реших и аз да изпълня един много стар проект
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самоделно бъги-много време за губене
Свий
X
-
До: самоделно бъги-много време за губене
Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнениеii sq ko
poveche informaraciq ako dadesh nqma da e losho
-----
И сега какво?
Повече информация, ако дадеш няма да е лошо.Последно редактирано от cveti; 15-05-10, 22:58.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от емил76 Преглед на мнениеХайде де чакаме с нетърпение давай инфо и снимки.
Сега гледам нещо ни пришпорваш...
Не става така. Нали знаеш- каквото постелеш-на такова ще легнеш.
Така, че сега единствено мога да ти кажа: Чети, из форума има много информация.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от crash Преглед на мнениекупих малко тръби и се почна .и така три седмици всяка вечер след работа по малко си заварявам и то взе да се получава нещо
Какъв двигател ще му присадиш?
Коментар
-
а ето и снимки от днес
Оказа се, че има много сериозен проблем със завиването, понеже използвам ладови шенкели отпред, в комбинация с рейка от Волво. Мисля обаче, че открих решението - просто имам много работа в сервиза и не остава време за хобитоДругият предстоящ проблем е, че бъгито е доста широко и полуоските от опела ще бъдат къси, но с малко рязане и кадърно заваряване други колеги са постигнали добри резултати.
Коментар
-
Така като гледам,удава ти се да се занимаваш с метални изделия!Ако мислиш да го правиш за състезания,мога да помагам!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Добре изглежда! Проблема със завиването може да не е от комбинацията ладови шенкели и рейка от волво, а от мястото на рейката и дължината на кормилните щанги. Подобен проблем може да се появи и при задните колелета - при движение на носача нагоре-надолу колелото може да "завива" ако щангите не са захванати на подходящо място. С малко сметки и експерименти лесно се оправя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар