Демонтирай пружината, като оставиш амортисьора на мястото му и движи колелото нагоре-надолу по целия ход на амортисьора.Сигурен съм, че ще видиш причината за счупването.
май ми се изясни каква е причината
всъщност от самото начало видях какво се случва с амортесьорите поставени с такъв наклон ама си мислех че като им сложа унибали отгоре ще реша проблема
размразявам проекта отново ама излязоха нови въпроси
някой запознат ли е от какво мога да ползвам жила за да си направя скоростите на бъгито щото опеловата схема нещо е куца и си взех скоростен лост от фиат ама са къси жилата и не вършат работа
Лансер, след 92ра. Проверено, стигат и артисват. Само се обръща основата на лоста и скоростите си идват на мястото. Довечера като се прибера, мога да снимам.
Би трябвало да са намираеми и евтини.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Колега от началото ми се видя че амортисьорите са доста разпънати.
Наблегни на това и се постарай някак си да им ограничиш хода не трябва при скок да се распъват докрай, иначе пак ще е същото.
Поздрави за добрата работа доста хора имат желание но малко се престрашават да се захванат .
здравеите колеги и аз съшто се опитвам да си направя подобно возило за сега съм направил само шасито
проблема ми е какви селенови втулки да използжам за носачите
здравеите колеги и аз съшто се опитвам да си направя подобно возило за сега съм направил само шасито
проблема ми е какви селенови втулки да използжам за носачите [ATTACH=CONFIG]297588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297589[/ATTACH]
Като гледам конструкцията - май твърде много си се презапасил, ще стане доста тежко. За втулките - аз ползвах за лада, по 1лв бройката.
ПП сега видях, че това е коментирано в друга тема.
Коментар