. и дикова брана 1.4м.
Бях обещал инфо за Мицубишито Ето го 18кс дизел колесна формула 4X4 4бързи 4 бавни механични силоотводен вал 3 скорости механични реглаж на гредите електрохидравличен от мятото на водачът Резервоар 18л Ако ви интерисува друго питайте
Да ви представя и моят парк,МТЗ-80,набор1971г-Пенчо:
Колегата му Генчо,1974:
МТЗ 952.2,закупен нов 2004г,зад него ламята Спаска,набор 1991:
Т-150,1989г:
Хърлиман ДТ-100 2011г-Христо:
Колегата му в съкратен вид,тип Джамен 2011г:
Водоноска ЗИЛ 130:
Новата придобивка самоходна пръскачка HAUSHEAM-SWIT,1992г:
Различни размери гуми за пръкачката,на снимката е със най-малките 16":
Плуга на Т-150 и нататък брани култиватори и т.н:
url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2661/6183115297797276921356684382wN8EkAWq9aEtCPGuERDS.JPG] [/url]
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Ето и моя трактор, товае Владимирец Т 28, произведен е 1958 година.Не изглежда в ориггиналния си вид. Открих го на вторични,тогава понего имаше доста липсващи части, които аз измайсторих и сега изглежда в този вид.
Ето и моя трактор, товае Владимирец Т 28, произведен е 1958 година.Не изглежда в ориггиналния си вид. Открих го на вторични,тогава понего имаше доста липсващи части, които аз измайсторих и сега изглежда в този вид.
Поздравления за получения резултат!Ако имаш снимки от първоначалния вид,във който си го взел,дай насам,да го видим,от какво състояние си го върнал!
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар